15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lagringskurver for dekorasjon skaper et funksjonelt blikkfang – 20 ideer

Oppbevaringskurver for dekorasjonen -stue-deco-sofa-fargerik-idé

Å dekorere med kurver er veldig trendy og passer inn i et stort utvalg av livsstiler. De er praktiske og vakre, for det meste laget av naturlige materialer. For at oppbevaringskurvene virkelig er egnet for dekorasjon, kan de utformes individuelt i farger. De kan også oppfylle sin opprinnelige lagringsfunksjon og løsne opp livsmiljøet.

Oppbevaringskurver for dekorasjon i stua

Oppbevaringskurver for dekorasjon-fargerik-fargerik-vegg-dekorasjon-stue-sofa

Avhengig av form og størrelse, skilles det mellom kurver som er beregnet for oppbevaring, for bæring eller bare for dekorasjon. Men alle kan gjøre mye og bringe variasjon til boområdet vårt. Kurver med håndtak er opprinnelig håndvevd av selje eller tang. Det er nå design i veldig forskjellige materialer, for eksempel wire, stoff, plast eller til og med skinn. Mye produseres nå av maskiner, de håndlagde produktene kan kjennetegnes ved sine små uregelmessigheter i struktur og fargeavvik. Disse gjør kurvene interessante og autentiske.

Oppbevaringskurver for dekorasjon i etnisk stil

Oppbevaringskurver til dekorasjon - veggdekorasjon - runde - hengende kurver

Vakkert fargede oppbevaringskurver laget av naturlige materialer kan falme over tid. Hvis disse bare brukes til dekorasjon, kan de også farges og oppdateres etterpå. Nesten alle vannbaserte fargestoffer er egnet for dette formålet, inkludert vannfarger i dette nummeret. Til slutt fikser du de oppdaterte fargene med litt spraymaling eller hårspray.

Oppbevaringskurver for dekorasjon i landstedstil

Oppbevaringskurver-dekorasjon-spisestue-skap-retter-vintage-hvit

Oppbevaringskurver er praktiske og har en spesielt dekorativ effekt. Det vevde naturmaterialet utfyller på vidunderlig vis tremøbler i rustikk eller industriell stil. I tillegg fungerer flettet og flettet fantastisk med alle stuer med tregulv. Små eller store, de er allsidige og kan utformes for å være attraktive. For eksempel kan en brødpiknikkurv raskt bli en planter.

Oppbevaringskurver for dekorasjon i vintage stil

oppbevaringskurver-dekorasjon-vintage-piknik-kurv-vegg-klesstativ

Du vil sikkert finne vakre, tradisjonelt håndlagde kurver på loftet eller i bestemors kjeller, men også selvfølgelig på loppemarkedet. Flettet er kjent for sine isolerende egenskaper. Det var derfor folk pleide å kle forskjellige beholdere for drikke og andre beholdere på utsiden med flettet arbeid. Dette betyr at innholdet forblir kjøligere lenger og også er beskyttet mot lys.

Design fargerike oppbevaringskurver for dekorasjon

Oppbevaringskurver til dekorasjon -vevd-kurv-farge-dekorere-male-diy

En enkel oppbevaringskurv av selje, tre eller vannhyasint kan designes raskt og individuelt og dermed tilpasses resten av interiøret. Du er velkommen til å bruke akrylmaling her. Det er lett å jobbe med, og det er et veldig stort utvalg av farger å velge mellom. Akrylmaling påføres kurvoverflaten med en pensel. For best resultat oppløses litt av malingen med vann og påføres de ønskede områdene med en pensel.

Oppbevaringskurver for dekorasjon – sett sammen forskjellige design

Oppbevaringskurver for dekorasjon-lag-deg-flettet-dekorere

Akrylmaling kan tynnes med vann, men når den tørker kan den ikke fjernes. Kurver som brukes funksjonelt og ikke bare dekorative kan pyntes på denne måten og brukes som før. Hvis du bare vil krydre flettet med fargede striper eller andre geometriske former, kan du bruke malertape her. Dette gir deg rene striper og kanter.

Store oppbevaringskurver for pynt rundt peisen

Oppbevaringskurver-deco-peis-mantelpiece-dekorere-naturlige materialer-idé

I tillegg til kurvene laget av naturlige materialer som tre, selje og vannhyasint, finnes det også lettstelte modeller av polyrattan eller plast. Deres største fordel er at de ikke absorberer fuktighet og derfor er lettere å rengjøre. Men hvert materiale har sin egen sjarm. Naturmaterialer er mer populære, spesielt blant elskere av landsted og vintagestiler.

