15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan dekorere kaker med sprøyteposer og dyser – oversikt og instruksjoner for nybegynnere

Så overdådig og intrikat dekorert kaker kan se ut, blir de vakre mønstrene ofte mye lettere enn du tror. Så lenge du har nødvendig tilbehør og en relativt stødig hånd, kan du dekorere kakene dine selv med en sprøytepose. Tror du ikke på oss ennå? Les deretter videre, for på den ene siden vil vi introdusere deg for de forskjellige rørpose -festene, kalt tuter, og forklare hva som brukes til formen, og på den andre siden vise deg noen instruksjoner for enkel, men ekstremt imponerende design ideer til kaken.

Dekorer kaker med pipeposer – hvilke dyser er det og hva brukes de til?

Dekorer kaker med pipeposer - fantastiske mønstre og motiver for nybegynnere

Hvis du vil dekorere kaker med sprøyteposer, trenger du selvfølgelig også passende dyser. Disse er ikke bare forskjellige i form, men også i størrelser. Og selvfølgelig har hver tutform også en annen dekorasjon. Vi vil nå introdusere dem for deg og forklare hvilken dyse som er egnet for når du skal dekorere kaker med sprøyteposer.

Ulike vedleggsvesker og hvilke mønstre de lager - eksempler med cupcakes

Tips: Før du designer dekorasjonen din på kaken, anbefaler vi en prøvekjøring slik at du kan få et inntrykk av dysens størrelse og form. For eksempel, spray først noen pynt på et stykke bakepapir og øv deg.

Den perforerte munnstykket

Dekorer kaker med en perforert dyse med en sprøytepose - sprut prikker, dråper og skrift

Grommet er det enkleste fra et visuelt synspunkt, men det skal ikke få deg til å synes det er det kjedeligste. Fordi det er nettopp deres enkelhet som gjør at de kan brukes til forskjellige ting. Som navnet antyder, er det et enkelt rundt hull som kan variere i størrelse. Med den kan du:

 • skrift (tynn perforert erme, også kalt skrivehylse, for fine linjer)
 • Tegn filigranlinjer og mønstre
 • Lag prikker, vattpinner (f.eks. For midten av blomster eller sammenknyttede prikker for et perleutseende) med en større perforert dyse eller bruk dem til fyll

Dekorer kaker med en sprøytepose – idé og instruksjoner med en perforert dyse

Dekorer kaker med en sprøytepose, en stor perforert dyse og en kakespatel - en enkel dekorasjonside

Denne kaken er et bevis på at det ikke trenger å være komplisert for at kaker skal se fantastiske ut. I tillegg til en enkel, stor perforert dyse trenger du bare en kakespatel. Start nederst, sprøyt en prikk på siden av kaken og bruk slikkepotten til å trekke den til den ene siden. Gjenta deretter dette med neste punkt og så videre til du kommer tilbake til begynnelsen. Gå deretter videre til neste rad, som skal overlappe den forrige litt.

Også på toppen av kaken starter du på utsiden og jobber deg inn ved å ordne de kryssede prikkene i en sirkel. Det er best å bruke en litt mykere krem ​​når du skal dekorere kakene med sprøyteposer på denne måten. Da blir det lettere å sveipe til siden.

Bruk rørposer med stjernemunnstykke

Dekorer kaker med pipeposer - Åpne, lukkede og franske stjernedyser for mønstre med spor

En annen klassiker blant redskapene for rørposer, som ikke mangler i noen sett med rørposer, er stjernedysen, fordi den også kan brukes til å lage flotte mønstre. Åpningen nedenfor er utstyrt med pigger. Det er to typer stjernemunnstykker: lukkede og åpne stjernemunnstykker. Forskjellen er at med den lukkede stjernedysen er tappene litt bøyd innover, mens de med den åpne stjernemunnstykket er rette. Dette skaper pipemaskinens dysemønstre med spor som er mer eller mindre store avhengig av dysestørrelsen. Med denne tuten kan du dekorere kaker med sprøyteposer på følgende måte:

 • skalllignende former
 • stjerneformede “klatter”
 • Rose -blikk fra en kontinuerlig, spiralformet linje med en lukket og stor stjernemunnstykke
 • små blomster med lukket stjernetut
 • Dekorer kaker med kremtuffer (tut med få pigger)

Eksempel på dekorasjon med åpen stjernemunnstykke med rette spisser

Dekorer kaker med pipeposer - roselignende blomster med en åpen og stor stjernemunnstykke

Konditorposer og tuter – Fransk tut

I prinsippet er den franske tuten ikke noe mer enn en stjernetut, bare at den er spesielt finhakket. Dette skaper naturligvis mønstre med et spesielt stort antall spor. Både stjerne og perforerte dyser er ikke bare egnet for fastere, men også for mykere kremer. Så hvis du vil dekorere en kake, for eksempel og spraye krem ​​på toppen, er disse festene ideelle.

