15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nye, vakre Ikea -kjøkken 2018 – Dette er nyhetene og høydepunktene!

Uddevalla fronter krittfarge nye Ikea kjøkken 2018

Du har kanskje hørt det allerede: den nye Ikea -katalogen for 2018 er allerede her! Forrige uke rapporterte vi om høydepunktene knyttet til dekorasjon. I dag vil vi se nærmere på Ikea -kjøkkenene i 2018 og fortelle deg hva som er nytt i katalogen. De nåværende produktene er smarte, trendy og miljøvennlige! Helt nytt i serien er 3 kjøkkenskapsdører, 3 kjøkkenhåndtak, blandebatteri og benkeplate.

Ikea -kjøkken 2018: UDDEVALLA -dørene med en tavleoverflate

Ikea kjøkken 2018 fronter i krittfarger i vegger

Med UDDEVALLA -døren har IKEA endelig sluttet seg til tavlefargetrenden. Fronten er dekket med resirkulert PET -plast og en film, som lar deg tegne og skrive med kritt på overflaten. Bare med Ikeas MÅLA kritt, selvfølgelig. Krittet kan deretter tørkes av med en fuktig klut.

UBBALT dør i taupe

ubbalt front taupe greige ikea 2018 nytt kjøkken

Den nye UBBALT-døren imponerer med sin fukt- og flekkavvisende filmoverflate og den silkematte fargen. Taupe har kommet seg gjennom alle områder innen mote og skjønnhet og er også etterspurt innen interiørdesign. Trendfargen skaper en moderne, men likevel reservert atmosfære og kutter også en fin figur på kjøkkenet.

JORMLIEN LED -dør med fjernkontroll

jormlien-dør-kjøkken-led-belysning-smart-fjernkontroll-dimbar

I 2015 presenterte IKEA designkolleksjonen med trådløs lading. I oktober 2016 fortsatte IKEA reisen mot det smarte hjemmet og introduserte en ny smart belysningskolleksjon. Dette er LED -lyskilder, LED -lyskilder og dører med LED -belysning. I år gleder den svenske møbelprodusenten seg med sine LED -lysdører for kjøkkenet. Lysintensiteten kan kontrolleres trådløst og tilpasses den respektive aktiviteten. For en romantisk middag, for eksempel, ville lysene bli dempet.

Nye knotter og håndtak: ENERYDA og BAGGANÄS

Ikea kjøkken 2018 landsted hvite funnetp fronter glassinnsats

Møbelhåndtakene spiller en avgjørende rolle i helhetsbildet. Av denne grunn lanserer IKEA også et nytt utvalg av kjøkkenhåndtak og knotter. De nye knappene og håndtakene til BAGGANÄS og ENERYDA er ekte iøynefallende på alle kjøkken!

* På bildet ovenfor kan du også se den nye RÅSKOG barstolen.

Håndtak og knotter i messingfarger

Ikea kjøkken 2018 skap håndterer messingfarge forskjellige former

Begge seriene er tilgjengelige i svart og i messingfarger. ENERYDA -modellene er også tilgjengelig i krom, mens BAGGANÄS er tilgjengelig i rustfritt stål. Så alle kan finne den versjonen som passer dem best.

BAGGANÄS -knapper kan brukes på forskjellige måter

IKEA ENERYDA knotter kjøkkenhåndkle i messing

Det er også noe interessant med BAGGANÄS og ENERYDA -knappene. Hver farge er preget av en annen knappform. ENERYDA innfelte håndtak er også ekstremt praktiske og ligger behagelig i hånden.

Messinghåndtak i kombinasjon med BODBYN -fronter i lys grå

ikea tradisjonell stil taupe grå messing håndtak bodbyn foran

ÖSTERNÄS skinnhåndtak

ÖSTERNÄS Ikea Lederg sløyfehåndtak

IKEA -designerne tok sannsynligvis inspirasjon til dette produktet fra de mange bloggerne som brukte lærremmer til å lage nyttige hyllebraketter og skaphåndtak. Resultatet: ÖSTERNÄS skinnhåndtak. De er laget av garvet skinn, miljøvennlige og fri for skadelige stoffer.

pinnarp benkeplate i tre skinnhåndtak sorte dører

For øyeblikket er ÖSTERNÄS-håndtakene bare tilgjengelige i lyst skinn. Etter behandling med ABSORB -skinnpleie vil imidlertid skinnet bli mørkere. Elementene i rustfritt stål avrunder utseendet perfekt.

