15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorasjonstrender 2018 fra Pinterest – Aktuelle trender for et stilig og moderne hjem

deco trender studie rom veggdesign marmor fototapet glassbord

Å dekorere ditt eget hjem er en individuell sak, og det er ingen generelt gjeldende regler. Likevel kan det sies at det er de små detaljene som gir liv til dine fire egne vegger og gjør dem enda mer koselige og unike. Pinterest regnes som en inspirasjonskilde på mange områder, og derfor vil vi i den følgende artikkelen introdusere deg for 2018 interiørdekorasjonstrender som har dukket opp på ideeplattformen.

Dekorasjonstrender 2018 – trendfargen Salgrün

salvie grønn grå grønn lys farge trender 2018 pinterest veggmaling

Denne beroligende skyggen forårsaker mye spenning blant Pinterest -brukere. Den trendy salviegrønnen, også kjent som lysegrønn, er så reservert at den kan kombineres med praktisk talt alle typer dekorasjoner. Samtidig forblir den vakre trendfargen til stede og sikrer en hyggelig atmosfære. Den subtile blandingen av grått og grønt ser mykt og elegant ut i interiøret og forvandler rommet til en oase av ro.

soverom moderne farge design vegg salvie grønn

Ifølge Pinterest vil den absolutte allrounderen komme stort ut i 2018. Den dempede fargen er en av de beste dekorasjonstrendene i interiøret. Salviegrønnen passer like godt i stua som på soverommet, badet eller kjøkkenet. Tilbehør som vaser, putetrekk eller servise i salviegrønt gir flotte fargeaksjoner til rommet. Samspillet mellom tre og salviegrønt er fortryllende vakkert og sammen med messing, trendfargen har en glamorøs effekt.

XXL veggkunst er en av interiørdekorasjonstrendene

spisestue veggkunst fotoutskrift bilder dekor trender 2018

Lev opp de bare veggene og lag din egen kunst på veggen. Store bilder, plakater, fotoutskrifter og forskjellige andre kunstverk er mer og mer populære. Denne innredningstrenden lar deg pynte veggene i hjemmet ditt med en individuell tolkning av veggkunst. Enten abstrakt kunst eller et bildegalleri i henhold til din egen stil, er alt lov og absolutt hipt.

Dekorasjonstrender 2018 fra Pinterest – sildebensmønster

kjøkkenveggdesign sildebensfliser ombré utseende

Hvis du vil gi et rom et moderne utseende og gi det dybde, er du på rett spor med det trendy sildebensmønsteret. Dette unike mønsteret er allsidig, virkelig forfriskende og utstråler en tidløs eleganse i rommet. Enten det er gulvbelegg eller veggfliser, lar det interiøret skinne i et helt annet lys.

Erklæringstaket som den nåværende livstrenden

uttalelse takmønster tapet stue deco trender 2018 pinterest

Et utsagnstak kan vesentlig endre atmosfæren i ethvert rom. Hva synes du om en vågal maling eller iøynefallende mønstret tapet i taket? Lag en unik innredning ved å male taket med en dristig nyanse eller en høyglanset farge. Takket være speileffekten vil det lille rommet også se større ut.

takdesignerklæring trekorn deco trender 2018

I tillegg til dristige farger og forskjellige mønstre, kan du oppnå en ekstraordinær takdesign med mange andre optiske effekter. For eksempel kan du panel den femte veggen med trepaneler eller lage en kunstnerisk takinstallasjon fra individuelle tredeler. Slipp av damp i taket og la blikket rettes oppover.

Bruk farge dekorativt – fargerike dører

kjøkken farget dør rød aksent inerieur dekor trender 2018 pinterest

En fargerik inngangsdør eller en fargerik romdør er en original måte å ønske gjestene velkommen og sette dem i godt humør. Gi døren et nytt, fargerikt lag med maling. Spesielt hvis veggene holdes enkle i hvitt, vil den fargerike døren komme til sin rett. Lokalene ser mye mer innbydende og livlige ut.

dekorative dør gul deco trender pinterest interiør

Dørene gjør mye mer enn separate rom eller kobler dem samtidig. I det moderne bomiljøet er de et viktig designelement. Hvorfor ikke, i stedet for å ta ekstra plass fra veggen, forvandle hele overflaten av døren til et vakkert lerret?