Dekorer kaker med sprøyteposer - Enkel, men imponerende dekorasjon for kanten av kaken

Pynt paier med smørkremkaktus

Dekorer kaker med sprøyteposer - kaktuser med stjernemunnstykke og sand fra smuldret kjeks

Er ikke denne kaken bare vakker? Du kan designe slike kaktuser med en fin, åpen stjernemunnstykke (f.eks. Fransk dyse). Du kan få blomstene spesielt raskt og enkelt med en lukket stjernemunnstykke. Lag en enkel klatt som du kan snu litt på slutten. Men du kan også bruke pipepose -dyser som brukes til blomsterblad (se nedenfor) og forme dine egne blomster. For sanden, smuldre bare noen kaker.

Kakedekorasjon i form av kranser med stjernemunnstykke - Enkel kakedekorasjon for nybegynnere

Blomstermunnstykke for dekorering av kaker med en sprøytepose

Blomstermunnstykke for kronblad, blomster, bånd og sløyfer som kakepynt

Før eller siden vil du definitivt ønske å dekorere kaker ved hjelp av blomster med sprøyteposer. Da kan kronbladsmunnstykket komme godt med. Det er to modeller: En med rett åpning og deretter med en oval åpning som ligner en dråpe. Med begge er imidlertid mange andre varianter mulige, for eksempel med tenner eller litt innrykket på den ene siden, som følgelig også påvirker kronbladets form.

Instruksjoner om hvordan du bruker kronbladsmunnstykket til å lage en løkke for å dekorere kaken

Du kan gjøre dette med henne når du skal dekorere kaker med sprøyteposer:

 • enkeltblader og hele blomster
 • Roser med pipeposer
 • Bånd og sløyfer
 • Girlander liker den siste kaken i eksemplet med en stjernemunnstykke

Bruk bladdysen til å dekorere kaker med en sprøytepose

Dekorer kaker med blader med sprøyteposer - ideer med og uten bladdyse

Der det er blomster, er bladene ikke langt heller. Blomster trenger ikke alltid å ha blader, men disse dysene er et kjærkomment tillegg hvis du vil lage kakepynt med pipeposer og spesielle blomster. De er smale som blomstertutene, men har vanligvis ekstra spalter for å etterligne bladåren. Et bredt utvalg av bladformer er mulig. Du kan sprute dem direkte på kaken eller på film og strø dem ut på kaken så snart de er klare.

Blader kan imidlertid også lages uten bladdyse og med en enkel perforert dyse. Her er noen ideer for å dekorere kaker med en sprøytepose uten bladdyse:

Kurvetut

Kurvetut for å lage vevde mønstre og et kurvutseende som en idé til påske- og påskekurver

Kurvetuter, som blomstertutene, er smale i åpningen, men har en glatt og en takket side. De brukes ofte til å dekorere sidene av kaker. Flettede mønstre for utseendet på kurver kan også lages med dette vedlegget.

Spaghetti tut

Dekorer kaker med sprøyteposer - spagettidyser er egnet for gress, pels og hår

Veldig effektiv og en veldig enkel pipeteknikk -teknikk er også den med en spaghetti -dyse. Dette vedlegget er ikke nødvendigvis en del av standarden for å dekorere kaker med pipeposer, men det er nyttig hvis du ofte pynter bakevarer og liker å prøve nye ting. Selve tuten er rund, men åpningen er lukket. Det er bare noen få hull som kremen kan komme ut i form av tråder. Antall hull varierer, det samme gjør formen. Hva er dette tilbehøret til rørposen nyttig for??

 • spaghetti
 • Tråder
 • pels
 • gress
 • små prikker / kuler

Spaghetti -tut for effektive bursdagskaker med et luftig utseende

Noen få ideer om hva du kan gjøre med dette vedlegget for mønstre når du skal dekorere kaker med rørposer, kan du finne i følgende video:

Russisk dyse for effektive motiver og mer

Russiske tuter med rose og andre blomster for ferdige motiver

De russiske tipsene er ment å lage et bestemt motiv på et tidspunkt. Følgelig er det også et stort utvalg av motiver, inkludert tulipaner, snøfnugg, roser, julemotiver og mer. Russian Tips inkluderer også de frillede og kuleformede dysene. Solid smørkrem fungerer best med disse vedleggene.

I videoen kan du se noen eksempler på denne typen grommet.

