15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne kjøkkenøya kombinerer funksjonalitet og design i ett

minimalistisk kjøkkenøy Snaidero svart glassbeige benk

En moderne kjøkkenøya bør visuelt matche kjøkkenet og tilby tilstrekkelig lagringsplass for kjøkkenutstyr. Ola 25, dette er navnet på det nye prosjektet av de italienske merkene Snaidero og Pininfarina, kombinerer funksjonalitet og design i ett.

Den moderne matlagingsøya av Snaidero og Pininfarina – et ekte kunstverk

Svart benkekjøkken elegant stilig

de moderne kjøkkenøya fra Snaidero og Pininfarina ble presentert på 25 -årsjubileet for merkene. Den er produsert i en begrenset serie og er laget av mer enn 84 individuelle detaljer og kan redesignes om ønskelig. Et stort utvalg materialer og farger tilbyr mange kombinasjonsalternativer for enhver smak. Så alle kan designe og planlegge sitt eget kjøkken i detalj. Kjøkkenets skulpturelle utseende, høyglansbenken og det klare formspråket tiltrekker seg oppmerksomhet.

Moderne kjøkkenøy med et minimalistisk utseende

Snaidero praktisk talt tydelig designspråk høyglanset teller

de moderne kjøkkenøya ble presentert for publikum med et minimalistisk utseende. Den tidløse elegansen til de nøytrale fargene, kontrasten mellom beige og svart, så vel som den enkle konstruksjonen lar ikke øynene dine gå. Den vellykkede kombinasjonen av italiensk stil og modernitet skaper en moderne atmosfære og gir hvert interiør et spark av friskhet.

minimalistisk utseende svart mot håndtakfrie skapdører

Previous Post
35 moderne kjøkkendesignideer fra Valcucine
Next Post
15 ideer for hageborddesign fra forskjellige materialer