15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lag dekorasjoner til en grillfest selv: Med disse ideene kan du fremkalle en god stemning for et grillfest!

Sommergrillsesongen har startet og ingenting står i veien for lange, avslappede grillkvelder i det fri med gode samtaler og deilig mat. En fin dekorasjon er selvfølgelig en del av det perfekte grillfesten. Her viser vi mange ideer om hvordan du kan lage dekorasjonen til en grillfest selv og dermed fremkalle en god stemning.

Borddekorasjon til en grillfest med fargerike servietter

Den beste måten å underholde venner og familie i sommermånedene er med en grillfest! Været er perfekt, maten er helt riktig, og alle kan ha det bra utendørs. Her har vi samlet mange DIY -ideer for ditt neste utendørs arrangement! Enten det er en bursdag eller bare for å feire helgen, er godt humør garantert med en fin dekorasjon.

Ideer til borddekorasjon til grillfesten

Grillborddekorasjoner gjør enkle ideer for deg selv

På en grillfest går alt rundt bordet. Siden det raskt kan bli overbelastet med mat og drikke, vil det være tilrådelig å integrere stedet i innredningen. Pynt oppvasken, bruk fine servietter og server maten på en original måte. Du finner mange flotte ideer til grillborddekorasjoner som du kan lage selv nedenfor.

Lag dekorasjon til grillfesten din av naturlige materialer

Lag borddekorasjoner til grillfest selv med naturlige materialer

Naturmaterialer er bare perfekte for en original dekorasjon til bordet for en grillfest eller en annen fest i hagen. De ser veldig naturlige ut og er også ganske billige. For å fremkalle en vakker naturlig borddekorasjon, dekker du først bordet med en burlap -bordløper og ordner to bjørkestammer på den. Saml gress og busker og legg dem i en glassvase i midten av bordet. Fyll trebark med små pinner, mose og hva du ellers kan finne og legg noen telys på toppen. Legg deretter en grønn kvist i hver serviettring og den hjemmelagde dekorasjonen til grillen er klar.

Bordløper laget av grønne grener

Lag bordpynt til grillfester selv med rosmarinkvister

Rosmarinkvister er en annen naturlig dekorasjonside til bordet på grillfesten. De ser veldig elegante ut på et trebord og utstråler en fantastisk aroma som holder insekter unna.

DIY dekorasjonsideer til grillfesten

Lag din egen dekorasjon til grillfesten din med stoffblomster og denimservietter

Håndverksentusiaster kan pynte bordet til grillfesten med DIY -dekorasjoner. Stoffblomster arrangert i en liten bøtte sammen med noen dekorerte lykter og sammen med originale bestikksett laget av gamle jeans er helt tilstrekkelig for en vakker borddekorasjon.

Foldeservietter – enkle instruksjoner for bretting av servietter

Slik bretter du servietter til en grillfest trinn for trinn

De pent brettede servietter avrunder bordet perfekt for en fest. Vi viser deg to ideer om hvordan du selv kan brette servietter til grillfesten din. Du trenger en firkantet serviett med et motiv du ønsker.

 • Brett servietten i kvartaler. Legg den brettede, kvartede servietten med de frie kantene på bunnen av tallerkenen slik at monogrammet eller motivet vender ned.
 • Brett det øverste punktet på servietten 1/3 av veien ned.
 • Brett venstre spiss like over midten og gjenta prosessen for motsatt side.

Hvordan brette en serviett som et hjul

Folding servietter som et pinwheel Instruksjoner første trinn

Her er en annen interessant idé om hvordan du kan imponere gjestene dine med borddekorasjonene på grillfesten.

 • Fordel servietten eller bandanaen flatt på bordet.
 • Brett hvert hjørne innover for å lage en firkant.
 • Brett inn hver ytterkant for å danne et rektangel.
 • Brett deretter toppen ned og bunnen opp slik at det ser ut som det siste bildet ovenfor.

Pinwheel fold serviett for grillfest instruksjoner siste trinn

 • Trekk ut trekanten fra nedre høyre hjørne.
 • Brett ut det motsatte hjørnet slik at det ser likt ut.
 • Brett den høyre trekanten ned.
 • Snu den slik at siden du nettopp jobbet på nå er på toppen.
 • Gjenta de samme trinnene som ovenfor, og trekk ut hver trekant fra hvert hjørne.
 • Brett høyre hjørne ned og du er ferdig!

Lag dekorasjon til grillfesten selv – kreative ideer for bestikk

DIY bestikkholder for grillfest laget av leirgryter

Du trenger ikke nødvendigvis å dekke hele bordet på en grillfest. Du kan sette opp bestikket i for eksempel vakkert dekorerte bestikkholdere, slik at hver gjest kan hjelpe seg selv. Disse kan for eksempel være dekorerte glass eller malte leirgryter. Det er ingen grenser for kreativiteten din.

