15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag babybumpbilder selv – ideer og tips for graviditetsbilder

Graviditet er en intens tid som forandrer seg mye i livet og gleden er uendelig. Graviditetsbildene lagrer denne unike opplevelsen og lar deg nyte minner selv etter år. Man kan Lag babybump -bilder selv og dokumentere graviditeten.

Lag babybumpbilder selv -graviditetsbilder-ideer-tips-øm-hvit-klut

Lag babybump -bilder selv – sett graviditeten i rampelyset

Lag babybump-bilder selv-graviditetsbilder-ideer-tips-emner-estetisk

Den jevnt voksende magen er en skikkelig opplevelse under graviditeten. Denne prosessen er forskjellig for hver kvinne, og ingen babyhud er like. Hos noen kvinner sitter den mer rundt hoften, med andre – dypt. Uansett hvordan magen din ser ut, er den vakker og et virkelig under.

Ta babybump -bilder selv og dokumenter øyeblikk av graviditet

Lag babybumpbilder selv -graviditetsbilder-ideer-tips-babysko-babysokker

Med babyhumpbilder eller gips kan denne fantastiske fasen i livet beholdes som et minne for evigheten. For å sikre at det fungerer, har vi satt sammen verdifulle tips og 30 flotte, inspirerende bilder.

Tips for å skyte en babyhump i badekaret som et unikt minne om graviditet

Lag babybump -bilder selv med tips for et vellykket minne

Maling av babyhumpen – tips om materialer og ideer til vakre motiver

Lag babybumpbilder selv – svart -hvite graviditetsbilder 

Lag babybump-bilder selv -graviditetsbilder-ideer-tips-svart-hvitt-silhuett

Den digitale fotograferingen, samt alt tilbehør som selfiestang, stativ og fjernkontrollutløsere gjør selvopptaket enkelt som barns lek. Bilder du ikke liker kan slettes med et tastetrykk, andre – takket være apper, kan du raskt ta på. Likevel er det sjelden mulig å oppnå kvalitet på profesjonelle opptak. En hobbyfotograf som kan mye om portrettfotografering kan leie profesjonelt utstyr eller til og med et studio for et skudd.

Romantiske graviditetsbilder for to

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-svart-hvitt-par-foreldre

På graviditetsbildene er det selvfølgelig fokus på den gravide kvinnen og spesielt hennes babyhump. Andre familiemedlemmer og partneren selv har imidlertid også lov til å delta i skytingen. Det er viktig at tilleggselementer som tilbehør og andre deltakere som kan sees på bildet har et klart, nært forhold til den gravide kvinnen.

Ta naturlige babybumpbilder selv med familien

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-med-barn

Opptak med en partner og / eller søsken som beundrer og klemmer babyhumpen er populære. Inkludering av typiske babytilbehør som babysko, sokker, vugger eller bamser er en del av arrangementet av skytingen. Slik kommer den runde magen til sin rett.

Lag babybump -bilder selv – lag en collage

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-vintage-retro

Kunstneriske og lekne fotokollager kan opprettes med bare noen få klikk og kan virkelig lykkes hvis du nøye velger og setter sammen de enkelte bildene. Forbindelsen mellom elementene bør være umiddelbart merkbar, samtidig rettet mot graviditet.

Ta babybumpbilder selv – klær spiller en viktig rolle

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-tips-svart-hvit. mystisk

Uansett om du tar graviditetsbildene selv eller leier en profesjonell fotograf til å gjøre dem, anbefales enkle klær alltid. Den må ikke ha store motiver og bokstaver vist, fordi de ville distrahere fra det vesentlige.

Ta babybumpbilder selv – hverdagsbilder

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-ballerina-sport

Fremfor alt skal klærne være behagelige. På den ene siden, slik at kvinnen føler seg komfortabel og avslappet, på den andre siden etterlater et antrekk som er for stramt ofte merker på babyhumpen, som rett og slett ikke ser bra ut på bildene senere. En for løs topp vil skjule den vakre, sfæriske magen, så det er bedre å bruke elastiske klær under skytingen.

Lag naturlige babybumpbilder selv 

Lag babybumpbilder selv-graviditetsbilder-ideer-tips-svart-hvit-mage

Det er bedre å ikke legge lotion på magen like før skytingen. Gravide kvinner krem ​​og oljer magen flere ganger om dagen slik at huden i dette området får nok fuktighet og pleie. Det skal bemerkes at disse produktene etterlater en spesiell glans på huden som virker veldig kunstig på innspillinger.

