15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De superkule kjøkkenene fra Mobalpa

grønn-oransje-superkule kjøkken

I dag er de moderne husene praktiske, innbydende og elegant innredet, slik at interiøret utstråler en ekte joie de vivre og skaper en koselig atmosfære. de superkule kjøkken fra Mobalpa har et attraktivt design – du er klar for ny inspirasjon?

Mobalpa – mestrene i superkule kjøkkeninteriørideer

Australia kjøkken design

Hvis du fremdeles ikke har hørt om det franske møbelfirmaet Mobalpa, er det på tide å få et inntrykk av katalogene og produktene deres. Det talentfulle designerteamet bak merket gjorde en utmerket jobb med å transformere det vanlige, til og med kjedelige, kjøkkenet helt. Disse superkule kjøkken tilby en atmosfære hvor hele familien kan lage mat, spise og tilbringe kvalitetstid sammen. Mobalpa spesialiserer seg på å skape et rom fullt av positive følelser uten at stilen forblir i bakgrunnen.

De superkule kjøkkenideene for hele familien

rustikk-hjørne-kjøkken-klassisk-stil

Hvis du blar gjennom en Mobalpa -katalog, vil du garantert bli imponert over de blanke overflatene og de perfekte konstruksjonene til modulkjøkkenene. Kombinasjonen mellom komfort og hygge, luksuselementene og den allsidige bruken av kjøkkenskapene gjør livet mye lettere.

Kjøkkendesign kombinerer hygge og komfort

lys lilla kjøkken design

Og ikke bare det – de superkule kjøkkenene fra Mobalpa er romslige og komfortable. God organisering av ledig plass og de mange mulighetene for å redesigne de enkelte panelene avhengig av rominnredningen preger de superkule kjøkkenene fra Mobalpa. Til og med hjørnekjøkkenet har blitt redesignet.

Fargevalg og materialvalg

Moderne-kjøkken-design-Mobalpa

de superkule kjøkken fra Mobalpa tilbyr mange fargevalg som kundene kan velge mellom. Myke nyanser foretrekkes definitivt av designerne. Materialene som brukes varierer også avhengig av stil – du kan velge et helt hvitt, blank, minimalistisk kjøkken samt et rustikt trekjøkken. Eklektisk dekorasjon, innovative lysekroner og møbler i rustfritt stål utfyller kjøkkenet.

Ekstraordinær, vågal og interessant – de superkule kjøkkenene fra Mobalpa

Koselig-Perinne-kjøkken-blå-duk

Mobalpa er et fransk møbelfirma som har redesignet kjøkkenet. Det tilbyr et stort antall eksklusive kjøkkeninteriørideer laget av materialer av høy kvalitet som plast, eik, rustfritt stål og med en vakker finish.

Fra Abigail

Hvitt og grønt Niobe -kjøkken

hvit-grønn-Niobe kjøkken

Superkult kjøkken hvitt

superkult-kjøkken-hvitt

Praktisk kjøkken i tre

praktisk kjøkken i tre

Skinnende grå kjøkkenskap

skinnende-grå-kjøkkenskap

minimalistisk panelkjøkken med svarte barkrakker

minimalistisk-panel-kjøkken-svart-bar-krakker

Interessant taklampe over kjøkkenbenken

interessant-anheng-lys-kjøkken-bar

Mørke kontraster på kjøkkenet

Tre kjøkken-eik-mørke kontraster

Elios moderne kjøkken

Elios-moderne-kjøkken-mørke-kjøkkenbenker

Previous Post
Svart og hvitt soverom design ideer