15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frossen fest for barn – dekorasjon, desserter og håndverksideer

is dronning fest dessert bord dekorasjon cupcakes krans

Isdronningen er et skikkelig skrik med barna og også med ungdommene. Det er også grunnen til at filmen er valgt som tema for ulike barnefester. Hvis du skal organisere en bursdagsfest for barn eller til og med et karnevalsfest for barn, kan du også foreslå dette temaet for barnet ditt. de Frossen fest han vil definitivt like det. En vanlig kostymefest er også morsom og gjør de små gjestene i godt humør.

Frozen Party – Fargene

fest-is-dronning-deco-idé-blå-hvit-lilla-krystaller-snø-moro

Du kan dekorere Frozen Party på en rekke måter for å gjenspeile temaet perfekt. Fargen blå kombinert med hvit er spesielt viktig. Filmen handler om is og snø, som er representert med disse fargene. Rosa er den tredje fargen som passer med temaet Frozen. Fordi det er Annas farge. Disse fargene brukes både til dekorasjoner og til desserter som cupcakes eller paier.

Dekorasjon til isdronningsfesten

festfrosne-ideer-dekorasjoner-lykt-papir-esker-gull-dusker

Lyseblå papirlykter som du kan kombinere med hvitt er egnet som dekorasjon for Frozen Party. Du kan også henge opp kranser og hjemmelagde dusker og dele konfetti i rommet. Legg til glitrende sølv og papir snøfnugg og perfekt stemning er garantert!

Borddekorasjon

isdronning festborddekorasjon-bordløper-lyseblå-snøfnugg-papir

Alt dette gjelder også borddekorasjonene på Frozen Party. En lyseblå eller hvit duk med en bordløper i den andre fargen er gode ideer. Del også ut rhinestones for å etterligne den glitrende snøen.

Cupcakes til dessert

ice queen party cupcake-idé-romantisk-snøfnugg-krem

Cupcakes er spesielt populære som desserter til en barnefest. Du kan bake disse selv eller få dem bakt. Du kan finne gode ideer for design i våre kategorier for vintercupcakes. Snøfnugg er veldig populært. Nøytrale vintercupcakes er perfekte til isdronningsfesten.

Bursdagskaken

isdronning fest bursdagskake-blomster-frossen-tema-is

Hvis du feirer bursdag, bør bursdagskaken selvfølgelig ikke mangle. Her kan du velge et nøytralt vinterdesign eller få avbildet alle de viktige heltene fra filmen. Hvis barnet ditt har en favorittfigur, kan dette selvfølgelig også fremheves på kaken til isdronningsfesten.

Kandiserte epler eller annen frukt

fest-frossen-kandisert-pære-elsa-figur-ballong-idé

Ikke bare søtsaker bør tilbys på dessertbordet. Tilsett også litt frukt som du dekorerer pent på forhånd. For eksempel kan du bruke store pærer til å lage kjolen til Elsa. Den runde formen på eplene passer til en av Olafs snømannskuler. Med riktig glasur og litt matfarging kan du også få den fargen du trenger.

Festdrinker

fest-is dronning-slag-alkohol-fri-mørk blå-farge-fat-glass

Hvis du har lyst, kan du også farge drikkene for å matche temaet Frozen Party. Et alkoholfritt slag i blått ser mye bedre ut og mer interessant. Server drikken i en glasskanne eller i en så gjennomsiktig fat, slik at barna kan helle seg selv.

Gaver til gjester

fest-frossen-gave-gjester-idé-hansker-blå-kjede-snøfnugg-sølv

Hvis Frozen Party finner sted om vinteren, kan du gi slike hansker som en gave til de små gjestene. En pen kjede med et snøfnugg vil også glede hver jente. Du er også velkommen til å komme med andre gaver. Vinnerne bør også belønnes på festspillene.

Frossen emballasje

festfrosne-poser-idé-tinkering-barn-rein-olaf-baller

Du trenger passende emballasje slik at barna enkelt kan ta med seg gavene de vant på Frozen Party -hjemmet. Du kan også lage disse sammen med alle barna. Alt du trenger er malen nedenfor, som du kan skrive ut. Da er det bare å klippe barna ut, brette dem og lime dem sammen.