Lag kreative ideer til babybumpbilder selv 

Lag babybumpbilder selv -graviditetsbilder-ideer-tips-svart-hvitt-med hund

For å ta vakre bilder selv, bør bumpen være riktig iscenesatt. Den sfæriske formen kommer til sin rett når den sees fra siden. Svart -hvite bilder forsterker effekten.

Kjæledyrs graviditetsbilder er alltid morsomme

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-hund-kjæledyr-morsomt

I tillegg til de flotte graviditetsbildene, kan du også få parbilder, til og med familiebilder, hvis partneren eller kjæledyret er inkludert i bildene. Det er alltid verdt å gjøre flere forsøk og raske opptak hvis det er mulig. Mesteparten av tiden er det nok hvis bare noen få av dem lykkes slik at det vakre og spesielt morsomme øyeblikket beholdes som et minne.

Lag morsomme babybumpbilder selv

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-med-hund-pot

Spontane bilder har vanligvis mer verdi. Av og til vekker de positive assosiasjoner og i det minste et smil enn de profesjonelle laget i fotostudioet.

Lag morsomme babybumpbilder selv med din partner – poser

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-morsom-mor-far

Selv om du alltid streber etter naturlige portretter, er det verdt å prøve noen interessante og originale positurer foran kameraet. Du trenger ikke å virke forvrengt og du trenger ikke å se rett inn i linsen. Bare bilder av babyhumpen eller bilder som du ikke kan se ansiktet til den gravide kvinnen direkte på har også sin sjarm.

Lag babybump -bilder selv med barn og mann

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-familie-to-barn

Det kanskje mest naturlige å se på er graviditetsbilder med tre personer. Når søsken er liten, er det sjelden mulig å tvinge dem til å ha en bestemt posering og holdning. Spontane og virkelig kjærlige bilder blir til når hele familien er sammen.

Graviditetsbilder for beste venner

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-fettere-beste-venner

Hvis to kvinner som er i slekt eller nære venner er gravide samtidig, blir det morsomt å ta bilder sammen. Her er noen inspirasjoner avhengig av situasjonen.

Lag babybump -bilder selv og bare ha det gøy

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet bilder-ideer-tips-lekne-spill

Selv om menn egentlig ikke har så mye å gjøre med fotografering og poseringer, ser bildet komplett ut når fremtidens mor og far står på det sammen. Det er mange flotte ideer og kreative scenarier som alle kan tolke for seg selv på Internett.

Lag babybumpbilder selv eller få dem laget

Lag babybump-bilder selv -graviditetsbilder-ideer-tips-svart-hvit-søte

Hvis du ikke er helt sikker på om investeringen er verdt å la en profesjonell fotograf ta graviditetsbildene, eller hvis du foretrekker å håndtere dem selv, er det noen ting du bør vurdere. Innspillinger i studio ser ofte forvrengte og unaturlige ut. For å unngå denne effekten må du planlegge minst 1-2 timer for å løsne litt på atmosfæren.

Vellykkede babybumpbilder i studio

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-strand-sommer-sjø

Dessverre kan en profesjonell skyting være kostbar. I tillegg må du bestille time i god tid. Imidlertid kan det skje at den gravide kvinnen ikke har det bra for øyeblikket. Du må betale et pristillegg for en fotosession utenfor fotostudioet. Et annet poeng å merke seg er at for opptaksprisen inkludert rundt 10 redigerte, reparerte, digitale bilder må du betale ekstra for utskrifter og andre bilder. I det generelle tilfellet må du regne med over 300 euro.

En ammeretning for graviditetsbildene – velg tema og stil

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-vår-bohem

Hvis du er interessert i å ta bilder selv, kan du ta graviditetsbildene selv. Det kreves et godt kamera for dette, samt et stativ med fjernkontroll som er egnet for kameramodellen. Med dette grunnleggende utstyret kan alle muligheter brukes, og du kan dokumentere hele graviditeten.

Graviditetsbilder – nakenbilder er ikke et must

baby bump-bilder-gjør-det-selv-graviditetsbilder-ideer-tips-svart-hvite-engler

Det er mange apper på Internett for å ta bilder, som er fritt tilgjengelige online. Med et stativ og ekstern utgivelse kan til og med studiobilder vellykket settes opp hvis du investerer litt mer tid og mye kreativitet i dem. Selvfølgelig bør du tenke nøye gjennom hvilken stil du vil gå i.