 Dekorasjonstrender 2018 i interiøret – spa -bad i dine egne fire vegger

badekar peoner dekor trender levende resort spa følelse

Vil du føle den uforglemmelige feriestemningen i leiligheten din hver dag? Bruk deretter et par spa -tilbehør for å forvandle badet ditt til en flott avslapningsoase og bringe den feriefølelsen inn i hjemmet ditt. Duftlys, helbredende steiner eller pleieprodukter for et beroligende avslapningsbad er uten tvil en resortinspirert innredning for badet ditt.

spa bad resort resort stearinlys stell produkter nåværende dekor trender

Du kan oppnå ønsket velværefølelse på et øyeblikk hvis du ikke bare legger de nye håndklærne oppå hverandre, men ruller dem sammen og legger dem dekorativt på hyllen. Håndklær som harmonerer i farger med resten av baderomsinnredningen gjør også underverk.

Terrazzo er fremdeles veldig inne

terazzo floor deco trends pinterest kjøkken bakvegg brun mørk blå

Det flotte gulvbelegget fra 70 -tallet er på vei opp igjen i år og forskjønner ikke bare gulvene, men også tak og vegger. På kjøkkenet som gulv, benkeplate eller kjøkken bakvegg er materialet veldig slitesterkt og ser ganske enkelt flott ut. Den unike terrazzo -designen gir rommet et leken notat og gir deg muligheten til å sette farge -aksenter og skape dynamikk i rommet uten å redesigne hele overflaten.

deco trender 2018 på pinterest sengetøy terazzo

Hvis du vil implementere denne livstrenden, trenger du ikke planlegge en renovering med en gang. Et terrazzobord, serveringsbrett, vase, lysekrone eller kanskje sengetøy med det typiske flekkete terrazzo -designet er en flott og rask måte å implementere denne trenden på med liten innsats.

Siste livstrender på Pinterest – beininnlegg

kommode bein innlegg mønster dekor trender interiør

En av de siste dekorasjonstrendene som Pinterest har publisert for 2018, er den unike beininnleggsstilen. De iøynefallende, vakre mønstrene ser vakre ut på møbler og gjør forskjellige mindre gjenstander til ekte iøynefallende. Beninnlegg i den moderne leiligheten gir et snev av vintage.

bone inlay style deco trends 2018 serveringsbrettunderlegg

Se deg om neste gang du besøker loppemarkedet for unike gjenstander med den unike dekorasjonen. Du kan ikke hente denne trenden hjem med bare ett stort møbel. Små dekorative elementer som dekorative esker, esker og vaser tjener samme formål og ser utrolig elegante ut.

Edel og trendy metallmiks 

pinterest deco trends materialmiks kobbergull bordlamper

Metall som et dekorativt element ser bra ut i enhver møbleringsstil. Du kan oppnå en spesielt vakker og sterk effekt når du kombinerer forskjellige metaller. Alle som tror at sølv, gull, kobber og messing ikke går sammen, tar feil. Ved å blande metallaksenter kan du få rommet til å skinne og få det ellers ensartede utseendet mer variert.

deco trender 2018 veggkunst bilder speil metall blanding stue gull

Det at vi har kommet gjennom alle metalltrendene de siste årene betyr ikke at du må sortere ut favorittbitene dine laget av kobber eller messing med en gang. Men tvert imot! Bland alt som skinner. Ordne metalldekorasjonene dine i små grupper, og ikke vær redd for å plassere messinglampen ved siden av kobbervasen.

Nåværende dekorasjonstrender – stueplanter med mønstrede blader

stueplante mønstrede blader farge aksenter nåværende dekor trender

Et rom fullt av stueplanter fremstår som vennligere, livligere og mer innbydende. Med planter kan du påvirke atmosfæren på kort tid og fremkalle en naturlig dekorasjon. Planter med mønstrede blader er spesielt populære i år. Pileroten, klapperslange -planten, Dieffenbachia og mange andre skiller seg ut med de forskjellige nyanser av grønt og gir en naturlig sjarm i interiøret.

Previous Post
Flettet hår – enkel opplæring for nybegynnere
Next Post
Yoga for menstruasjonssmerter: Disse 6 yogaøvelsene vil hjelpe!