15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Plassbesparende minikjøkken – enkeltkjøkkenet fra Boffi

Kjøleskap kokeplate skuffer lagringsplass

Vi presenterer deg en sjarmerende Minikjøkken, som gjenopplivet tradisjonen på 60 -tallet. Det enkle kjøkkenet fra Boffi kombinerer funksjonalitet og elegant design i ett.

Minikjøkken inspirert av Rubiks kube

sette opp ideer matlaging øya Boffi moderne design

de Minikjøkken fra det italienske merket Boffi ligner en magisk terning. Enkeltkjøkkenet ble projisert i 1963 av Joe Colombo, og er utstyrt med alt nødvendig – et lite kjøleskap. Kokeplate, skjæreplate og en forbløffende mengde lagringsplass på under 0,3 meter3! Det enkle kjøkkenet har form som en liten kokeøy, som er utstyrt med flere hyller og skuffer. Mange kjøkkenutstyr kan enkelt lagres der. Alt er innen rekkevidde, noe som gjør matlagingen mye enklere. Den opprinnelige versjonen var laget av rustfritt stål og tre, det moderniserte kjøkkenet har vært laget av plast og tre. Krydder, grønnsaker, frukt, kjøtt og andre ingredienser kan enkelt lagres i de mange skuffene eller i kjøleskapet. Kjøkkenet trenger bare en stikkontakt og en kabel. Den kompakte formen og den smarte utformingen gir fleksibilitet – kjøkkenet kan passe inn i et lite rom og er også godt egnet for utendørs bruk. Det er et kjøkken som tilpasser seg perfekt til den hektiske hverdagen – og hvor du kan orientere deg raskt og enkelt.

Elegant italiensk mat for små mellomrom

Minikjøkken moderne design puristisk form

Det italienske merket Boffi har lenge vært kjent for sine elegante designerkjøkken. Familiebedriften ble grunnlagt på 1930 -tallet og fulgte opprinnelig tradisjonelle italienske produksjonsmetoder. De minimalistiske og puristiske kjøkkenene brakte suksess på 60- og 70 -tallet. de Minikjøkken er en av de mest populære designene til i dag. I dag er selskapet et verdensberømt varemerke og tilbyr kjøkken samt baderomsmøbler og lagringssystemer.

Kjøleskap, kokeplate og nok lagringsplass – kokeøy med hjul

Kubeform hvit kjøkkenkrok

Originalen av Joe Colombo – laget av rustfritt stål

Original Joe Colombo design kjøkken

Minikjøkken – kompakt, elegant og praktisk

moderne design kokeplate kjøleskap hyller

Italiensk mat – liten øy også for uteområdet

Italiensk minikjøkkenøy Boffi Design

Previous Post
Det innovative 3-formede romdelersystemet
Next Post
Design en koselig takterrasse – møbleringsløsninger fra Dedon