15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den nye trenden for flotte festdekorasjoner: Fylte ballonger med konfetti, glitter og mer.

fylte ballonger glitter konfetti fjær

Ballonger er en klassiker i festdekorasjoner til enhver anledning. Uansett om det er en bursdag, et bryllup, en bryllupsdusj eller en baby shower, skaper en ballongdekorasjon alltid godt humør. Den siste trenden på dette området kalles fylte ballonger! Dette er gjennomsiktige ballonger som er fylt med dekorasjoner som konfetti, glitter, fjær, blader og andre fantasifulle elementer. Fyllet kan ha hvilken som helst farge og matche resten av festdekorasjonene. Du kan se det fargerike fyllet gjennom det gjennomsiktige dekselet, og hvis ballongen brister, fylles rommet med den valgte dekorasjonen.

Å fylle ballonger med glitter, konfetti og co. Er trendy

bursdag dekorasjon konfetti ballonger helium

Hvis du planlegger en fest snart, er fylte ballonger en god idé for festdekorasjonen. Avhengig av anledningen kan du velge mellom et klassisk fyll med konfetti og glitter, eller en uvanlig variant som grønne blader, blomster eller fjær. I artikkelen presenterer vi de forskjellige fyllingene og avslører hvilken anledning de passer best til. Noen få instruksjoner om hvordan du fyller ballonger selv finner du også i artikkelen.

Ballonger fylt med konfetti

konfetti ballonger helium dekorasjon bryllup

Konfetti ballonger ser fantastiske ut, synes du ikke det? Konfetti i hvilken som helst farge er egnet som fyll, og hvis du foretrekker den fargerik, er en kombinasjon av alle regnbuefarger definitivt riktig. Ballongene bør også fylles med helium slik at den trendy dekorasjonen kan utfolde sin fulle effekt. Så du flyter i luften og skaper en festlig atmosfære.

XXL hvit bryllupsballong fylt med konfetti

Fylte ballonger nyter stadig større popularitet i bryllupsdekorasjoner. Konfettien kan være i enten slank hvit eller aksentfarge for å matche fargevalget i bryllupet. Det er viktig at ballongene er gjennomsiktige og fylt med helium. Båndet som hver ballong er bundet med kan dekoreres for en enda mer dekorativ effekt. Konfetti, dusker eller grønne blader er perfekte for dette.

fylt ballonger konfetti bryllup dekorasjon idé

fylte ballonger konfetti fargerik enhjørning fest dekorasjon

Fylte ballonger er en populær dekorasjonside for baby shower og barnebursdag. Hvis ballongen også er trykt med et motiv, lages virkelig originale dekorasjoner. Disse søte enhjørningsballongene er et eksempel. En ballong fylt med konfetti ville også være et skikkelig blikkfang på en fest med mottoet “konfetti” eller “dryss”.

baby shower dekorasjon idé helium ballonger konfetti fylt

fylt ballonger gaveoverraskelse

For eksempel, hvis du vil organisere en liten bursdagsoverraskelse for en venn, kollega eller slektning, kan du sende ham / henne fylte ballonger som et supplement til nåtiden. På denne måten er smilet på bursdagsbarnets ansikt garantert.

Lag konfetti ballonger selv

materialer ballonger fyller konfetti glitterønsker

Nå viser vi deg hvordan du fyller ballonger selv. I tillegg til konfetti kan du legge små ønsker eller ordtak i ballongene som alle mottar etter at ballongen sprakk. Så en god idé til nyttårsaften eller som et spill for bryllupet.