Bestikkholder av lystmalte murkrukker

Lag fargerike serveringsbrett selv

Mal fargerike serveringsbrett til din egen grillfest

Ikke bare barna vil glede seg over en fargerik dekorasjon til grillfesten. Lyse farger og morsomme motiver gjør deg i godt humør og er det perfekte tilskuddet til en sommerfest. Disse fargerike brettene som kan brukes til servering er ikke annet enn kjøkkenbord i tre som er dekorert med maling. For å gjøre serveringsbrettene til serveringsbrett, bøy to gamle skjeer og skru dem på begge ender av brettet.

Borddekorasjoner til en grillfest med en forskjell – dekorér bordet med mat

Borddekorasjon til en grillfest med en forskjell Lag din egen vannmelongrill

Hvis du ordner maten pent til grillfesten, vil den fortsatt fungere som pynt. En utskåret vannmelon, for eksempel, vil raskt bli et blikkfang på festbuffeen din, og i denne artikkelen viser vi deg hvordan den er laget.

Lag dekorasjon til grillfesten din av murkrukker

Lag dekorasjon til grillfesten selv med snittblomster i en vase laget av murert krukke

Mason krukker er mye brukt på grillfester. De kan brukes som bestikkholdere, drikkeglass, vaser, lysestaker og til og med for servering av salater og sauser. Hvis du vil lage dekorasjonen til en grillfest selv, må du ta en titt på følgende ideer.

DIY vannmelon krukker

DIY vannmelon drikkeglass laget av mason jar for hagefest

For eksempel kan du lage disse flotte vannmelondrikkeglassene av mason krukker. Alt du trenger er grønn streng, svart maling og lim.

Bare pakk glassets bunn med en grønn snor og lim strengen på baksiden av glassene med varmt lim. Mal deretter eller tegn svarte frø på glassene og fyll dem med en rosa drink! Hvis du ikke serverer rosa drinker, kan du male glassets utside på forhånd med rosa maling.

Gjør sausable

Server sauser i dekorerte murkrukker på grillfester

Selvfølgelig bør sauser som ketchup, majones og sennep ikke mangle på en fest. Igjen kan du bruke noen murmur til å servere disse. Her er en ide om hvordan du kan dekorere glassene med en bandana.

Dekorer krukker til saus med bandana og etiketter

Skjær først bandanaene i fire stykker og klipp av kantene. Skjær deretter disse fire rutene i trekanter som vist ovenfor. Før du skjærer, må du sørge for at den lange kanten passer rundt toppen av murkrukken din.

Legg deretter til de kappede trekanter på toppen av murkrukkene som vist. Fest dem med varmt lim. Merk sausene med matchende koder. Før du knytter den rundt halsen, skriver du innholdet i glasset på etiketten med en markør.

Så er det bare å sette alle glassene i en trekasse, fylle hvert glass med sausen du har valgt og legge sausboksen til buffébordet ditt.

Enkel idé for belysning

Dekorasjon med belysning til grillfest DIY enkle lanterner

Hvis grillingen finner sted på kvelden, må du også tenke på passende belysning. Her er en superenkel ide i siste liten som er perfekt til bordet. For disse enkle lanternene trenger du bare tomme krukker i alle størrelser og noen få telys. Hvis du ønsker det, kan du også henge lanternene over bordet, for eksempel på et tre.

DIY kjøler for drinker

Lag originale drikkekjølere selv med blomster

En drikkekjøler er avgjørende for sommerens grillfest. Her finner du noen originale ideer som du kan lage selv som et alternativ til kjøpte kjølere.

Du trenger to bøtter, den ene større enn den andre. Sørg for at den mindre passer inn i den større, med god plass i mellom. Du trenger også blomster og noen få steiner for å veie ned den mindre bøtta.

Lag din egen drikkekjøler til en grillfest

Fyll bunnen av den større bøtta med vann, omtrent to tommer. Frys bøtta i et par timer til vannet har stivnet. Når den er frosset, fjernes den fra fryseren.

Plasser flere steiner i den mindre bøtta, slik at den blir på plass når du tilfører vann til den ytre bøtta. Plasser beholderen fylt med steiner i midten av den store bøtta, direkte på den herdede isen. Klipp av stilkene på blomstene og begynn å skyve dem ned, vær oppmerksom på posisjonen din og fargevalgene. Fyll den ytre bøtte med vann til omtrent to centimeter under toppen. Gå tilbake til fryseren og frys over natten.

Kjør vann over hele formen og isen for å løsne sidene på både de ytre og indre bøttene. De skal slippe ganske lett etter 15 eller 30 sekunder. Hell straks i den avkjølte flasken vin og nyt utsikten!

Lag et badekar selv

Lag din egen dekorasjon til en grillfest med en bar på halmballer

Hvis du vil avkjøle flere flasker samtidig, kan du lage et stort drikkekar til grillfesten selv. På denne måten er kalde drikker alltid tilgjengelig for festen, og karet kan fortsatt fungere som en flott dekorativ aksent.

DIY -ideer for drikkekar laget av trillebår

Alt du trenger er et stort kar som du dekorerer som du vil og fyller med isbiter. For eksempel kan du bruke et badekar, trekasse, tretønne eller, som i eksemplet ovenfor, en trillebår. Det hele ser enda hyggeligere ut hvis du pynter karet med noen blomster eller andre dekorasjoner.

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!