15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Elica emhett – Selskapet introduserer nye produkter på Eurocucina 2018

Elica nye modeller kjøkkenhett koketopp design moderne

En avtrekkshette har lenge vært mer enn en enhet for filtrering og ekstrahering av kokedamp, nemlig et stilig høydepunkt for hvert kjøkken. Modellene fra den italienske produsenten Elica er spesielt imponerende. Hver Elica -hette er et uttrykk for den moderne estetikken og elegansen som kjennetegner merket. På den internasjonale kjøkkenmøbelmessen Eurocucina 2018, som fant sted i Milano i slutten av april, kunne besøkende få et glimt av fremtiden. Det anerkjente selskapet presenterte sine nyeste produkter, som representerer den perfekte kombinasjonen av innovasjon og design. Elicas innovasjoner ble presentert i et iøynefallende 800 kvadratmeter stort utstillingsområde.

Elica -standen – innovasjon møter design

Induksjonstopp med integrert avtrekksvifte Vri klaffen Aktiver systemet

Det italienske arkitektfirmaet Labics fikk i oppdrag å designe interiøret til messen. Ideen om prosjektet går tilbake til et urbant miljø – en metafor for Elicas verden. Et åpent, flytende rom delt inn i en rekke små bygninger og gater. Interiøret skal være utformet som et innbydende oppholdsrom, der Elica -produktene kommer til sin rett.

Elica kjøkkenhette styrer platetoppen via mobiltelefon

Hvert rom hadde et annet tema og tillot besøkende å gjøre seg kjent med merkets nye produkter, lære om deres funksjoner og samhandle med dem. Det omfattende offentlige området, derimot, besto av en rekke gater og torg i en by. Interiøret ga et komplett bilde av selskapet. Det ble også lagt stor vekt på materialene som ble brukt. Når besøkende på messen gikk gjennom Elicas lille by, kunne de besøke forskjellige rom og få informasjon om de forskjellige produktspesifikasjonene.

Koketopp moderne Innovative Fair Elica 2018

Rommene – “Inspired Cooking”, “Silence”, “Lighting” og “ConnectAir” – ble designet for å vise frem de nyeste produktene og hvordan de fungerer, mens “Vision” -rommet viste Elicas tolkning av fremtidens kjøkken. Vi har oppsummert høydepunktene på messen for deg:

Induksjonstopp med integrert avtrekkshette – NikolaTesla -bryter

Induksjonstopp med integrert avtrekkshette Elica Nicola Tesla -bryter

I det første rommet, med tittelen “Inspired Cooking”, var fokuset på den nye produktserien “NikolaTesla Switch”. Det innovative, ufunksjonelle feltet med integrert avtrekksvifte revolusjonerer den daglige matlagingsopplevelsen og snur opp ned på ideene våre. Induksjon og suging kombineres i et enkelt produkt.

Induksjonskomfyr integrert avtrekksvifte øy moderne innovativ

“NikolaTesla Switch” tilbyr alle fordelene med induksjonstopper, for eksempel rask tilberedning og enkel rengjøring, mens avtrekkssystemet oppnår høy ytelse når det gjelder røykavtrekk, støynivå og energieffektivitet (klasse A +). Det er til og med fem ganger kraftigere enn konvensjonelle systemer. En ring med støpejerneffekt og en glassirkel er plassert i midten av platetoppen. Suget aktiveres ved å dreie dette sirkulære elementet.

Induksjonskoketopp Elica hvit nytt design integrert eksosanlegg

Elica induksjonstopp hvit med integrert avtrekk, moderne kokeøy

Elica kjøkkenhette Haiku

Elica emhett ny veggmontering svart Haiku -serie

“Silence” -rommet, derimot, ble opprettet for å presentere den nye Haiku -produktserien. Serien inkluderer moderne avtrekkshetter som viser begrepet klare linjer, kraftige eksosanlegg, lavt støynivå og materialer av høy kvalitet. Denne nye designavtrekkshetten fra Elica er resultatet av ønsket om en forenklet form, fri for overflødige elementer, men som samtidig er beriket med forskjellig, harmonisk samspillende innhold.

