15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velge tapet til kjøkkenet – 20 ideer for stilig veggdesign på kjøkkenet

Bakgrunnsbilde til kjøkken moderne-hvitt-kjøkken-fronter-vegg-design-geometrisk-mønster-fargerikt

På kjøkkenet skal stemningen være avslappet og oppmuntre folk til å dvele. For å skape en slik effekt kan du dekorere veggene med stilig tapet. En passform Bakgrunn til kjøkken bør være vaskbar og skrubbbar, slik at den også er egnet for et kjøkkenskvett. I denne artikkelen presenterer vi vakre modeller av vinyltapeter for kjøkken fra det italienske merket Glamora, som med sine eksklusive design sikrer kreativ veggdesign.

Vaskbart tapet for kjøkken med kreativ design

Bakgrunnsbilde til kjøkken kreativt-lite-kjøkken-svart-brett-kritt-motiv-tegning

De vaskbare tapetene på kjøkkenet fra dette italienske merket er ikke bare praktiske, men har også unike design som skiller seg ut umiddelbart. Tapetet “Flat Loft” fra Vitaminic -samlingen viser en grafisk fremstilling av et kjøkken som ser ut som om det var tegnet med kritt. Dette tapetet er også perfekt for et lite kjøkken som trenger en leken aksent.

Tapet til kjøkkenet med matchende motiv

Bakgrunn til kjøkken som kan vaskes-kjøkken-motiv-bestikk-bokstaver-vintage

Tapetet på kjøkkenet skal absolutt være vanntett og ripebestandig, for ikke å bli skadet ved daglig bruk. Derfor er det best å velge veggkledning av høy kvalitet som oppfyller alle kravene. Et annet viktig aspekt er valg av et passende motiv og en farge som passer inn i interiøret og ikke er kjedelige samtidig. Motiver med kjøkkenutstyr og kjøkkeninnredning er godt egnet for dette rommet og passer i store eller små kjøkken.

Urban tapet for kjøkken

Bakgrunnsbilde til kjøkken vintage-vegg-design-stein-se-engelsk-telefon-booth-tegnet

En annen modell fra Glamoras Vitaminic -kolleksjon er tapetet “Street Life” for kjøkkenet i urban stil. Det populære steinutseendet gir rommet en retro stil og den tegnede engelske telefonkiosken minner om gatene i London. Denne modellen kombinerer godt med benkeplater av stein eller marmor, samt med elegante kjøkken i rødt.

Veggdesign på kjøkkenet med vinyl tapet

Bakgrunnsbilde til kjøkken retro-vaskbart-glass-flaske-motiv-kreativt-veggdesign

Hvis du vil tapetsere kjøkkenet ditt med vinyltapet, bør du først velge et populært motiv eller mønster og deretter begynne å jobbe. Tapetet til kjøkkenet er festet til veggen med en passende lim og en tapetbørste. Hvis du velger et tapet med et motiv som “Happy Hour” -modellen fra malsamlingen, bør du justere mønsteret nøye for ikke å ødelegge det.

Bakgrunn til kjøkken – kreative ideer

tapet-kjøkken-vintage-mønster-skrift-tre-utseende-kjøkken-bak-design

De som spesielt liker det edle treutseendet, kan velge vaskbare tapeter som “Harvest” -modellen fra Fancy -kolleksjonen. Designet med bokstaver og illustrert frukt og grønnsaker gir rommet en vintage stil og inviterer deg til å dvele.

Bakgrunnsbilder for kaffeelskere

tapet-kjøkken-nøytrale-farger-vaskbare-tapet-kjøkken-motiv-kaffetrakter

“Soul Kitchen” -modellene fra Glamora -malekolleksjonen er en kul idé for veggedesign på kjøkkenet. De skaper en morsom stemning og vil garantert bli verdsatt av kaffeelskere. Modellen tilbys i beige, skitten hvit og grå.

Vaskbart tapet med morsomme motiver

tapet-kjøkken-kjøkken-motiv-servise-vaskbare-tapet-kjøkken-vegg

Fargene og mønstrene på kjøkkenet skal vekke appetitten og minne deg på deilig hjemmelaget mat. Det er derfor kreative bakgrunnsbilder til kjøkkenet med motiver som viser kokekar er ideelle. Malsamlingen bringer inn én idé med modellen “Koffein”.

Koordiner bakgrunnsbilder til kjøkken og spisestue

tapet-kjøkken-spisestue-område-stemme-briller-kreativ-vegg-design

Hvis du vil koordinere veggdesignet på kjøkkenet og i spisestuen, kan du finne et passende tapet for spisestuen i samme samling. I stedet for kokekar er det flytende glass i et lignende fargevalg.

