15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Solen skinner året rundt på et gult kjøkken

moderne-grå-gul-kjøkken

Få sol inn i livet ditt for hver dag i året et muntert gult kjøkken. Selv på de gråeste dagene vil det gule kjøkkenet ditt se lyst og innbydende ut. Gul er vårens og sommerens farge. En stimulerende farge ideell for en glad atmosfære. Gule kjøkken blir stadig mer populære, ofte forbundet med tradisjonell stil. Mer sur gul er også perfekt for en dristig farge og energiboost på et moderne kjøkken. Gul kan variere alt fra en subtil krem ​​til myke kuetoner til en mye dristigere sitrusfarge. Lysegul er et utmerket fargevalg for et lite eller mørkt kjøkken. Det forsterker følelsen av plass og jubler opp et dystert interiør. Gult kan introduseres på en rekke måter, som vist av dette inspirerende utvalget av gule kjøkken.

Energiboost på det muntre gule kjøkkenet

gule hyller-tilbehør-hvitt-kjøkken

Hvis det subtile ikke beskriver designpreferansene dine, velger du et kraftig grønngult kjøkken og for ekstrem kontrast kombinerer du det med funksjoner i en dristig lilla. Gult og lilla danner et komplementært par på fargehjulet og gir sammen det mest spennende visuelle forholdet mulig i et moderne gult kjøkken. Hvis du følger dette tipset, vil effektene være forbløffende.

mørkt tre står i kontrast til det gule kjøkkenet

mørkt-tre-gult-kjøkken

Et gult kjøkken i et landsted eller hytte ser fantastisk ut. Det friske lyset i landlige omgivelser vil flomme gjennom vinduene og bade rommet i forfriskende naturlig belysning. Gul maling ser bra ut på aksentvegger og også på skap i enhver stil. Hvis du vil injisere nytt liv i kjøkkenet, må du male det med et lag med gul maling. Hvit ser bra ut et gult kjøkken for den letteste, luftigste fargekombinasjonen. Alternativt vil sorte tellere, sorte fliser og annet tilbehør gi et sofistikert og super elegant utseende.

gult, solrikt kjøkken

gul-solrik-kjøkken

Gult fremstår som en oppløftende farge i spekteret, så for et godt kjøkken, gå for denne solfylte fargen.

Fra Jaz

gul aksent på det hvite kjøkkenet

gul-aksent-hvit-kjøkken

gule kjøkkenskap og sorte kontrastelementer

gule-kjøkken-skap-svart-kontrast-elementer

stilig-rund-gul-kjøkken

høyglanset gult kjøkken

svart-hvitt-kjøkken-gul-aksenter

gule-kjøkken-skap-vakre-anheng-lys

gul-hvit-kombinasjon-kjøkken

gul vask kjøkken

Previous Post
Svart og hvitt soverom design ideer