Elica avtrekkshetter svart veggmontering eksosluftserie Haiku

Alle konseptene som gjør Haiku til et ekstremt innovativt produkt i sin kategori er implementert i en dybde på bare 32 cm. Flatskjerms hette og avtrekksskap går perfekt sammen og danner en enkelt kant, noe som får det helhetlige bildet til å se spesielt harmonisk ut.

Elica avtrekkshette øy moderne kjøkken-stue stor komfyr

Elica avtrekkshette veggmontert, betonglook Haiku

Elica avtrekkshette takmontering enkelt utseende

Elica avtrekkshette Lullaby med integrert belysning

Elica kjøkkenhette øy med integrert LED -lys

“Lullaby” fokuserer på temaer som arkitektur, materiale og lys, som spiller en spesielt viktig rolle på kjøkkenet. Takhetten fra Elica tilbyr en rekke funksjoner, åpner nye perspektiver og skaper innovative miljøer der du kan fordype deg og føle deg bra.

Elica kjøkkenhett takmontert øy integrert LED -belysning

Lys er fokuset på “Lullaby” -serien: Den jevne, balanserte lysfordelingen i rommet skaper en unik og atmosfærisk atmosfære. Du kan justere lysintensiteten og velge fargetemperatur. Modellen er perfekt for åpne oppholdsrom, der kjøkken og stue skal harmonisere visuelt.

Ø kjøkkenhett moderne design tre LED -lys i tre

Elica kjøkkenhett øy hengende lampe taklampe kombinasjon

Avtrekkshette, hengelamper, uten hender, romdesign med japansk teft

ConnectAir og Snap – den siste generasjonen tilkoblingsalternativer

Elica hette mobiltelefon luftkvalitet

“ConnectAir” var rommet der Elicas eksklusive smarthusløsninger ble vist. På Eurocucina 2018 presenterte Elica et utvalg produkter som kan styres av smarttelefoner. Den trådløse forbindelsen mellom induksjonstoppen, avtrekkshette og Snap -enheten for kontroll av luftkvaliteten muliggjør fullstendig luftstyring på kjøkkenet. Siden kjøkken og stue vanligvis flyter inn i hverandre i nye bygninger, er frisk luft i rommet avgjørende for velvære.

Ø avtrekkshette frostet kobberglass Lysende moderne kjøkken

Avtrekkshetten er fokuset for dette revolusjonerende smarthussystemet. Gjennom direkte kommunikasjon med koketoppen og “Snap” overvåker den romluften og aktiverer seg automatisk om nødvendig for å sikre høy luftkvalitet under tilberedning og i mellomtiden.

Elica kjøkkenhett Summilux

Elica avtrekkshette nytt Summilux kobberoptisk lys

En del av den nye Téchne -produktserien er “Summilux” resirkulasjonshette. Modellen kan kobles til “Snap” -enheten via en spesiell app, og luftkvaliteten kan overvåkes. Et annet plusspunkt – den har flere LED -lyskilder med forskjellige effekter (9 W, 30 W, 40 W, 3500 K). Lyset oppover kan dempes for å skape en innbydende atmosfære. LED -ringen, som er rettet nedover mot platetoppen, sørger for tilstrekkelig lysstyrke. Kombinasjonen av polert rustfritt stål og glass skaper den perfekte balansen mellom estetikk og teknologi.

Elica avtrekkshette i moderne design i glass kobber

Elica avtrekkshette i hengelampe i en kokeøy i rustfritt stål

Previous Post
Pianobord – bord i eiketre med skjult piano av Georg Bohle
Next Post
Kinesiske spisepinner – hvilke kreative ting kan du gjøre med dem?