Blomstertapeter til kjøkkenet skaper en romantisk atmosfære

tapet-kjøkken-rød-hvit-blomstermotiv-lilje-vinyl-tapet-rød-hengende skap

Med et farget tapet kan du sette vakre fargeaksenter på kjøkkenet og designe veggene kreativt. Blomstermønstre, som vanligvis tilbys i mange forskjellige farger, passer godt til dette. På tapetet “Northstar” fra Essence -kolleksjonen er store røde liljer avbildet, som utfyller de røde kjøkkenfrontene og samtidig gir en naturlig følelse i interiøret.

Å skape en naturlig atmosfære på kjøkkenet

tapet-kjøkken-blomster-tapet-vaskbart-fargerikt-hageplanter-motiv

Essence -samlingen inneholder bakgrunnsbilder til kjøkkenet som skildrer naturen på en leken måte. Fargerike hager, plante- og blomstermotiver inviterer naturen inn i leiligheten og fungerer også som en munter dekorasjon i rommet.

Marokkansk mønster kombinert med blomster

tapet-kjøkken-fliser-mønster-blomstermotiver-kombinere-fargerike-kjøkken-vegg

De siste årene har det marokkanske mønsteret blitt et populært motiv for veggfliser på kjøkkenet. Men hvis du vil ha tapet til kjøkkenet i stedet for fliser, bør du ikke klare deg uten et slikt mønster. Snarere tilbyr “Technicolor” -modellen fra Flirt -kolleksjonen et fint alternativ med en kombinasjon av marokkanske mønstre og blomstermotiver.

Fargerike striper for en morsom stemning på kjøkkenet

tapet-kjøkken-mønster-striper-farger-kjøkken-spisestue-område-vegg-design

Impulses -kolleksjonen er en stripet tapet for kjøkkenet med forskjellige fargekombinasjoner som passer godt på kjøkkenet så vel som i spisestuen. Stripene forstørrer rommet visuelt og er derfor perfekte for mindre leiligheter.

Vinyl tapet til kjøkkenet med blomstermotiv

tapet-kjøkken-mønster-geometriske-figurer-epler-vaskbare-vinyl-tapet

Tapetet “Apple” vinyl for kjøkkenet er en kombinasjon av blomster, geometriske og abstrakte motiver. Kombinasjonen av flytende epler i designet skaper et ekstraordinært veggdesign som ikke ville tilfredsstille enhver smak.

Bakgrunn til kjøkkenet som forteller en historie

tapet-kjøkken-grafisk-kunst-tegning-rosa-aksent-farge-deco-bakgrunnsbilder

Et tapet kan til og med utformes som et helt veggmaleri og hele historier kan fortelles med det. Tapetet “Daisy Field” for kjøkken og stue gir en romantisk dekorasjonside for leiligheten.

Vann og undervannsverden som motiv for tapetet på kjøkkenet

tapet-kjøkken-vegg-maleri-optikk-farget-fisk-vannlilje blader-mønster

Et hvitt kjøkken med en enkel design gir mange alternativer for veggdesign. Hvis du vil legge til litt farge og stemning i rommet, kan du velge et malt tapet som “Goldfish” -modellen fra Glamora.

Bruk tapet til kjøkkenet på en annen måte

tapet-kjøkken-hvit-vinyl-tapet-kjøkken-fronter-grafisk-mønster

Hvis kjøkkenet ikke har en gratis vegg for tapet, kan du finne en alternativ applikasjon. Vinyltapetene kan også festes til kjøkkenfrontene og fungerer dermed som kreativ dekorasjon på kjøkkenet.

Vaskbart tapet med grafisk mønster

tapet-kjøkken-fargerikt-moderne-hvitt-kjøkken-fronter-krydder

Tapetet til kjøkkenet, som er plassert på kjøkkenfrontene, kan krydre rommet og gi ytterligere farge til interiøret. Siden tapetene er vaskbare, kan de enkelt rengjøres med vanlige rengjøringsmidler.

Tapet i grått for åpent kjøkken

tapet-kjøkken-åpen-stue-spisestue-blomst-tapet-mønster-grå

Leilighetene med åpent kjøkken har vanligvis en felles vegg for kjøkken og spisestue, slik at tapeten skal passe til begge rommene. Bakgrunnsbilder i grått eller med grått mønster kan enkelt kombineres og gi en god idé for den delte veggen.

Vinyl tapet for kjøkken med et populært motiv

tapet-kjøkken-felles-stue-kjøkken-spisestue-område-tapet-lego-mønster

Tapet til kjøkkenet som viser kjente figurer og mønstre kan skape en hyggelig atmosfære i rommet. Skriften og fargene i denne modellen er godt egnet som en vintagedekorasjon for det åpne oppholdsområdet, og barna kommer sikkert til å like det også.

* alle bakgrunnsbilder er design av Glamora.

Previous Post
Stoldesign av Piegatto – perfekt for ditt interiør!
Next Post
Brett håndklær som populære dyr og figurer – 18 ideer og instruksjoner