15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Husflid med 2 år gamle barn: Sommer -DIY -prosjekter som oppmuntrer kreativiteten til barnehagen

Alltid aktive, barnehage barn er en virkelig utfordring for foreldre. Vi har flere DIY -ideer som du kan bruke for å oppmuntre til kreativitet. Å lage håndverk med barn på 2 år er veldig gøy selv om sommeren.

Husflid med 2 år gamle barn: ideer med papirplater, speilfolie og blomstersilke

Husflid med 2 åringer med kontaktpapir og papirplater vannmelon og is og skilpadde

Som 2 -åring er barnet veldig aktivt og nysgjerrig. Finmotorikken har nå utviklet seg, og barnet kan konsentrere seg om én aktivitet lenger. Koordineringen vil imidlertid bli bedre de neste årene. Vi har flere enkle ideer å bruke for å støtte barns utvikling. Lag en vannmelon, en is eller en skilpadde.

Materialer til vannmelon:

 • en grønn papirplate
 • Tøybånd eller washi -tape med grønne sikksakkmønstre
 • rosa blomstersilke
 • en svart markør
 • Speilfilm, selvklebende
 • Tilbehør: saks, kompass, teip

Instruksjoner: Brett papirplaten i to og del den deretter i to. Klipp ut en halvsirkel fra speilfilmen. Snu den ene halvdelen av papirplaten, fest speilfilmen med teip slik at en ytterkant blir igjen. Den klebrig siden av speilfilmen skal vende opp. Dekorer den grønne kanten på tallerkenen med washi tape sammen med barnet. Klipp ut små firkanter fra blomstersilken og tegn svarte prikker på dem med markøren. Be deretter barnet om å plassere blomstersilkefeltene på speilarket.

Materialer til popsicle:

 •  Speilfilm, selvklebende
 • Blomstersilke, forskjellige farger
 • Håndverkskartong, hvit
 • en ispinne
 • dobbeltsidig tape

Lageinstruksjoner: Klipp en firkant ut av pappa og lim den til ispinnen. Fest speilfilmen på pappet (den klebrig siden vender opp). Klipp ut små firkanter fra blomstersilken og fest dem til speilfolien.

Materialer til skilpadden:

 • en grønn papirplate
 • selvklebende speilfilm
 • dobbeltsidig tape
 • grønt håndverkskartong
 • Googly øyne

Lageinstruksjoner: Klipp ut kroppen og hodet på skilpadden fra den grønne pappa, snu papirplaten og lim på kroppen. Fest speilfilmen med den selvklebende siden opp på papirplaten og fest bitene av silkepapir.

Håndverkstilbud til vuggebarn om sommeren lager fisk selv ut av kontaktpapir

Du kan også lage flotte vindusbilder med speilfilm og papir. La kreativiteten gå fri og lag vakker fisk, en fargerik sol eller en sommerblomst sammen med barna.

Husflid med krybbe barn: nye blomsterpotter til kaktusene

tinker med 2 år gamle barn lager kaktusbøtter av plastflasker selv

Den neste ideen er også superenkel og fremmer fremfor alt fingerferdighet og konsentrasjon. Skjær en plastflaske i to og be barnet om å male flasken en sommerfarge. Rødt, grønt, himmelblått eller oransje får barnerommet til å skinne. Lim deretter googly øyne på den og plant til slutt kaktus i de nye karene.

Håndverk med barn under 3 år: stemplingsteknikker

Bruk eplet som et stempel. Mal bilder med 2 år gamle barn

Barn under 3 år elsker å stemple vakre design på papir. Skjær et eple i to og påfør rød maling på den ene halvdelen. Nå kan barna bruke det nye stempelet til å stemple epler på den hvite pappa. Etter at malingen har tørket, kan du klippe den ut, tegne et ansikt og sette googly øyne på den.

Mal bilder med 2 år gamle barn, instruksjoner og ideer

Legg bobleplast på lokket av en syltetøyglass og du har laget et stempel. Dette skaper vakre blomstermotiver på kort tid.

Alternativt kan du også klippe den ene enden av en toalettpapirrulle og bruke den til å stemple vakre former på pappet.

Lag ideer med farget sand for barn under 3 år

Håndverk med 2 åringer med sand forskjellige DIY -prosjekter for sommeren

Det er så mange vakre dekorasjoner som du kan lage med farget sand.

For sandslottet: Ha en håndfull hvit sand i en blå tallerken, dekorer med malte skall og steiner. For låsen, kutt i tre toalettpapirruller, pensle med lim og dryss med farget sand og glitter. Lag flagg av farget papir og tannpirkere.

Syltetøyskrukker med farget sand: Fyll en syltetøyglass halvveis med farget sand, dekorer deretter med blåskjell, sjøstjerner og små dekorative figurer (krabber, sjøhester, etc.).

Sandbilde: Hell den fargede sanden i flasken med en trakt, bind et hjemmelaget macrame -armbånd rundt halsen.

