15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velkommen baby Fantastiske ideer og tips for å motta hjemme etter fødsel

Kort tid etter fødselen kommer det etterlengtede øyeblikket – babyen kommer hjem! Hele familien gleder seg – far, besteforeldre og søsken venter utålmodig på mamma og baby. For å ønske det nyeste i familien velkommen, kan du dekorere hjemmet og hagen din deretter. Et par små gaver eller en deilig kake ville glede mamma også. Alt om emnet Welcome Baby, les i artikkelen!

Velkommen baby: tips for å ønske deg velkommen hjemme

Velkommen babybanner som dekorasjon for mottakelse hjemme etter fødselen

Å bringe din nyfødte baby hjem er et av de mest spennende trinnene i livet. Det er ingen guide for å bli forelder, og du vil snart finne ut når du ønsker babyen din velkommen hjem. For å gjøre dette øyeblikket uforglemmelig, kan du planlegge noe spesielt. Dette betyr ikke en stor feiring som baby shower, men noen små dekorasjoner som setter et smil på ansiktet til den nye moren og forblir på suvenirbildene for alltid.

Baby jente dekorasjon for fødselsballonger søtsaker og gaver

Etter fødselen trenger mor og baby mye hvile, så mange gjester anbefales ikke på velkomstfesten. Noen familiemedlemmer, for eksempel besteforeldre, tante og onkel, og faddere eller muligens en eller to nære familievenner, bør fylle ut gjestelisten. Ideelt sett kommer de bare for å gratulere de nye foreldrene kort og blir ikke lenge. Sangen “Hallo Welt, ich bin da” av Rolf Zuckowski gir en kjærlig idé for mottakelsen hjemme etter fødselen. Teksten er veldig vakker og passer perfekt til den lille velkomstfesten for babyen.

Velkommen til babydekorasjonsideer for hjemmet og hagen

Velkommen babyballongdekorasjon i rosa med babynavn og folieballonger

Vil du overraske den nye moren etter at babyen er født? Da gjør du akkurat det riktige valget med en pen dekorasjon i hus og hage. Vi viser deg mange ideer om hvordan du kan gjøre denne dagen til noe helt spesielt. Lad kameraets batteri fullstendig, babyen din vil gjerne bla gjennom bildene når den blir eldre.

Sett en storke i hagen

Rattle stork i hagen for å hilse på ny baby

Rattle storken i hagen er en klassisk velkomsthilsen til den nyfødte. Spesielt hvis babyen har eldre søsken, ville de bli veldig glad. Du kan enten bestille en stor stork til gårdsplassen eller lage den selv. For formen kan for eksempel kryssfiner brukes, som du kutter ut i passende form og deretter maler med spraymaling. En bunt med babyens navn på burde heller ikke mangle.

Dekorer inngangen til huset for mor og baby

Velkommen hjem baby dekorasjonskrans laget av naturlige materialer

For eksempel vil en annen god idé være å dekorere inngangen før mor og baby kommer hjem. Enten du har en vakker dørkrans, en overdådig ballongdekorasjon eller et vakkert skilt – det er mange alternativer tilgjengelig for deg.

Dekorer huset inngang for baby gutt

Husinnredning til mottakelse hjemme etter fødsel

For små gutter er dekorasjoner i blått, grønt og grått klassisk. For eksempel kan du dekorere rekkverket foran huset med blå buer og lage noen bunter med blått og hvitt dekorasjonsnett til inngangstrappene. Et skilt “It’s a Boy!” For vinduet eller på inngangsdøren gir en annen god idé.

Dekorer inngangen med ballongkranser i blått og grønt

Velkommen mamma og baby med ballongdekorasjon for inngangen til huset

En av de mest populære baby shower -dekorasjonene er også ballonger. De ser veldig festlige ut og gir et godt humør. På sin side avslører ballongens farger babyens kjønn. På denne måten kan naboene og de forbipasserende også dele din store glede.

Dekorerende inngangsdør for babyjente

Velkommen til å lage babydørdekorasjoner med blomster selv

Fargen rosa er klassikeren for små prinsesser. Du kan dekorere inngangen til huset rosa med store buer og ballonger eller med selvlagde skilt. For eksempel, hvordan finner du denne kurven med blomster og skiltet “It’s a Girl” for inngangsdøren? Hver jentemamma ville være glad for det.

Velkommen baby dør dekorasjon

Tinker og dekorer babybody fra papp for velkomstbarnsfeiring

Det er en annen dørdekorasjonside som er flott for å hilse på mor og baby hjemme. Du kan enten tinker eller bestille en babykropp av papp og feste den til døren med en pen sløyfe. Babynavnet på den gjør dekorasjonen enda mer personlig, og mamma vil sikkert huske denne dekorasjonen.

Garland med babynavn til inngangsdøren

Velkommen babydørdekorasjon selv fra papir og tyll

En krans med ordene “velkommen hjem” er et godt alternativ til en dørkrans eller et skilt. Du kan klippe ut bokstavene fra farget papir og tre dem på en passende streng. Med litt tyll under kommer kransen til sin rett.

Har inngangsdøren din et vindu? Du kan bruke krittpenner til å skrive noe fint på vinduet, for eksempel en velkomstmelding eller ganske enkelt babyens fødselsdatoer.

DIY bleie drømmefanger som dekorasjon og gave

Bleiekrans drømmefanger som pynt til velkomstfesten etter fødselen

Dekorasjonen blir enda vakrere hvis den også er nyttig. For å dekorere inngangen før mor og baby kommer hjem, kan du dekorere inngangen med en praktisk bleiekrans. Eller hvorfor ikke med en bleie drømmefanger? Dette kan dekoreres med kunstige blomster og fjær og ser rett og slett fantastisk ut. Imidlertid er det ikke helt klart om mor ville ødelegge dette kunstverket for å bruke bleiene.