Fest hatt

fest-is-dronning-fest-hatt-gjør-det-selv-fjær-rosa-farge

Du kan lage festhattene like enkelt. I stedet for en av malene nedenfor, kan du også velge en hvit lue, som barna deretter maler og klistrer på seg selv for Frozen Party. På denne måten kan du raskt finne noe å gjøre med den ville mobberen.

Crown for Frozen Party

fest-is-dronning-krone-gevir-gjør-det-selv-barn-spill-kostymer

For en jentebursdag kan du også lage kroner eller kombinere begge som et alternativ til hatten. Reinsdyrgevir er også en flott og morsom idé til isdronningsfesten. Bare spør hvem som foretrekker hva, og la barna gjøre sine egne ting. Vi har også levert en mal for dette å skrive ut.

Elsa og Anna gjør håndverk

fest-frossen-elsa-anna-prinsesse-disney-film-tema-bursdag-karneval

Du kan også lage håndverk sammen med barna Elsa og Anna. Disse kan enten brukes som pynt eller som en påminnelse om festen for barna. Figurene er også egnet for å spille. Husk at for alle disse Frozen Party -håndverksideene må barna være gamle nok til å kunne bruke saksen riktig og trygt.

Kostymefest for små isdronninger

fest-frossen-drakt-fest-frossen-jenter-prinsesse-kjoler

Hvis du har bestemt deg for å organisere et kostymefest, vil barna garantert ha det gøy. Sørg for at du nevner i invitasjonen at det er en isdronningsfest med kostymer slik at de andre foreldrene kan forberede barna sine.

Et gardin laget av snøfnugg

fest-isdronning-romantisk-krans-gardin-tinker-vegg-dekorere snøfnugg

Et slikt gardin for isdronningsfesten ser veldig romantisk ut, og lages også raskt. Det er best å bruke et slag for å hjelpe, fordi det ville ta lang tid å kutte ut snøfnuggene selv. Lim deretter flakene på tynne bånd eller snor. Gardinen trenger ikke nødvendigvis å henge i midten av rommet eller på døren. Den er også godt egnet som veggdekorasjon.

Lag romantiske dekorasjoner

fest-isdronning-rosett-tinker-romantisk-notepapir-brett-diy-feir

Du kan få så fine rosetter ved bare å brette dem. Blondesignen og snøfnuggene utstråler romantikk, noe som understrekes enda mer av de originale notene. Du kan henge denne isdronningsfestdekorasjonen fritt i rommet eller feste den på veggen.

Veggdekorasjonsideer i et snøfnugg -utseende

fest-frossen-vegg-dekorasjon-bokstaver-bursdag-barn-dessert-blå-duk

Frozen Party skal se så vinterlig ut som mulig. Dette oppnås også fantastisk med en slik veggdekorasjon. Hvis du ikke har tid eller lyst til å lage håndverk, kan du også enkelt kjøpe slike ting. Du kan dekorere cupcakes med slike pins.

Frossen festdekorasjon

fest-is-dronning-bøtte-lilla-frossen-helt-bilder

Hvilke interessante dekorasjoner kan lages med bare litt fantasi, ikke sant? Her kan du se en lilla bøtte perforert med vakre blomstermotiver. Plugger laget av papir og bilder fra filmen ble plugget inn i den.

Dekorer marshmallows

festfrosset-marshmallow-dekorere-sukker-blå-fargerike-smarties-dessertbord

Marshmallows er det perfekte godteriet til enhver fest. Et stort utvalg ting kan designes med deg. De passer blant annet til en Olaf -kropp, men også til en vinteraksent på bordet. Farg sukkeret blått og pynt cupcakesene med det eller bruk blåhvite sprinkler i stedet.

Cupcake dekorasjon

fest-is-dronning-papir-diy-mal-cupcake-dekorasjon-blå-snø-tema

Denne malen gir deg interessante konvolutter som cupcakes kan pakkes rundt med. Dette gjøres raskt og har fortsatt stor effekt på bordet. Bare skriv ut stripene, pakk dem rundt cupcaken og kutt av overflødig. Lim til slutt de to endene sammen.

Frossen emballasje for utskrift – Elsa og Anna.

Frossen festhatt laget med utskrifter Sikksakk mønster og med alle Helter.

Tinkerfigurer – Elsa og Anna.

Frozen Party – Kroner å skrive ut her.

Previous Post
Lag hagedekorasjoner av betong selv – 28 flotte ideer
Next Post
Et fantastisk DIY -armbånd, armbånd eller armring