Hva trenger du:

fargerik konfetti

rund kaker, diameter maks. 4 cm

klare ballonger

Ringbånd

Gratulerer (valgfritt):

Notater med ordtak eller gratulasjoner

linje

saks

instruksjoner fyll ballonger med konfetti

Hvis du legger gratulasjoner i ballongene, bør du først skrive dem ut i lite format, rulle dem sammen og knytte dem med et snor. Legg deretter kakeskiven i enden av ballongen. Vær forsiktig så du ikke river ballongen. Fyll nå ballongen med konfetti etter eget valg. På dette tidspunktet legger du også papirbitene i ballongene.

fylte ballonger med konfetti fest dekorasjon idé

Det gjenstår bare å fylle ballongene med helium. Det er imidlertid et lite triks her også. Blås først litt luft inn i hver ballong og fyll deretter på helium. Knytt deretter enden av ballongen og bind den med båndet. Hvis konfettien fester seg til innsiden av ballongen og ikke står på bakken, gni du ballongen kort over klærne. Så du lader den statisk og konfettien “stikker” til veggene.

konfetti ballong brast morsomt

Fylte ballonger med glitter

fylte ballonger glitter stjerner dekorasjon

Mangler festen din fortsatt noe gnist? Da er noen få glitterballonger akkurat det du trenger. De fantasifulle ballongene er enkle å lage og skaper en dekorasjon med en wow -faktor. Fremgangsmåten er den samme som med konfettiballongene. Bare finn et passende verktøy for å åpne enden av ballongen og fyll deretter innsiden som du ønsker. Ikke glem at klare ballonger gir de beste resultatene.

instruksjoner hvordan fylle ballonger dekorasjon glitter helium

glitter ballong brast morsom fest

fylte ballonger glitter konfetti bursdag overraskelse

Idee til en bursdag eller påske: en pengegave i en ballong

pengegave ballong påske gave barn

Pengegaver blir mer og mer populære i dag, og folk leter stadig etter måter å gi bort den ellers fantasiløse gaven på en original måte. Her finner du en god idé for ballonger fylt med sedler. For å gjøre pengegaven enda mer interessant, kan du også fylle ballongene med konfetti.

Lag konfetti selv farget papir fyll en ballong

Kjøp først konfetti eller lag den selv med slag og et par ark farget papir. Fyll deretter ballongen med den.

hvordan å fylle penger i ballonger instruksjon

Den enkleste måten å fylle ballonger med penger på er å rulle opp sedlene først. Rull sedelen rundt en blyant eller et sugerør og sett den inn i ballongen. Hold regningen på plass med fingrene og fjern verktøyet.

konfetti penger i ballonger fyll tips

Til slutt fyller du ballongen med helium, knytter den og knytter den med et fint bånd. Den opprinnelig innpakkede pengegaven er klar!

Ballonger fylles med blomsterblad

gigantiske ballonger fylt med kronbladskonfetti

Ballonger fylt med blomsterblad skaper en romantisk atmosfære. Disse kan være ekte eller kunstige og representerer enhver fargekombinasjon. Roseblader er en klassiker, men du kan selvfølgelig bruke hvilken som helst blomst du liker. XXL ballonger med denne typen fylling er ideelle for et bryllup, en brud dusj eller en stilig baby shower. Du finner noen drømmende ideer nedenfor.

ballongfyll kunstige kronblad bryllup dekorasjon

fylte ballonger blomsterblad kunstig festdekorasjon

ballongfylling av kunstige blomsterblader

fylte ballonger kunstige blomster dekorasjon

fyll ballonger med blomster dekorasjon brude dusj

fylte ballonger med blomster brude dusj dekorasjon

Fylte ballonger med grønne blader

naturlig dekorasjon gjennomsiktige ballonger fylt med grønne blader

Akkurat som blomster er elegante grønne blader også et passende fyll for ballongene dine. Det grønne gir et helt spesielt, naturlig preg og kan kombineres perfekt med dekorasjoner laget av naturlige materialer.

krystallklare ballonger fylt med naturlig grønt

gjennomsiktige ballongfylte kunstige blader

Luftballong fylt med fjær

ballongfyll rosa fjær original festdekorasjon

Hvis du leter etter en filigrandekorasjon, vil du sikkert gjøre det riktige valget med fjær som fyll for ballongene. Gjennomsiktige ballonger med fargede fjær på innsiden ser veldig elegante ut og er perfekte som dekorasjon for en baby shower.

fylte ballonger med fjær dekorasjon idé baby shower gutt

Previous Post
Originale og skremmende Halloween-sminketips for menn, kvinner og barn
Next Post
DIY vindusdekorasjon for sommeren – 8 instruksjoner for kreative smykker og personvernskjermer