Lag ideer med skjell og sjøstjerner for småbarn

Lag med u3 -barn om sommeren temaer for undervanns tema

Samlet du sjøstjerner og skjell i løpet av din siste ferie? Så er det de neste håndverksideene som vil glede både vuggebarn og barneskolebarn.

1. Å male sjøstjerner, skjell og koraller: Fremmer finmotorikken.

2. Skjær ut skjell fra leire, la lufttørke og male. I mellomtiden kutter du ut fisk, krabber, sjøhester og skilpadder fra farget byggepapir. Tegn øyne eller fest festete øyne. Pynt deretter fisken og dyrene med blåskjellene.

Håndverk u3 ideer for collage med naturlige materialer for småbarn om sommeren

3. Collage med skjell: Lim skjellene på et trebarrierebrett på 15 x 25 cm, og mal deretter collagen som du vil. Pynt til slutt collagen slik du vil. Til dette formålet kan du bruke glitter, selvklebende rhinestones og alt annet du kan tenke deg.

Håndverk med 2 år gamle barn som lager sommerfugler av flaskehett

Håndverk med 2 år gamle sommerfugler laget av gjennomsiktig papir og flaskehett om sommeren

Den neste håndverksideen er litt mer komplisert: Skjær sommerfuglvingene ut av gjennomsiktig plastfilm. Be barna bruke markører til å tegne prikker på vingene. Lim deretter vingene på plastflaskehettene. Fest til slutt googly øyne – og du har allerede laget flere vakre sommerfugler.

Lag larver av pomponger og klesklyper

Caterpillar med barn under 3 år gjør håndverk om sommeren

For en larve trenger du følgende materialer:

 • to pomponger, størrelse 5 mm Ø i lys lilla
 • tre pomponger størrelse 5 mm Ø i lilla
 • en pompon størrelse 10 mm Ø i lys lilla
 • to tøffe øyne
 • en klesklype av tre
 • Lim eller varmt lim (bedre å bruke lim for småbarn)

Monter larven ved hjelp av barna. Du kan til og med lage flere larver og leke med dem.

Husflid med 2 år gamle barn: Morsomt koppfangende spill

Sommerlek med barn under 2 år skaper ideer

Det neste spillet vil garantert forvise kjedsomhet. Du trenger følgende materialer:

 • en treperle
 • en papirkopp
 • Mal farger og fargestifter
 • pensel
 • garn
 • en shashlik -spyd (valgfritt)

Håndverksinstruksjoner: Mal først papirkoppene som du vil og la dem tørke. Skjær deretter shashlik -spydet og lim det på kruset. Til slutt skjærer du et stykke tråd fra ullen og trer treperlen til den ene enden. Fest den andre enden til shashlik -spydet. Nå kan barna leke med det. Målet med spillet er å fange treperlen med koppen.

Tinker vindsignaler med naturlige materialer

Vindklokker med barn u3 tinkerideer med skjell

Når været er fint, kan du også velge et prosjekt for balkongen eller hagen og lage en vindsignal. For å gjøre dette må du male en plastkopp som du vil, og deretter klippe av fire 40 cm lange garnstykker. Lag hull i krusens hals og trekk og knyt garnbitene gjennom dem. Mal deretter skjell, bor hull i skjellene og tre dem på.

En annen variant er å lage en vakker veggdekorasjon av skall og treperler.

Tinker sol ut av papirplater

Å lage sol av papirplater ideer for 2 år gamle barn i barnesenger

Lag en sol sammen med barna av en papirplate, rørrensere og sugerør. Stikk ut flere hull på platens kant og knytt gule rørrensere til dem. Skjær sugerørene i små biter og la barnet tre dem til rørrenserne. Du kan male den gule platen som du vil eller dekorere den med selvklebende rhinestones.

Lag sol av papirplater og farget papir med håndavtrykk med barn i barnehagen

Du kan lage en søt veggdekorasjon til barnerommet av en papptallerken, gul og oransje papp. Bare legg barnets hånd på det fargede papiret og spor omrisset. Klipp dem deretter ut med saks. Bruk den utskårne hånden som en mal og overfør den fem ganger på den gule og fem ganger på det oransje konstruksjonspapiret. Snu deretter papirplaten, skjær en stor sirkel ut av det gule konstruksjonspapiret og lim det på baksiden av papirplaten. Mal et ansikt (øyne, nese, munn) og snu papirplaten igjen. Lim papiravtrykkene fast på kanten av tallerkenen slik at de ser ut som solstråler.

Husflid med 2 år gamle barn om sommeren, ideer og håndarbeidsinstruksjoner

Tinkering med 2 år gamle barn fremmer fine motoriske ferdigheter og øker konsentrasjonsevnen. Det er spesielt morsomt når barna jobber sammen med søsken og foreldre. La kreativiteten gå fri og prøv håndarbeidsideene.

Previous Post
Skostativdesign som et alternativ til skoskapet hvis det ikke er nok plass
Next Post
Lag hagedekorasjoner av leirkrukker: ideer til figurer av leirkrukke