15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag vinterdekorasjoner selv i januar: ideer til utendørs

For kort tid siden lyste en lyskjede i hagen, og den fargerike dekorasjonen ved inngangen ønsket gjestene velkommen. Nå er alt ryddet bort og det ytre området ser tomt og overskyet ut. Spesielt i den kalde årstiden og fra januar til mars står håndverksentusiaster overfor en stor utfordring: en ny vinterdekorasjon er nødvendig! Vi vil gi deg ideer om hvordan du lager en vakker dekorasjon selv i januar. Finn ut hvordan du setter aksenter i hagen med islykter, snømenn laget av emballasjefilm og stjerner laget av blomstertråd, legg til variasjon i inngangen til huset med vinbokser og dekorér inngangsdøren med naturlige materialer og fuglfigurer!

Lag vinterpynt selv i januar: lykt laget av gaveposer

Lag din egen papirlyktedekorasjon ute fra januar til mars

Julen er for lengst borte. Men det betyr ikke at vi må klare oss uten vakker belysning med lykter. I det følgende forklarer vi hvordan du kan lage lykter av gaveposer selv. Du trenger følgende materialer:

 • Gaveposer i rødt
 • LED lyspære, batteridrevet
 • Motivpuncher med stjerner
 • hvitt klistremerke “stjerner”

Bare slå ut vakre stjernemotiver i posen, dekorer med klistremerker og sett en LED-lyspære eller batteridrevet dekorativ lampe i hver pose. Når du kjøper LED -lyset, må du kontrollere at det er egnet for utendørs bruk. De fleste gaveposene er belagt med en spesiell film, og papiret tåler derfor lett snø og lett regn. Hvis du legger posene ut under en baldakin, vil de vare hele vinteren.

Lag vinterpynt i januar av bånd og glitterperler

Dekorasjon fra januar for utvendig krans laget av deco tape rester

Jul og nyttårsaften er over, og nå oppstår spørsmålet – hvor skal du legge resten av gavebåndene og innpakningspapiret? De resterende mengdene vil ikke være nok det neste året, men ingen vil kaste dem. Vi forklarer hvordan du kan lage en stilig dekorasjon for inngangen til huset fra tosidig gavebånd, glitterperler og kebabspyd. Her er de nødvendige materialene på et øyeblikk:

 • Gavebånd, dobbeltsidig i gull og sølv, 10 cm bredt
 • Shish kebab spyd av metall
 • ledning
 • Glitterperler

Bare kutt båndet i størrelse først og legg det deretter på shashlik -spyd vekselvis i en spiral med glitterperlene. Fest en snor på enden og heng kransen utenfor.

Vinterdekorasjoner for utsiden: lag snømenn av bånd

Bygg dine egne snømanndekorasjoner i januar for utendørs

Du kan også lage vakre snømenn av metallisk bånd og kebabspyd. Lag først en lue av rødt innpakningspapir til snømannen og lim den fast i den ene enden av en metallstrikkepinne. Klipp deretter tre strimler med gavebånd med følgende lengder: den første stripen skal være 40 cm, den andre – 25 cm og den tredje 15 cm. Vri deretter båndet rundt den lukkede hånden, fjern deretter hånden forsiktig og legg båndet på en metallstrikkepinne. Start med den korteste stripen. Legg snømannen i en haug med snø eller direkte i bakken.

Lag din egen dekorasjon i januar: dekorér sykkelen din med en retro kjede av lys

Deco i januar til mars vikle eventyrlys rundt sykkelen

Har du en gammel sykkel? Ikke kast det, da det kan bli et upcycling kunstverk. Pakk sykkelen med en batteridrevet lysstråle med flerfargede lyspærer og skryt den utendørs. Denne dekorasjonen gir farge til det kjedelige uteområdet og kan belyse husinnganger, trapper og mørke områder i forhagen om kvelden.

