15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Slik gjør du kjøkkenet ditt barnesikkert-tips for enkel barnesikring

Barnesikre kjøkkenplater

Har du et lite barn som sakte men sikkert når en alder når det vil oppdage alt på egen hånd? Kryper den rundt og trekker seg opp på alle slags møbler? Eller gjør kjæresten din de første forsøkene på å gå? Da må du holde et øye med barnet ditt fra nå av, slik at ingenting skjer med ham. Fra dette tidspunktet er det nødvendig med forsiktighet, spesielt på trapper, elektriske apparater og spesielt på kjøkkenet. For spesielt med komfyren, kjøkkenutstyr og stikkontakter er det fare for barnet ditt hvis de oppdager omgivelsene uten tilsyn. Det er derfor best å sørge for at kjøkkenet ditt er barnesikkert i god tid. Vi har oppsummert de viktigste tipsene for deg.

Gjør kjøkkenet barnesikkert – småbarn på en oppdagelsestur

Gjør kjøkkenet barnesikret-komfyr-gryte-barnesikkert

Spesielt kjøkkenet har en rekke farekilder for mindre barn, som selvfølgelig må unngås. Av denne grunn bør du tenke på følgende punkter:

Komfyr:

Det verste farestedet er vanligvis komfyren. Å rive gryter eller selve den varme ovnen kan forårsake alvorlige skader. Av denne grunn er dekkplater for ovnsvinduet fordelaktige.

Dørklaffer og skuffer:

Du kan også utstyre dørene og skuffene med sikkerhetslåser. Dette betyr at barnet ditt ikke har mulighet til å få tak i giftige rengjøringsmidler eller skarpe kniver.

Stikkontakter:

Vær også oppmerksom på alle stikkontakter i hele stueområdet og gi dem en barnesikring.

Gjør kjøkkenet barnesikkert – minimer farekildene

Lag kjøkkenet barnesikret-skuff-kjøkkenutstyr

Kjøkkenmaskiner:

Sørg for at du holder blendere, kaffemaskiner eller vannkoker utilgjengelig for barnet ditt. Kablene til enhetene skal heller ikke henge ned. Det anbefales å alltid trekke støpselet ut av stikkontakten etter bruk og lagre den tilhørende enheten trygt.

Mens du lager mat:

Plasser om mulig panner og panner på platene på platetoppen når du lager mat. Så barnet ditt er ikke engang fristet til å strekke seg etter dem. Hold alltid oppvaskmaskinen og ovnen lukket.

Gjør kjøkkenet barnesikret-stikkontakter-barnesikret

Hvis du også ønsker å modernisere kjøkkenet ditt, er det også lurt å ha en ovn installert over. Ikke bare er dette barnesikkert, det er også lett på ryggen. Hvis ombyggingstiltakene på kjøkkenet ditt skulle bli mer omfattende og du trenger profesjonell støtte, bør du gjøre det Eksperter fra elha-service.de rådføre. Uansett om det er en kjøkkenrenovering eller et nytt utstyrt kjøkken: fra råd til planlegging til sluttimplementering, er kjøkkeneksperter på elha service din kontakt og hjelper deg gjerne med å gjøre kjøkkenet ditt barnesikkert.

Et barnesikkert kjøkken er verdt det

Gjør kjøkkenet barnesikret dørklaff-skuffer-smårolling

Et barnesikkert redesign av kjøkkenet gir ofte noen nye funksjoner når det gjelder utseende. Du har drept to fugler i en smekk: Du har et barnesikkert kjøkken som vanligvis ser litt mer moderne ut. Du kan nå oppdage barnet ditt med ro i sjelen og la dem løpe, uten å måtte være redd for at noe skal skje. Og hvis du vil holde øye med barnet ditt mens du lager mat, er det bare å sette lekegrinden på kjøkkenet. Nyt hverdagen din fullt ut med et barnesikkert kjøkken.

Gjør kjøkkenet barnesikkert-skuff-barnesikkert

Previous Post
Et moderne TV -stativ i bjørketre ligner en blomstervase
Next Post
Gjør-det-selv veggdekorasjoner av tre-8 kreative ideer