Oppbevaringskurver for dekorasjon og praktisk bruk

Lagringskurver-dekorasjon-lagring-hylle-flett-kaktus

Flettede triks laget av pilgrener, kvister eller gress ser fantastisk naturlige ut og er den perfekte løsningen for fleksibel plassøkning. De kan integreres perfekt i en åpen hylle og brukes til å lagre alle slags ting. Når noe er nødvendig, blir den ene eller den andre kurven ganske enkelt tatt ut og deretter skyvet inn igjen. For åpne hyller som denne anbefaler vi å bruke flere kurver av samme type. På denne måten skaper du mer orden, men også i en visuell forstand.

Oppbevaringskurver for dekorasjon i et minimalistisk interiør

Oppbevaringskurver-dekorasjon-skandinavisk-minimalistisk-svart-hvit

Naturlig rotting gir varme og vennlighet. De gir variasjon til et moderne og enkelt interiør. De løsner romstemningen og passer fantastisk til den minimalistiske eller skandinaviske stilen. Det er tilrådelig å bruke naturlige materialer her, fordi de forbedrer de enkle møblene og den hvite veggmaling og presenterer dem på en mer vennlig måte. Kurver kan brukes i alle områder: på kjøkkenet, badet, gangen eller babyrommet og ganske enkelt i alle områder der det er behov for fleksibel plass.

Små kurver til pynt

lagringskurver-dekorasjon-naturlig-flettet-dekorasjon-vintage

Små kurver er alltid nyttige. Disse kan settes opp og settes raskt bort. De har plass til små og store, men kan også brukes fantastisk som dekorative elementer på bord, på hyller eller på badet. Selvfølgelig bør de matche omgivelsene, men ønsket effekt oppnås raskt hvis du bare setter opp flere kurver i et sett. Ulike størrelser kan romme alt hvor som helst i leiligheten og dermed skape en dekorativ kontekst.

Oppbevaringskurver til pynt – legg blomsterpotter i store kurver

Oppbevaringskurver-deco-blomsterpotter-kurvkurv-hvit-interiørdesign

Lagerkurvene har ikke bare plass til alle småting og tilbehør, men også planter. De kan gjøres om til dekorative planter og tjene som fantastiske trekk til konvensjonelle blomsterpotter. Du trenger bare å finne en passende kurv for den valgte plantemaskinen og plassere den i den. For å beskytte kurvkurven mot fuktighet og vann, er det fornuftig å legge fleece eller folie på innsiden.

Ulike oppbevaringskurver for dekorasjon

Lagringskurver-deco-moderne-minimalistiske-tre-naturlige materialer

Uansett størrelse og farge er oppbevaringskurver alltid en flott dekorasjon. Laget av naturlige materialer, de er stort sett brune, men det kan også finnes svarte, hvite eller mønstrede kurver. Uavhengig av fargen, gir deres umiskjennelige flettede struktur dem en veldig koselig og koselig teft. Fargedesignet skaper bare en forbindelse og en forbindelse til resten av interiøret, men det karakteristiske materialet gir det bestemte noe.

Design oppbevaringskurver for dekorasjon 

oppbevaringskurver-dekorasjon-minimalistisk-skandinavisk-trebenk-pels

En svart oppbevaringskurv er kanskje ikke vanlig, men den gir hjemmet et fantastisk stykke natur. I tillegg passer denne minimalistiske designen fantastisk til ethvert skandinavisk og / eller moderne oppholdsrom og setter fantastiske aksenter samtidig. Det naturlige og bærekraftige treelementet skaper en hjemmekoselig og koselig atmosfære.

Tradisjonelt laget marokkanske lagerkurver for dekorasjon i hvitt

lagringskurver-deco-hvit-enkel-myk-flettet arbeid

Kurver med lokk er veldig praktiske, spesielt når du lagrer kjøkkenutstyr og ikke nødvendigvis vil se dem hele tiden. Da er et lokk veldig nyttig, og denne kurven kan brukes som en vaskekurv. De flate modellene med håndtak oppfyller den viktige oppgaven med en piknikkurv, og dermed kan alle nødvendige redskaper for en magisk piknik transporteres. Hele sett med piknikpledd er selvfølgelig i overflod på markedet.

Oppbevaringskurver for dekorasjon og oppbevaring

oppbevaringskurver-dekorasjon-naturmaterialer-flettet bordlampe

Oppbevaringskurver for dekorasjon trenger ikke å være laget av tre eller annet flettverk. Å leve med naturlige materialer er utvilsomt det vakreste, men ikke alltid veldig praktisk når det gjelder funksjonalitet. Plast er lettere å ta vare på, mer robust og enda lettere enn tre. I tillegg har vaskekurver ofte skitne klær liggende noen dager. Naturmaterialer absorberer raskt lukt og fuktighet, så det er bedre å feste en beskyttende pose laget av et sterkere materiale fra innsiden.