Vinterdekorasjon i januar: lag islykter selv

Dekorasjon for januar for utvendige ideer etter juletid belyste isfigurer

Knapt noen belysning er mer dekorativ enn islyktene. De kaster mykt varmt lys og får hagen til å se romantisk og koselig ut. Mens du gjør dette, er det ganske enkelt å lage en islykt. Du trenger følgende materialer:

 • en oval beholder med en diameter på 6 cm og en høyde på 12 cm (egnet for fryser), kan være laget av polypropylen eller metall.
 • en oval beholder med en diameter på 14 cm og en dybde på 34 cm (egnet for fryser) laget av polypropylen
 • en salatskål av 0,4 l polypropylen (egnet for fryser)
 • en salatskål av 0,8 l polypropylen (egnet for fryser)
 • duct tape
 • batteridrevet LED-lys for dam eller basseng

Fyll først den store beholderen halvveis med kaldt vann. Plasser deretter den lille beholderen i midten av den store beholderen og fest den med teipen på kanten. Den lille beholderen skal flyte i vannet, men ikke bevege seg. Fortsett på lignende måte med salatskålene – fyll den store bollen halvveis med vann, legg den lille i midten og fest den på kanten med teipen. La deretter beholderne og bollene fryse ute over natten. Neste dag løsner du skålen og beholderen forsiktig og plasserer det batteridrevne LED-lyset i oval form. Legg ishatten forsiktig på toppen.

Vinterdekorasjon for utsiden: solball i frostlook

Dekorasjon i januar for hage LED -lamper med frosteffekt og bjeller

Solkulen: Et dekorativt LED -lys som har sneket seg inn i hjertene til hobbygartnere rundt om i verden. I dag kan du finne mange varianter i butikkene. Solkulen i betong-utseende er moderne og minimalistisk, mens glassversjonen ser klassisk ut. Hvis du har ett eller flere slike lys i garasjen din, kan du gi dem et nytt utseende. Spray dem med frostspray og ordne dem på et plantestativ sammen med overdimensjonerte bjeller og vintergrønt. Velg et solfylt sted slik at sollyset kan lade seg selv på overskyede dager. De fleste sollys er utstyrt med en skumringssensor og slås på automatisk etter solnedgang.

Vinterdekorasjon fra januar til mars: Belyste tregrener i en Korten stålkrukke

Vinterdekorasjon i januar til mars for utvendige lykter og tregreiner i rustne bøtter

Liker du den knitrende ilden, men har du ikke en bål i hagen? Da kan du forfalske utseendet. Ta en tur i skogen for å samle tregrener og ordne dem i en Korten stålplanter. Draper en batteridrevet kjede av lys rundt grenene og voilà: den kreative dekorasjonen for uteområdet er klar!

Vinterdekorasjon fra januar til mars: Hvordan forskjønne inngangen til huset!

Dekorasjon i januar for huset inngang håndverket wire stjerner

Ikke bare i hagen kan du sette aksenter med kreative vinterdekorasjoner fra januar til mars. Inngangen til huset kan også være stilfullt innredet med litt fantasi. Nedenfor gir vi deg noen ideer om hvordan du gjør det. En enkel husfasade kan krydres med stjerner laget av wire. For å gjøre dette, last ned en mal for en stjerne og lagre den på datamaskinen din. Skriv dem deretter ut i flere størrelser i kopibutikken. Klipp ut malen og bøy håndverkstråden til den formen du ønsker. Fest dem deretter til fasaden på huset.

Pynt husets inngang med fuglfigurer: vinterdekorasjoner for januar og februar

Dekorasjon i januar til mars for husinngangsideer

Når de er riktig iscenesatt, kan dekorative fugler forsterke hver husinngang og få oss i riktig humør for våren som kommer. Selv et bladløst tre i en gryte ser lykkeligere ut. Dekorasjonsfuglene kan settes opp på hvilken som helst måte du liker: Den ene pynter sisalkurven på hagebenken, en annen den grønn furukransen og den tredje – lykten ved inngangen til huset.

Lag vinterpynt selv til ute etter jul

Du kan også vise dekorative fugler i potter med eviggrønne planter. Legg grangrener i potten og legg tregrener malt hvite i midten av arrangementet. Fyll ut tomrom med gamle julekuler og kongler. Rund deretter opplegget med en fuglfigur. Vårt tips: Det ser spesielt attraktivt ut hvis du matcher fargen på plantepotten til fargen på fuglefjærene og julekulene. I slutten av januar kan du fjerne julekulene og erstatte dem med røde blomster.

Vinterdekorasjon i januar for inngangspartiene til huset og fuglfigurer og mose

Hvis du vil ha en naturlig dekorasjon for inngangspartiet, så stol på mose, furugrener, svart furu og grankogler. En fuglfigur med røde fjær fullfører ensemblet effektivt. Vårt tips: For å oppnå det naturlige utseendet du ønsker, invester i fuglfigurer av høy kvalitet som ser villedende ekte ut.