Ballongdekorasjonsideer for innendørs

Barnedekorasjon med ballonger for mottak hjemme

Ikke bare ved inngangen, men også inne, kan en pen dekorasjon gi stor glede til den nybakte moren. Fødsel av en baby er definitivt en grunn til å feire, så noen fargerike ballonger bør selvfølgelig ikke mangle. Hvis du vil distansere deg fra de klassiske fargene rosa eller blå, kan du stole på gull-, sølv- eller pastellnyanser. Det viktigste er at ballongdekorasjonen er fargerik og munter, akkurat som anledningen.

Ballongdekorasjon velkomstfest baby skyer stjerner måne for baby gutt

Bestem først hvilket eller hvilke rom du vil dekorere. Hvis babyen har et eget babyrom, kan du dekorere området over barnesengen, eller bare dele ballonger her og der i rommet. Ellers er ballongdekorasjonen egnet for både soverommet og stua. Men det er viktig å ikke overdrive. 20 til 30 ballonger er tilstrekkelig.

Velkommen babydekorasjon med dusker og ballonger

Hvis du bare vil dekorere ett hjørne med ballonger, er det verdt å lage en ballongbue eller ballongkrans. En annen fin idé er bokstavballonger som viser babyens navn eller en enkel hilsen som “Velkommen hjem baby” eller “Hei baby”.

Velkommen vimpler og kranser som dekorasjon

Velkommen babydekorasjon med ballonger og vimpler

En annen klassiker for dekorasjon på temaet Welcome Baby er vimpelkjeder. De kan henges hvor som helst i huset og er en fin måte å ønske babyen velkommen inn i hjemmet sitt. Hvis du har litt ledig tid, kan du enkelt lage kransen selv og merke den som du vil.

Veggdekorasjon velkommen babybanner og papirblomster

Vimpler som består av design som babyklær, smekker, babyflasker eller babyføtter er også fine. Disse kan utformes ved bruk av passende maler og deretter merkes med selvklebende bokstaver. En slik dekorasjon minner om babyklær i båndet og ser veldig søt ut.

Velkommen lille – pen krans i gull og sølv til veggen

Velkommen baby krans gull med stjerner

Er blomster egnet for babyens velkomstfest?

Bleiebukett i stedet for ekte blomster til mamma etter fødselen

Blomster er alltid et godt valg, ikke sant? Egentlig ikke på velkomsthjemmet baby shower. Blomster kan forårsake allergiske reaksjoner hos babyer og ammende mødre, så det er mer sannsynlig at de unngås for mottak etter fødselen. Hvis den nye moren elsker blomster, kan du selvfølgelig gi en bukett blomster, men denne må ikke plasseres på babyens rom. Et godt alternativ til ekte blomster er buketter laget av kunstige blomster, eller enda bedre – fra små gaver. Det være seg bleier, babybody eller sokker – en slik bukett ser ikke bare vakker ut, men er også veldig nyttig.

Velkommen baby kake

Velkommen babykake til velkomstfest sauestjerner skyer

Uansett om du feirer babyens ankomst med gjester eller ikke – en kake med søte babymotiver passer godt til anledningen. Kaken trenger ikke å være stor i det hele tatt, ettersom de fleste av gjestene kanskje ikke blir lenge til å prøve den. Den nybakte moren vil sikkert glede seg over noe søtt de første dagene hjemme med babyen.

liten kake med fondant til velkomstfest for baby og mor

Egnede motiver for kaken til fødselen vil for eksempel være babyklær og tilbehør, en barnevogn, samt en bokstav som en velkommen hilsen eller kjønnsavsløring. Med et bilde av kaken kan du også bruke Whatsapp eller dine venners sosiale nettverk til å dele de glade nyhetene om at babyen din allerede er her.

Velkommen hjem baby skilt ideer

Krittbrett som et tegn for å ønske nyfødte velkommen

Hvis dekorasjonen ikke skal være så overdådig, er et passende skilt tilstrekkelig. For eksempel kan du bruke et lite tavle og håndskrive velkomsthilsenen for mor og barn. Så dekorasjonen ser også mer personlig ut. Du velger riktig sted for skiltet selv.

DIY treskilt for mottak hjemme etter fødselen

Gjør velkommen baby sign selv

DIY -entusiaster kunne også lage skiltet selv av forskjellige materialer. Et gammelt treskilt kan for eksempel males i passende farge og dekoreres etter ønske. Et slikt selvlaget skilt er egnet som en kjærlig gave til mor og baby og er fantastisk egnet som dekorasjon til babyrommet.

Velkommen baby ord for å gratulere

Lag en konvolutt for ønsker og gaver til fødselen

Det er mange vakre ordtak og gratulasjoner som du kan gratulere foreldre med fødselen av barnet deres. Du kan enten skrive dette på gratulasjonskortet eller sende det via WhatsApp. Her er noen flere fine ting å si for dagen når babyen kommer hjem.

Vær hjertelig velkommen til denne jorden rundt! Kjære lille skapning, vær glad og sunn!

Velkommen baby ordtak for mottak hjemme etter fødselen

En liten mamma, en liten pappa og mange mirakler! Velkommen baby!

En liten mamma, en liten pappa og mange mirakler

Verden ser mye vakrere ut med et lite barn i huset!

Verden ser mye vakrere ut med et barn i huset

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen