15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Futuristisk kjøkkendesign av Splinterworks fra England

Fascinerende futuristisk kjøkkendesign

Disse spennende og innovative kjøkkenenhetene ble ledet av stevnet og ble laget av designfirmaet “Splinterworks ‘ skapt fra England. Det unge selskapet ble bare grunnlagt for omtrent to år siden og er allerede på det globale markedet. Det er ikke overraskende med slike fascinerende produkter som deres futuristisk Kjøkken design.

Disse super stilige enhetene er designet av kunstnere og håndverkere for å kombinere kraftig estetikk med utmerket funksjonalitet. Lei av konvensjonelle kjøkkenutstyr ‘Splinterworks’ med din futuristisk design legge til en ny dimensjon i dette arbeidsmiljøet. Dette er typisk for arbeidet deres “Vendepunkt “- Prosjekt som skaper en usedvanlig vakker plass som mer ligner en kunstgalleri foajé fremfor et enkelt kjøkken.

Splinterworks  futuristisk kjøkkendesign

futuristiske kjøkken fra Splinterworks

Enhetene som er beskrevet her er de ultimate futuristisk kjøkkendesign og ligner mer moderne skulptur enn funksjonelle tellere og apparater. ‘Splinterworks’ Imidlertid har det vært veldig fokusert på praktisk, og ingenting i disse designene er lunefullt og uten noe formål. De frittstående formene på gulvene er både kantede og kurvede, avhengig av synsvinkelen. Benkeplatene danner en bred bue og enhetene hviler på en utrolig slank grunnlinje. Denne skråningen innover på benkeplatene skaper maksimal plass og benplass, slik at maten kan spises i futuristisk kjøkken er en veldig hyggelig opplevelse. Kurven er ideell for arbeid der alle områder er lettere å nå. Denne designen er konfigurert som en futuristisk arena for matlaging, matlaging, spising og til slutt oppvask. Alle aktivitetene du kan gjøre på et hvilket som helst vanlig kjøkken blir også utført her med stil.

futuristisk Kjøkken design – Arena for matlaging

Det futuristiske kjøkkendesignet tilbyr også en ny tilnærming til lagring. For denne anledningen er skapene enkle halvkuleformede former. De er festet til veggen av et genialt system med overlappende segmenter som antas å ha blitt inspirert av formen på en appelsin. Disse innovative skapene, når de åpnes, blir attraktive utstillingshyller i futuristisk kjøkken og når den er lukket – fantastiske skulpturelle gjenstander.  ‘Splinterworks’ Var beregnet på deres futuristiske kjøkkendesign,

“… .. et fullt funksjonelt, men også sjelfullt sted som kan verdsettes både i sosiale engasjementer og i daglige rutineoppgaver.”

Du har absolutt oppnådd det målet og mye mer.

Futuristisk kjøkkendesign – skap med halvkuleform

av Jaz

Designer: Splinterworks

“>

Previous Post
Svart og hvitt soverom design ideer