Vinterdekorasjon i januar Dekorer plantekurven med naturmaterialer på utsiden av vinduskarmen

Apropos naturmaterialer: balkongboksen, men denne gangen hengt på rekkverket på terrassen, kan romme et vinteropplegg. Kegler, hyller, bær, furugrønt, mose, eukalyptus: la kreativiteten gå fri og prøv forskjellige kombinasjoner av lokale og eksotiske planter og frukter.

Vinterdekorasjon i januar for inngangsdøren

Dekorasjon i januar for inngangsdør med snøfnuggmotiver

En vakker vinterdekorasjon lyser også opp inngangsdøren. For eksempel kan du brodere besteforeldrenes gamle sil med vakre snøfnuggmotiver eller lage en fargerik vinterkrans av grangrønne og små klokker i forskjellige farger. Alternativt kan du fjerne juletrepyntene forsiktig fra julekransen og omorganisere dem. Et rådyrhode, fugler eller ugler passer perfekt til dekorasjonen i “magisk skog” -stil og får oss til å drømme om vår og lange turer i skogen.

Dørpynt etter jul: firgrønn og bjeller

Dekorasjon i januar for inngangsdøren selv lager krans med bjeller

Idee til vinterdekorasjon fra januar til mars: dørkrans av naturmaterialer og hjortetak

Dørkrans av naturmaterialer og hjortetak av porselen

Dekorasjon i januar for inngangsdøren: dekorere blomsterpotter og vindusbokser

Vinterdekorasjoner i januar og februar og mars lager selv mose- og sypressgrener i trestamvaser

Dekorasjonen i januar er vesentlig mer redusert enn julepynten og er puristisk. Likevel kan du sette aksenter med glitrende julekuler. Fremfor alt er det viktig at juletrepynten ikke skinner i de tradisjonelle fargene rødt, sølv eller hvitt. Juletrekuler i gressgrønt eller sjøblått passer harmonisk inn i et vinterensemble. Kombiner dem med rottingkuler, moseboller og sypresser i trestamvaser. En hvit lykt med et vintage -utseende kan fullføre arrangementet.

Dekorasjon i januar for husinngangen Stjerner laget av metalltråd

Hekkplantene i vinduskarmen i vinduskarmen ser for kjedelige ut? Krydre det med stjerner laget av håndverkstråd, en kjede av lys og dekorative steiner som ser ut som iskrystaller.

Deco i januar for husets inngang, lag eventyrlys rundt espalieret i blomsterpotten

Tallrike vinterarrangementer i plantasjer kommer også til sin rett når de blir iscenesatt med en rekke lys. Vikl kjedet rundt espalieret for å skape sjarmerende aksentbelysning.

Dekorasjon for januar: ordne blomster og lykt i trekasser

Dekorasjon i januar for husinngangen med trekasser og blomster

En kul idé med et trendy landstedstil: blomster og planter kan ordnes effektivt i trekasser. Stack eskene oppå hverandre og dekorér dem med blomster i blikk kanner, vintage lykt og eviggrønne planter. Deretter kan du over tid erstatte de enkelte dekorative elementene med nye, legge til nytt tilbehør og skape en sømløs overgang fra vinter til vårdekorasjon.

Det finnes mange varianter for en effektiv vinterdekorasjon for uteområdet. I bildegalleriet finner du også andre DIY -ideer som du kan bli inspirert av.

Vinterdekorasjon for utsiden: dørkrans med pulk

Dekorasjon i januar for husets inngangsdørkrans og pulk

Dekorasjon til inngangsdøren for januar: stoffblomster og eviggrønne planter

Dekorasjon i januar for husvandringen med en krans laget av naturlige materialer og papirblomster

Vinterdekorasjon med naturlige materialer til postkassen

Vinterdekorasjonsideer for postkassen med naturlige materialer

Puristisk vinterdekorasjon for inngangen til huset

Vinterdekorasjon for utsiden etter jul Dekorasjonsball laget av metall med en kjede av lys

Belysning for utsiden: solballer med frostutseende

Dekorasjon i januar med hagebelysning i frostutseende

Vinterdekorasjoner etter jul for utvendige ideer å lage selv

Lag vinterdekorasjonsideer for husinngangen selv

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!