15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Organiser familiefester: Tips om fotoboksen, maten, antrekket og Co.

Enten en bursdag, en dåp, et bryllup eller en koselig hagefest med hele familien – stresset er stort sett uunngåelig. Men det trenger ikke være det. Med litt planlegging og riktige tips og triks blir neste feiring avslappet. Vi forklarer hvordan du organiserer den perfekte familiefeiringen.

Organiser familiefester: distribuer invitasjoner i god tid

Organiser familiefeiringer Lag og distribuer invitasjoner selv

Inviter til feiringen i god tid og informer alle du ønsker å ha med deg. Det beste du kan gjøre er å lage en gjesteliste og deretter gi dem beskjed via telefon eller personlig. Eller du kan bruke invitasjonskort som du kan designe individuelt eller lage deg selv online. Sørg for å bestille og sende invitasjonene i god tid slik at gjestene kan reservere dagen tidlig. Ingenting er mer irriterende enn gjester som må avbryte på grunn av kort varsel.

Organiser familiefeiring: kleskoder og kleskode for gjester

Organiser amilienfeier -tips for perfekt planlegging for bursdager

Har du et forhåndsinnstilt fargevalg for gjestenes klær? Sørg for at du gir alle muligheten til å tenke på det og finne et passende antrekk. Du bør derfor kommunisere spesielle kleskoder direkte med invitasjonen. Så dine gjester kan ta seg av et passende antrekk i god tid. Søket etter det riktige plagget kan ta mye tid, spesielt når visse farger er spesifisert eller visse ideer allerede eksisterer. Heldigvis er det mange nettbutikker som selger noe for nesten enhver anledning, smak og størrelse – fra Aftenkjoler i store størrelser, iøynefallende dresser, elegant tilbehør og søte blomsterkjoler til de minste.

 Motto -fest som stemningsmaker

Mottoparty organiserer populære temaer på et øyeblikk

Planlegger du en temafest? De mest fargerike feiringen inviterer deg til å kle deg ut eller følge en veldig spesifikk kleskode. Spesielle fargespesifikasjoner eller temaer skaper vanligvis en avslappet atmosfære. Fordi selv antrekkene til gjestene gir alle slags grunner til samtaler, bilder og morsomme situasjoner. I løpet av de siste årene har temafester blitt mer og mer populære. Feiringen er spesielt vellykket hvis konseptet er nøye planlagt ned til minste detalj og dekorasjonen også er basert på mottoet.

Populære temafesttemaer er:

• Helt hvite eller helt sorte fester: Alle gjester bruker bare hvitt eller svart.

• Dårlig knapp: jo verre antrekket er, desto mer underholdende.

• Decade party: klær i betydningen av et bestemt tiår, f. B. på 80 -tallet.

• Film: Fra James Bond til Ringenes Herre er det ingen grenser.

• Superhelter: Et passende motto også for barn.

• Hollywood: Sladder er praktisk talt uunngåelig her.

Organiser familiefester: underholdning for hele familien

Planlegg en familiefest Lag din egen fotoboks og tinker tilbehør

Alt-i-en-ende for en god fest? Riktig underholdning. På dette tidspunktet, ikke bare handle ut fra dine egne ønsker eller preferanser. Ta hensyn til de inviterte gjestene. En DJ eller solo -underholder på en gylden bryllupsfest kan noen ganger riste stemningen. Det er viktig at hele familien blir underholdt og har det gøy. Et prøvd middel er en fotoboks med morsomme forkledninger. Det er nå mange tilbydere hvor boksene kan leies i forskjellige design. Eller deg bare bygg fotoboksen selv – med litt manuell ferdighet og tid. Du kan deretter bruke boksen til andre feiringer eller til og med leie den ut.

Planlegg sommerhagefest og inviter familien

Men det er også andre påviste underholdningsmuligheter:

• Oppblåsbare

• Tryllekunstnere eller kunstnere

• Sanger

• dansegrupper

Er gjestene hovedsakelig barn? Planlegg deretter samtalen deretter. Ta i betraktning at anledningen vil avgjøre hvem som vil være i fokus den dagen. Ofte er dette glemt med all eufori og forventning, og den virkelige årsaken til feiringen forsvinner i bakgrunnen.

Maten: kjærligheten går gjennom magen

Planlegg en familiefest Bestill catering eller sett opp buffeen selv

Avhengig av hvordan, hva og hvor feires, varierer antallet inviterte gjester enormt. Dette påvirker igjen valg av mat og drikke. Hvis et stort antall gjester feires i en sal eller et arrangement, må det vanligvis leveres ekstern catering. Hvis en mindre feiring er planlagt, er fingermat ofte nok. Sørg for å tenke på hva som skal serveres på forhånd og få støtte fra familien. Hvis alle bidrar med noe, sparer du deg selv for mye innsats.

Dekorasjonen: glasuren på kaken

Organiser familiefeiringer Lag papirpynt selv

Hver feiring inkluderer dekorasjon – fra belysning, blomster, lys til ballonger og kranser. Det er ingen grenser for fantasien din først. Men pass på: pyntegjenstander kan fort bli dyre og forårsake høye kostnader. Det er bedre å tenke på hvor mye budsjett du vil bruke på dekorasjonen på forhånd. Bare kom inn i din familie, venner og andre gjester og jobbe med dekorasjonen sammen. Dette er ikke bare kostnadsbesparende, det er også veldig morsomt og i godt humør.

Hvis du husker disse tipsene, kan ingenting gå galt når du planlegger din neste familiefeiring. Ikke vær for tett og ha det gøy – selv om du gjør feil eller det ikke går bra. Ingenting er verre enn en dårlig temperert vert.

Previous Post
Badstue på badet – et velværeunivers hjemme
Next Post
Lag papirposer og dekorér med farger – DIY -ideer med instruksjoner