Dekorer kaker med pipeposer – ideer og raske instruksjoner

Forskjellen mellom grommets på et øyeblikk

Vi har satt sammen noen flere forslag til hvordan du kan dekorere kaker med sprøyteposer og dyser. Selvfølgelig har vi også notert igjen hvilket vedlegg som kreves for den respektive kakedekorasjonen. Uansett om du putter enkel krem ​​i rørposen (stabilisert krem) for å dekorere eller bruke cupcake -krem, smørkrem, marengs, hvit sjokoladesmørkrem eller krem ​​-mascarpone, er dekorasjonen garantert en virkelig suksess, selv for nybegynnere!

Drømmeaktig blomsterdekorasjon

Lag forskjellige blomster for å dekorere kaken med forskjellige dyser

 • åpne stjernedyser med mange punkter (fransk) for de mindre hvite og rosa blomstene
 • Blomsterdyser for kronbladene til de større lilla blomstene med perler og de oransje blomstene (eller lukkede stjernedyser)
 • stor, lukket stjernemunnstykke eller kulemunnstykke (russisk dyse) for rosene

Utsmykkede spiraler

Stor, lukket stjernetut for overdådige ringer som kakepynt

 • Store, lukkede stjernemunnstykker eller kulemunnstykker – start langs kanten og trekk en linje uten avbrudd til begynnelsen, gjenta deretter innsiden og form flere sirkler til midten

Dekorer kaker med sprøyteposer til kremtuffer

Form vakre kremtuffer med lukkede stjernedyser

 • Fest den lukkede stjernedysen og dra den opp i sirkulære bevegelser til ønsket høyde
 • Du kan legge til en liten pepp, for eksempel ved å plassere slående gelatinballer i lyse farger på kaken

Store blomster med stabilisert krem

Med kulemunnstykket og fløten, sprut frodige blomster for å dekorere kaker

 • Russisk kuleuttak
 • Legg på bakepapir på ett sted og klem ut kremen; Snu rørposen frem og tilbake til ønsket antall lag er opprettet
 • plukk opp ved hjelp av en slikkepott og legg på kaken (eller sprøyt direkte på kaken)

Frodig og øm på samme tid

Lidenskapsfruktkake med overdådig dekorasjon med stjernemunnstykke

 • Liten, lukket stjernetut (denne kaken tok 5 timer å dekorere)

Polka dot kake

Polka dot kake for nybegynnere - lage baller med en perforert dyse

 • Enkel perforert dyse av hvilken som helst størrelse; Du kan også kombinere flere størrelser

Enkel kakedekorasjon med smørkrem i loop -look

Romantisk kakedekorasjon med løkker i en videoopplæring

 • mindre, åpne stjernegitter – lukkede er også mulige, men da kommer ikke sporene til sin rett
 • Strikk ovenfra og ned, og pass på at den vertikale linjen er i samme høyde etter hver løkke som den var før løkken

Videoopplæring her.

Dekorer kaker med enkle hjerter med sprøyteposer

Små hjerter for nybegynnere med fransk tut som vedlegg

 • fransk tut
 • Nøytrale hjerter er veldig effektive og bare en farget en her og der som en aksent

Lag ombre kake med sprøytepose

Rosa ombre kake med rosa dråper som pynt

 • Kurvdyse og perforert dyse
 • spray forskjellige fargede “bånd” langs sidene med kurvdysen (fra lys til mørk eller omvendt og den hakkede siden ned)
 • Glatt frostingen med en kakespatel og lag jevne overganger for ombre -utseendet

Lag en enkel ombre kake med en stor blomsterdyse og slikkepott

 • sprøytedråper med en perforert dyse som pynt for kanten av kaken; For å gjøre dette, trykk og hold inne rørposen kort slik at dråpens bunn dannes og trekk den deretter opp uten å sprute

Kaktuskake

Morsom kaktus med en fransk dyse til en fest i Mexico

 • åpen, fransk stjernetut
 • hvilken som helst dyse for blomster (i eksempelet for krysantemum)
 • Injiser fra bunnen opp
 • Rull grønn kakefondant mellom hendene for “armene” til den dekorative kaktusen, stikk i spyd i tre og stikk deretter i kaken
 • dekorere med en sprøytepose som kaken fra innsiden og ut
 • Design eventuelle blomster på kaken og legg til svarte fondantøyne og munn etter din smak

Dekorer kaker med en sprøytepose – fantastisk kake med blomsterblad

Fantastisk kake med blomsterblad, drysset med et blomsterfest

 • hvilken som helst kronbladsmunnstykke (i eksempelet Wilton # 104)
 • begynn nederst og lag enten en rad med individuelle kronblad eller et bølget “bånd” rundt det; neste rad skal overlappe den forrige
 • Dryss blomsterblad på kaken – utenfra og inn

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening