15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorer inngangspartiet om sommeren: vakre dekorasjonsideer for utsiden

De stigende temperaturene ute inviterer deg til å ta sommerklærne ut av skapet? Gjør deretter det samme med sommerdekorasjonen din! En stemningsfull dekorasjon foran inngangsdøren vil glede ikke bare deg, men også dine gjester hele sommeren. Fra fargerike blomsterdekorasjoner til trekasser med sommerdekorasjoner og plantede stiger til vakre dørkranser – alternativene for å dekorere inngangspartiet om sommeren er ganske forskjellige. Les videre og la deg inspirere av ideene våre!

Sommerdekorasjon for inngangen til huset

Fargerike dekorasjonsideer for inngangspartiet om sommeren

Med de riktige dekorasjonsideene kan du gjøre inngangspartiet til et spesielt innbydende sted. Her kan du la kreativiteten gå fri og velge dekorasjonen slik at den gjenspeiler din personlighet. Om sommeren kan den også være fargerik, og du kan integrere alle dine favorittblomster i dekorasjonen.

Dekorer inngangsdøren

Dekorer husets inngang og inngangsdør med blomster og planter om sommeren

Inngangsdøren er telefonkortet til huset ditt og dermed et av de mest populære områdene for dekorasjon i inngangspartiet utenfor. For å dekorere inngangsdøren kan du sette på en klassisk sommerdørkrans eller velge et alternativ som en kurv eller en vannkanne fylt med blomster.

Pelargoner for sommerdekorasjonen ved inngangen til huset interessant dørdekorasjon

Blomstene kan være både levende og kunstige, selv om den andre varianten er mer praktisk for dørdekorasjonen. Men ikke bekymre deg, det er fortsatt god plass til å vise dine favoritt sommerblomster!

Dekorative trær i potter og dørkrans som sommerdekorasjon for husets inngang

Sett aksenter med et utendørs teppe

Mini rosekurver, teppe og dørmatte som dekorasjon for inngangen til huset om sommeren

Og hvem sier at tekstiler bare er egnet for interiør? Kombiner dørmatten med et pent utendørs teppe og få inngangspartiet til å se koseligere ut! Det er opp til deg om du velger et geometrisk motiv som det på bildet ovenfor eller en farget variant.

Skyggeleg husinngang om sommeren bregner lanterner dekorerer kunstig dørkrans

Dekorer trappene og stien til huset

Dekorasjonsideer med lys og planter på dørstokken om sommeren

Dekorasjonen til inngangspartiet utenfor trenger ikke nødvendigvis å plasseres rett foran døren. Hvis du har en større forgård, kan du pynte hele fortauet med vakre bakkedekker eller stemningsfulle hagelys.

Trapp ved inngangen til huset som dekorerer planter i sommerhusstil

Hvis det også er en trapp som fører til inngangsdøren, har du et ideelt sted å vise vakre dekorative gjenstander. Fra små potter med blomster til lykter til fylte vaser med skjell og flotsam – alt som gjenspeiler den varme årstiden er tillatt.

Lag et dekorativt hjørne på inngangspartiet

Sommerdekorasjon for inngangspartiet ute i landlig stil gammel sykkel og planter

Med en sammensetning av dekorative gjenstander kan du lage en helt spesiell dekorasjon i hjørnet foran skinndøren. Gamle gjenstander med en vintage stil er perfekt for den populære landstedet. Bokser, skuffer, krakker, potter og kurver er gode valg for å vise frem noen få grønne planter. Hvis du vil gjøre det hele enda mer iøynefallende, kan du legge til en gammel dør, en vintage sykkel eller bare en stol som en aksent.

Dekorasjon på dørstokken om sommeren med plantekurvkanne og stol

Blomsterdekorasjon for inngangspartiet ute om sommeren

Sommerblomstrende planter som dekorasjon for inngangspartiet

Den mest populære måten å dekorere husinngangen om sommeren er blomster. Siden de fleste arter har sin blomstringstid akkurat i denne sesongen, kan inngangspartiet raskt bli en blomsteroase. Det er viktig å velge riktig art for det respektive stedet.

Plantekombinasjoner for inngangen til huset

Husets inngang utvendig dekorere om sommeren med skiltlykter og blomster

Husinnganger er ofte skyggefulle fordi de har baldakiner. Hvis dette ikke er tilfelle, utsettes de imidlertid vanligvis for full sol. Hvis du planlegger å bruke ekte planter, fyll bøttene dine med planter som vil trives i den typen lys dette stedet mottar-enten det er skygge-elskende, sol-kjærlig eller delvis skyggelagt og delvis solrik.

Dekorasjonsideer med gule fargeaccenter for inngangspartiet om sommeren

Plantemaskiner ser best ut når de har flere høydevariasjoner. Prøv å plassere en høy plante på baksiden, eller muligens midten av potten, for eksempel gress eller busker. Fyll deretter ut resten av plassen rundt den høye planten med lavere voksende planter.

Tips om hvordan du designer området på dørstokken din om sommeren

Hvis du dekorerer inngangen til huset med blomster, kan du rett og slett ikke gå galt. Og ikke bare fordi de fleste planter klarer seg best om sommeren. Blomster og planter kommer langt med å skape et innbydende og livlig inngangsparti.

Lag et podium for blomsterpottene

Dekorasjon for inngangspartiet ute i sommermalte trekasser og sinkpotter

Velg for eksempel noen esker og mal dem hvite for å skape det ideelle hvilestedet for noen av dine mest dyrebare planter og blomster. Disse boksene gir dybde og dimensjon til inngangspartiet og ser også veldig fine ut. Et galvanisert badekar eller to er også et flott alternativ for å huse dine blomstrende venner. Selv om dette arrangementet er visuelt interessant og engasjerende, gjør det jobben sin ved å ta opp minimal plass, slik at den kan brukes på nesten hvilken som helst veranda.

(Kunstige) sitrontrær i potter

Kunstig sitrontre i en bøtte som pynt for inngangspartiet utenfor

Hva krever bedre sommer enn ferskpresset sitronade? Og hvilken bedre måte å krydre inngangen til sommerhuset enn med dette søte sitrontrær? Disse trærne er plassert i enkle svarte potter, og har en dekorativ effekt og er en flott fargeaccent i en moderne svart -hvit designpalett. Legg til en dørmatte, og du har fullført utseendet på inngangsdøren din.

Sett buksbom i rampelyset

Dekorasjonsideer Inngangsparti utenfor egnet for sommerbokswood i bøtte med jute

Ta tak i noen buksbomplanter eller dine naturlige skjønnheter og dekorer dem med oppmerksomhet på detaljer. Jute er bare fantastisk egnet for dette, da det har en spesielt naturlig effekt. Disse burlap -plantene er ferdige med en snor og er søte og rimelige. Den naturlige teksturen og fargen på burlap og garn er et ideelt bakteppe for enhver levende farge på plantene du velger. Legg til et slikt buksbadekar på hver side av inngangsdøren din, eller plasser den langs trappen for å hilse på gjestene med en nådig hagevennlighet.

Hengende kurver gir dimensjon

Sommerdekorasjon for husinngangen Bregner til gulvet og hengende kurver med sommerblomster

Hengende blomster og planter er perfekte ikke bare for balkonger og terrasser. Den kan også brukes til å sette vakre aksenter i inngangspartiet. Les denne artikkelen for å finne ut hvilke sommerblomster som er best for hengende kurver.

Interessante planter for inngangspartiet

Interessante planter for dekorasjon ved inngangen til huset om sommeren

Hvis du vil legge til litt høyde på blomsteroppsettet i døråpningen, kan du gjøre det med et sett med boksformede og høye rektangulære planter. Nyt treets karakter når blomstene og grenene skinner gjennom flekken. Disse to plantene tilbyr en kontrast i høyden mens de forblir konsistente i designstilen. Ofte sitter blomster i lave potter på gulvet eller henger over hodet. Disse firkantede plantemaskinene skaper en fin mellomting for å legge akkurat det ekstra snev av stil til sommerscenen.

