15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Lite kjøkken med individuelle oppbevaringsløsninger for komfortabel matlaging

lite kjøkken moderne tre utseende overflate

Hvem tror at lite kjøkken ikke tilbyr nok lagringsplass, er definitivt feil med hans mening. En ting du må huske på – å bruke hele høyden på rommet og å sette en kjøkkenøy i stedet for et bord med stoler. Utstyr begge med mange skap og hyller, så får du alt i perfekt orden. Å gjøre full bruk av hver millimeter betyr for eksempel sammenleggbare bord og stabelstoler som får det lille kjøkkenet til å se større ut.

Lite kjøkken eller kjøkkenkrok

Kjøkkenkrok-i-fargerike spisestue

de lite kjøkken eller kjøkkenet som leder sømløst inn i spisestuen er praktisk og fargerikt. Rommet gir deg muligheten til å lage mat og samtidig nyte din egen familie eller venner og fremfor alt å mestre den lange reisen med fulle tallerkener på et brett. Flott ikke sant? Like praktisk er kjøkkenøya av tre eller med en laminert benkeplate på en rulle, som kan flyttes inn i hvert hjørne eller hjørne på kjøkkenet og ikke bør samle flekker eller matrester fra gulvet eller rengjøre den separat. Innovative ideer for det moderne kjøkkenet er også en frittstående kjøkkenblokk, som du også kan bruke med mulighet for vask, kokeplate eller hyller for retter og kokebøker. Slik at du virkelig får hygiene i dette lille rommet, kan du legge gulvfliser og klare deg uten tepper. Det er vakre fliser i keramikk, naturstein, terrakotta eller porselen. For de som også ønsker veggfliser, er det et stort utvalg av effektive 3D -mosaikkfliser.

Lite kjøkken med minimalistisk design

Høyglansede gulvfliser-høye stoler

Hvite, glatte høyglansede overflater, optikk i rustfritt stål eller tre og moderne lanterner eller pendellamper – det er det lite kjøkken med minimalistisk interiør. Kjøkkenmaskinene smelter sammen bak kjøkkenskapene og er nesten usynlige, kjøkkenøya er et spisebord og kjøkkenflate på samme tid. Hvorfor ikke bare nyte å være nær dine nærmeste hjemme. Men det betyr også at veggmaling for kjøkkenet også bidrar til denne trendy innredningen. Dette vil redusere alvorlighetsgraden av designet og få det til å se koseligere ut. Ta en titt på de 20 møbleringsideene for små kjøkken, som spenner fra rustikk landstedstil til moderne design til minimalisme med høyglansede overflater og et rustfritt utseende.

to benkeplater laget av tre-hvite skap

Få mest mulig ut av hvert hjørne

hvite skap-laget av massivt tre-lysekroner

Bruk romhøyden til hyller

U-form-kjøkken-med-naturstein-plate-brun-farge

Kjøkkenfarger i brune toner

trendy-farger-i-rødt-kjøkken

Kombiner rød glansoverflate med tre og rustfritt stål

rustikk-design-kjøkken-laget av tre

Landskjøkken i hvitt

Naturstein arbeidsflate-lite kjøkken

moderne-minimalistisk-kjøkken-høyglanset overflate

moderne-kjøkken-i-rød-metall-ben-bord-og-stoler

Utstyrt-kjøkken-med-kjøkken-apparater-idé-utstyr

senket-tak-kjøkken-design-ideer

lite-kjøkken-med-hvite-skap-laminat-plater

Kjøkken-øy-på-rulle-tre-hvitt-kjøkken

gjennomsiktig-stol-kjøkken-ideer-i-antrasitt

Kjøkken-design-for-lite-kjøkken-kjøkken-øy-på-rulle

høye skap-lite-kjøkken-ideer-utstyr-stå opp

grønn-vegg-blå-møbler-hvit-kjøkken-møbler

Previous Post
Trendy miljøvennlige møbler fra Desiree
Next Post
Lag dine egne julekort med knapper – 28 gode ideer