15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design kjøkkenets bakvegg – aksenter med metallfliser

Flisekjøkken inntar

Metallfliser på Bakveggen på kjøkkenet er et flott alternativ for å forbedre kjøkkenets generelle utseende. Mange forskjellige design er tilgjengelige i forskjellige farger, og hvert design gir interiøret en moderne smak.

Bakveggen på kjøkkenet med metallfliser – Trinn 1

Metall kjøkken vegg veggfliser

Hvis du er i området Bakveggen på kjøkkenet Når du har forberedt deg, kan du legge metallflisene. Sørg for at hendene dine er godt beskyttet, slik at flisene ikke skader huden din. Legg først flisene på en flat base, slik at du kan få en ide om hvordan de vil se ut og for å finne ut hvilke fliser som må kuttes ut. Lag grensen ved å markere på flisene med kritt.

Bakveggen på kjøkkenet med metallfliser – trinn 2

 moderne kjøkken splashback metall fliser

Start metallflisen fra hver ende av Bakveggen på kjøkkenet. Legg litt lim rett på veggen, men vær forsiktig – ikke for nær veggen.

Mal en firkant med et X i midten, pass på at det er nok lim til en flis. Mønstrene til de forskjellige panelene skal matche. Trykk flisen mot veggen med hånden i noen sekunder. Fortsett å lime alle flisene på veggen, og om nødvendig kan du kutte ut noen.

Bakveggen på kjøkkenet med metallfliser – trinn 3

moderne kjøkken i splashback i rustfritt stål

Bruk fliskuttere til å kutte flisene. Uansett er det bedre hvis du bruker hele flisens lengde. Før du kutter flisene, merker du flisene avhengig av størrelsen og formen du trenger – merk flisene på baksiden. Bruk snekkerplassen slik at du kan lage mer presise markeringer.

Bakveggen på kjøkkenet med metallfliser – trinn 4

metall-kjøkken splashback-moderne-design

Etter at du har limt alle metallflisene, kan du i tillegg feste dem med spesielle spiker. Hvis du hamrer neglene på skrå for å gjøre dem mer holdbare. Rengjør flisene og fug inn kantene. Rengjør flisene igjen med en dampet klut og poler deretter igjen med en tørr klut.

Trinn 6 – etterbehandling

bronse kjøkken fliser veggdesign

Det beste med kjøkkenet splashback laget av metall fliser er at du alltid har Bakveggen på kjøkkenet kan male i en farge. Sørg for at fargen matcher flisene. Hvis du liker den naturlige fargen på flisene, kan du legge en passende lakk på dem som beskyttelse mot korrosjon og smuss.

Originale aksenter på kjøkkenet

original-metall-aksenter-kjøkken

Elegant kjøkken med metallfliser

moderne-kjøkken-metall-fliser

Koselig klassisk kjøkken med veggfliser i metall

moderne-kjøkken-metall-aksenter

Hvitt klassisk kjøkken

Veggkjøkken i metall

Moderne bakvegg med metalldekor

elegane-kjøkken-bakvegg-metall

Previous Post
25 praktiske ideer for benkeplater på kjøkken og bad
Next Post
Moderne kjøkkenbenk fra DuPont fungerer som en trådløs lader