Dekorer inngangspartiet med lys

Dekorer trapper foran inngangsdøren med blomster og lykter om sommeren

Atmosfærisk belysning kan fullstendig endre effekten av dekorasjonen din på inngangspartiet utenfor. Lyktene til stearinlys eller batteridrevne eventyrlys er gode valg hvis du ikke har en stikkontakt ute på verandaen.

Lite bord ved inngangen til huset dekorert med lykter

Du kan plassere lyktene hvor du vil. For eksempel, hvis du har et ekstra sidebord, kan du ordne lysene sammen med noen mini -planter eller sukkulenter på toppen. Alternativt kan den brukes til å dekorere området foran døren eller trappene som fører til den.

Eventyrlys og hengestoler øker hyggen på verandaen

En kjede av lys sammen med en behagelig hengestol kan også øke hyggen på verandaen. På dette stedet kan du slappe av, vente på gjestene dine eller bare nyte verftet på en fin sommerdag eller kveld.

Dekorer inngangspartiet utenfor – flere ideer for sommeren

Sommerdekorasjon for inngangen til huset i en blomstertrapp i vintage stil

Å sette opp noen blomsterpotter her og der er selvfølgelig ingen stor rakettvitenskap. Men hvis du vil sette sammen en hel skjerm, blir det vanskeligere. I denne delen vil vi introdusere deg for noen flere inspirerende ideer som du kan implementere i sommerdekorasjonen din for inngangen til huset.

Dekorasjon i shabby chic stil for inngangen til huset

Shabby chic dekorasjon for inngangspartier utenfor sommeren

Det trenger ikke å mangle stil når du vil ha hageredskapene dine. Med en fantastisk hvit hvit skap for å lagre alle dine verktøy og utstyr, ser denne hageoasen like flott ut som den fungerer. Det er et plantestativ i hjørnet for å hjelpe deg med å ta vare på og holde på alle dine verdsatte planter, mens et romantisk, hvitt fuglebur legger til sjarm og moro. Alle blomstene og plantene dine vil glede seg over å samles i et så vakkert verandapalass i sommer.

DIY -idé til dørmatten

Dekorasjonsideer for inngangsparti utenfor dekorere dørmatte for sommeren

Hvis du virkelig liker sitron -temaet ovenfra, vil du elske dette kule DIY -prosjektet også. Det er ikke alltid lett å finne den perfekte dørmatten som matcher din dekorasjonsidee. I dette tilfellet kan du prøve å lage designet du vil ha selv. Alt du trenger er en ensfarget matte, utvendig farge og passende maler. Denne sitron velkomstdøren ser flott ut, synes du ikke??

Lag et helt ensemble

Fine dekorasjonsideer for husinnganger med planter og pyntegjenstander

Med en så vakker dekorasjon kan du nesten ønske sommeren velkommen. Skriv en velkomstmelding på et tavle og legg til en fin tegning. Et annet innlegg på nettstedet vårt gir deg tips om den populære krittkunst. Fortsett å dekorere noen trekasser med sukkulenter eller flotsam og par dem med noen lykter i forskjellige størrelser. Hvis du liker det grønt, kan du legge til planter som bregner, som også trives i skyggen.

Gjør inngangspartiet romantisk

Deco inngangsparti utenfor med sommerfeil

Hvis du foretrekker noe litt mer romantisk, har du definitivt rett med hvite og rosa blomstrende sommerblomster for inngangspartiet utenfor. Enten plantet i en vakker kurv eller arrangert i en pen vannkanne, vil effekten av de rosa blomstene sikkert gi mer romantikk til inngangsdøren din.

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!