Praktiske oppbevaringskurver til dekorasjon – magasinkurv

oppbevaringskurver-dekorasjon-magasin-lagring-flettet kurv-stue-lesemateriale

Oppbevaringskurver ser spesielt fine ut når de fungerer som skuffer. Små ting som mapper, blader, CD -er, lommetørkle og andre ser ryddigere ut i en kurv enn på en vanlig hylle. I tillegg forblir kurvene åpne på den ene siden, og dermed har du fri tilgang til tingene inne.

Oppbevaringskurver for dekorasjon på veggen 

oppbevaringskurver-dekorasjon-vegg-dekorasjon-vintage-moderne-stil-miks-hvit

Oppbevaringskurver for dekorasjon er veldig populære og utbredt. Ofte fremstår det ene eller det andre området for kult eller bart, ettersom interiøret vanligvis er hvitt og ensartet. Der utstråler det vakre kurvverket varme og umiskjennelig, dekorativ sjarm. Det naturlige og tettsittende materialet de er laget av, skaper umiddelbart en koselig atmosfære.

Oppbevaringskurver for dekorasjon med en forskjell

lagringskurver-dekorasjon-piunwand-idé-gjør-det-gjør-det-selv

Dette er en flott idé for fantasifull veggdekorasjon med en oppbevaringskurv. Du kan henge en løst vevd kurv vertikalt på veggen og ganske enkelt sette inn fargerike kort eller andre elementer i den vevde strukturen. De forskjellige fargene på kortene, utskriftene og skriftene står i kontrast til den rustikke overflaten og den vevde strukturen. Arrangementet ser kaotisk og uvanlig ut, atmosfæren er avslappet.

Oppbevaringskurver for dekorasjon i industriell stil – trådkurv

oppbevaringskurver-deco-vintage-wire-dekor-hyller-flaket-paintb

Kurver er ekstremt funksjonelle, og disse laget av robuste materialer som tre eller wire brukes hovedsakelig til å transportere noe tunge ting. Ofte heves ved for å steke peisen. De store modellene kan brukes til utendørs dekorasjon. Plassert ved inngangspartiet, inviterer de deg til å leve komfortabelt.

Kreative ideer for oppbevaringskurver til dekorasjon

lagringskurver-dekorasjon-lanterner-lanterner-glass-diy

Du kan også lage noen små dekorative kurver selv av tynn tråd. Legg til ubrukte syltetøyglass og ikke glem å legge dem på. Sett telys i glassene, og med liten innsats får du flotte hjemmelagde lykter.

Oppbevaringskurver til pynt i ungdomsrommet

Oppbevaringskurver-dekorasjon-barnerom-veggkroker-seng-hodegjerde

Trådkurver er veldig robuste og ekstremt enkle å ta vare på. Derfor er de egnet for lagring av store og små og kan erstatte boksene fullstendig. Når det gjelder å holde ting ryddig, er kreative ideer og nye måter å stuve seg ofte etterspurt, spesielt på barnerom.

Monter oppbevaringskurver på veggen for dekorasjon

Oppbevaringskurver-dekorasjon-barnerom-vegg-dekorasjon-leketøy-trådkurv-teppe

Trådkurver er veldig lette og derfor veldig egnet for oppbevaring av barnesaker. Hvis barnet ditt ønsker å ta med tilbehør og leker her og der og leke med dem i et annet rom, er en lett kurv med håndtak den beste løsningen.

Oppbevaringskurver for dekorasjon – elegant design med kobberlook

oppbevaringskurver-dekorasjon-wire-metall-kobber-moderne-elegant

Fine modeller i forskjellige metallfarger setter aksenter og utfyller det moderne interiøret fantastisk. Design i kobber- eller gulloptikk er veldig aktuell for øyeblikket.

Praktiske oppbevaringskurver for dekorasjon på veggen

lagringskurver-dekorasjon-wire-vegg-lagring-vintage

Tråd- og metallkurver er for det meste pulverlakkert og derfor for det meste ideelle for utendørs bruk. Spesielt krevende og lettstelt materiale er imidlertid etterspurt ikke bare uteområdet, men også på kjøkkenet eller gangen.

Oppbevaringskurver til dekorasjon – rom på jenterommet

Oppbevaringskurver-dekorasjon-barnerom-jenterom-grå-rosa-eventyrlys

Oppbevaringskurver for dekorasjon i minimalistisk stil 

oppbevaringskurver-dekorasjon-wire-svart-hvit-skandinavisk-minimalistisk

Lag oppbevaringskurver til pynt selv – strikket av garn 

Oppbevaringskurver-dekorasjon-stoff-garn-snor-barneromsdyr

Myke materialer kreves på babyrommet. Hvorfor blir det tradisjonelle, robuste treet og kurvmaterialet i kurvene erstattet av tekstilsnor. Vakre lagerkurver kan hekles relativt enkelt, selv av lekfolk.

Previous Post
10 originale ideer for innendørs og utendørs planter
Next Post
Lag veggdekorasjon selv i 16 ideer med et flott utseende