GUBBARP håndtak 

GUBBARP håndtak plast hvit Ikea 2018

GUBBARP -håndtakene er laget av resirkulert plast. De fremstår spesielt attraktive ikke bare på grunn av deres bærekraftige konsept, men også på grunn av den lave prisen. GUBBARP -knappene og håndtakene er utrolig billige: settet (to deler) koster bare 0,50 euro.

PINNARP benkeplate

PINNARP benkeplate kjøkken Ikea 2018

Et annet miljøvennlig produkt som IKEA har presentert er benkeplaten PINNARP. Den består av sponplater med et 3 mm tykt lag av massiv aske og fascinerer med sin subtile korn og en vennlig lys farge. Benkeplaten ser spesielt vakker ut i kombinasjon med matt svarte fronter og ÖSTERNÄS skinnhåndtak.

Pinnarp benkeplate massiv aske IKEA 2018

ÄLMAREN blandebatteri

Ikea kjøkken 2018 ÄLMAREN kjøkkenkran stål

ÄLMAREN blandebatteri har en stråleregulator for lavere vannføring og sparer vann og energi. Den uttrekkbare kranen, som gjør det lettere å vaske oppvasken, er også praktisk. Overflaten i rustfritt stål er veldig robust og lett å rengjøre.

Minikjøkkenet SUNNERSTA 

Ikea Kjøkken 2018 SUNNERSTA Minikjøkken Hvit

Sunnersta -serien ble introdusert i fjor og har hatt en økende popularitet siden den gang. Den består av en hyllelignende konstruksjon med innebygd vask. Katalogen fra 2018 viser at det er plass til den bærbare induksjonstoppen og det lille kjøleskapet fra TILLREDA -serien. Perfekt løsning for et lite budsjett!

Ytterligere innovasjoner i katalogen 2018: STORHET champagneskål

STORHET champagneglass ikea nytt 2018

Storchet -champagneskålen gir eleganse til hvert bord og gjør anledningen der champagnen serveres enda mer edel. Desserter og fruktsalater kan også stilfullt serveres i bollene. Men bollen er også ideell for cocktailer. En sukkerrand på cocktailglasset har en effekt på smaken, og avrunder fremfor alt drikkene dine optisk.

TILLAGD bestikk

Tilladg bestikk gullfarge ikea 2018 nytt

Et annet høydepunkt i den nye Ikea -katalogen er Tillagd -bestikket. Enten det er svart eller i messingfarger, bringer det 24-delers settet det bestemte til bordet. Det stilige bestikket passer godt til moderne og tradisjonelle retter og utstråler en følelse av luksus. Den beste delen: den tåler også oppvaskmaskin.

PRISTELLA serveringsbrett med blomstertrykk

pristella -brett med blomstertrykk

Disse vakre blomstene ser ut som malt. De lyse fargene kommer til sin rett mot den svarte bakgrunnen. Blomsterdesignet passer perfekt til den nåværende vintage -trenden, men ser fortsatt veldig moderne ut. Du kan servere ettermiddagskaffe eller te i stil, i tillegg til å servere gjester med uvanlige drinker og fingermat.

pristella ikea 2018 brett blomster kaffekopper

Inspirasjoner fra Ikea -katalogen 2018 for å designe drømmekjøkkenet ditt

Ikea viser gjentatte ganger at kjøkkenet ikke lenger er der bare for matlaging, men også for å leve. I tillegg til de flotte nye produktene, gir Ikea også fantastiske ideer om hvordan du kan innrede et kjøkken på en stilfull og funksjonell måte. Få inspirasjon fra Ikea -kjøkkenene nedenfor!

KUNGSBACKA fronter og BOSJÖN blandebatteri i matt svart

ikea katalog 2018 kjøkken svart grå moderne kungsbacka

VOXTORP høyglansede dører i krem- og hvit benkeplate

voxtorp høyglansede dører krem ​​ikea 2018

Et annet nytt tillegg til serien er det håndvevde Stockholmsteppet, som har flotte nye mønstre. Uansett om det er stripet, med maske- eller sikksakkmønster, er hvert produkt unikt og håndvevd av talentfulle håndverkere fra India.

KALLARP dører i grønn salvie

Kallarp dører grønn høyglans hvit benkeplate

KALVIA dør som aksent, hvite fronter, beslag og vask i svart

kalvia dør grå designer look lite kjøkken svart og hvitt

JÄRSTA foran i oransje gjør deg i godt humør

ikea katalog hvitt oransje utseende mørkt tregulv

Alt i hvitt: VOXTORP dør, EKBACKEN benkeplate og BEJUBLAD induksjonsfelt

Падането на Берлинската стенаа

Previous Post
Nedhengt tak med indirekte belysning som dekorasjon
Next Post
Billige karnevalskostymer for hele familien – 23 ideer