15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Eksklusivt kjøkkendesign – Snaidero Studio viser sitt beste

uvanlig-kjøkken-design-hvit-mørk blå

Nesten ti år har allerede gått da Snaidero Studio tok de første trinnene i moderne kjøkkendesign. De italienske designerne har lært mye siden den gang og også delt erfaringer med sine kolleger. Ferdigheter til å designe fantastiske kjøkken. Hver eksklusivt kjøkkendesign von Snaidero tiltrekker seg umiddelbart oppmerksomheten din og trollbinder deg.

Eksklusivt kjøkkendesign – kompakt kjøkken med kjøkkenbenk i marmor og glass

kompakt-kjøkken-snaidero-glass-kjøkkenbenk

Med sikte på å ha nok bevegelse i rommene, skaper arbeiderne på Snaidero eksklusivt kjøkkendesign. Som et resultat har designerne utviklet to alternativer – små og store kjøkkenmøbler for sin portefølje av luksus kjøkken. Noen av disse møblene er kompakte bord med innebygde skap, andre er modulære kjøkkenskap som kan forvandles til en benkeplate.

Eksklusivt kjøkkendesign av Snaidero

Eksklusivt-kjøkken-design-snaidero

Hver eksklusivt kjøkkendesign by Snaidero skaper en innbydende og varm atmosfære. De huser glamorøse og avantgarde luksuriøse kjøkkenmøbler, men dekorert med enkel dekorasjon og elementer. Den klassiske stilen nevnes lett, med grønne planter i tradisjonelle blomsterpotter, søt keramikk med vakre retrovaser. De vakre og originale kjøkkenene fra Snaidero Studio er dekorert med friske farger og minner om vårmagi og sommergnister.

smart belysning under kjøkkenet

smart-belysning-under-kjøkken enhet

For å spare plass på det moderne kjøkkenet, bruker designerne fra Snaidero lette materialer som bambustre til bordene og kjøkkenskapene. Eller plast til stolene med noen lette, myke puter eller damask. Med en slik type luksuriøse kjøkkenmøbler vil rommene visuelt se mer romslige ut. De skaper en illusjon om at du er ute et sted, ikke låst foran ovnen i hjemmet ditt.

Abigail

 eksklusivt kjøkken av Snaidero med benkeplate i marmor

eksklusiv-kjøkken-snaidero-marmor-benkeplate

enkelt-kjøkken-design-snaidero  Snaidero-studio-eksklusivt-kjøkken-design

hvitt kjøkken fra Snaidero med et klassisk utseende

hvit-kjøkken-snaidero-klassisk-utseende

gylne vegger på det luksuriøse kjøkkenet

gylne vegger luksus kjøkken  eksklusivt-kjøkken-design-mørkt tre

Previous Post
Moderne kjøkkendekorasjoner for enhver smak