Graviditetsbilder med partneren din – koordinerte antrekk

baby bump-bilder-gjør-det-selv-graviditetsbilder-ideer-tips-tema-jeans-par

Graviditetsbilder kan utformes på veldig forskjellige måter. Klassiske nakenbilder er ikke et must, det samme er den svarte bakgrunnen. Uteområdet er en fantastisk scene, spesielt i den varme årstiden. Du kan dra nytte av det naturlig vakre lyset og ta fantastiske atmosfæriske bilder uten store tekniske anstrengelser.

Graviditetsbilder estetikk og dekorasjon 

baby bump-bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-bad-badekar-melkebad

Vakre, uttrykksfulle bilder lages også når magen er helt eller delvis dekket eller delvis dekket. Sjal eller slør laget av flytende, gjennomsiktig eller halvgjennomsiktig stoff i delikate nyanser som faller diskret på magen og brystet er godt egnet.

Babybump og graviditetsbilder inspirert av stjernene – Beyonce 2017

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-stjerner-beyonce-2017

Den beste tiden å ta et graviditetsbilde er når magen er fin og stor. Samtidig er de siste ukene ofte utmattende for mor og baby, og det er derfor det er lurt å planlegge et skudd etter 28. svangerskapsuke og fram til 37. graviditetsuke..

Babybump og graviditetsbilder inspirert av stjernene – Blake Lively gravid med sitt første barn

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-boho-solnedgang-blake-livlig

Det beste stedet å ta graviditetsbilder er på et sted hvor du føler deg bra og som passer best for din personlighet. Utendørs, morgen og sen ettermiddag er det beste for bilder på grunn av de optimale lysforholdene.

Babybump og graviditetsbilder på stranden – Bar Rafaeli

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-strand-sjø-bar-rafaeli

Det samme gjelder positurene – de skal også matche personligheten og selvfølgelig plasseringen. Du kan også ta flotte bilder i din egen leilighet. Å velge et lyst sted i leiligheten der du liker å tilbringe fritiden, eller sengen, er et flott sted for søte babybumpbilder.

Svarte og hvite graviditetsfotoideer – Den gravide Ciara med skinnjakke og bodysuit

baby bump-bilder-gjør-det-selv-graviditetsbilder-ideer-stjerner-skinn-jakke-rocky-ciara

En god idé å etterligne er å registrere deg selv foran speilet eller bare silhuetten hver uke og dermed dokumentere hele graviditeten. Senere kan du lage en collage fra alle bildene og legge den til babyfotoalbumet.

Babybump og graviditetsbilder – Gisele Bündchen som en ekte gudinne for Vogue 2010

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet bilder-ideer-gisele-bundchen-gravid-oss-vogue-2010

Å velge riktig antrekk kan være vanskelig, spesielt når det arrangeres et studioopptak. Fokuset for de klassiske babybump -bildene er selvfølgelig bar mage. Hvis du ikke liker for mye bar hud, ser løse bluser som kan åpnes under brystet veldig fine ut.

Babybump og graviditetsbilder – Shakira i kappe

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tipshakira-gudinne

Det er viktig at magen er vist til sin beste fordel. Tettsittende antrekk eller løstsittende antrekk som bare presenterer babyhumpen er alltid et godt valg. Klassiske, nøytrale farger som hvit, svart eller grå, i tillegg til delikate pastellnyanser er fantastisk egnet for formålet. Fargerike eller mønstrede klær kan derimot distrahere betrakteren fra temaet.

Retro babybump og graviditetsbilder – Liv Tylor

baby støt bilder-gjør-det-selv-graviditet-bilder-ideer-tips-vintage-20-årene-liv-tylor

Hvis du fortsatt er usikker på om en erfaren profesjonell bedre vil tilfredsstille dine individuelle krav og ideer, kan du få god informasjon fra den respektive fotografen på den nåværende hjemmesiden og få et førsteinntrykk av arbeidet hans. Ikke alle motefotografer tar flotte graviditetsbilder.

Previous Post
Kosthold uten karbohydrater – gå ned i vekt raskt og effektivt
Next Post
Brysttrening for menn hjemme – å bygge muskler under korona -krisen