15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design bakveggen på kjøkkenet i kobber – 20 ideer til flislagt speil

Bakveggen på kjøkkenet moderne-krone-flislagte-speil-hvite-skap

Flispeilet på kjøkkenet har ikke bare en beskyttende funksjon ved å beskytte veggen mot fettsprut. Selvfølgelig skal den også se bra ut og kan da gi kjøkkeninnredningen siste finpuss. Og siden overflater laget av metall og spesielt kobber er veldig trendy for øyeblikket, har vi en samling ideer for dem Bakveggen på kjøkkenet satt sammen i kobber. Ta en titt på hvilke alternativer det er å designe sprutbeskyttelsen for kjøkkenet med attraktivt kobber.

Bakveggen på kjøkkenet – kobber som sprutvakt for komfyren

Bakveggen på kjøkkenet kobber industrielle ovn design lamper

Varianter for bakveggen på kjøkkenet laget av kobber er virkelig mange. Kobber kan ta opp hele bakveggen på kjøkkenet, eller den kan også brukes som sprutbeskyttelse for komfyren som her, og gjør den til en mer interessant aksent. De resterende bakveggene på kjøkkenet kan utformes på alle måter du vil bruke fliser, glass eller tre.

Bakveggen på kjøkkenet laget av kobber for industriell stil

bakvegg-kjøkken-kobber-middelhav-svart-gull-retro-industri-kjøkken-øy

Bakveggen i kobberkjøkken er også egnet for enhver stil. Siden det finnes forskjellige design i form av paneler eller kobberfliser, kan du raskt finne den riktige modellen for din kjøkkenstil. Velg en glatt, enkel kobberplate for det moderne kjøkkenet eller utsmykkede fliser for landstedet.

Kjøkkensprutbeskytter laget av øre

Bakvegg-kjøkken-kobber-krone-idé-rustikk-inspirasjon-veggdesign

Slike design laget av øre ser veldig interessant ut. Fordi de enkelte elementene skaper en glitrende effekt, kan du gi kjøkkenet ditt et visst glamorøst utseende med dette flisespeilet, som passer for enhver stil. På forsidebildet kan du for eksempel se et moderne, enkelt kjøkken, som er et interessant blikkfang takket være Penny flisespeilet.

Kobber, stål og tre

bakvegg-kjøkken-moderne-innredning-kobber-paneler-ideer

Kobber kan kombineres fantastisk med andre metaller og materialer. Hvis kjøkkenets bakvegg er laget av kobber, kan du trygt legge til apparater av stål, en benkeplate av stål eller andre edle metaller. Kobber har en varm, rødaktig farge som også passer perfekt til tre, uansett farge.

Skinnende kobber

Bakveggen på kjøkkenflisene-kobber-blank-hvit-herregård

Kobber kan ha både en matt og blank overflate. Blanke versjoner som skaper refleksjoner er spesielt egnet for mindre kjøkken. De har nesten samme effekt som speil, som får mindre rom til å se større ut. Kombinasjonen av hvitt og kobber for kjøkkenets bakvegg er spesielt attraktivt og suppleres med høyglansede fliser.

Fliser i kobberfarge

Bakveggen på kjøkkenet shabby-stil-kobber-fliser-flislagt-speil-vintage

Kobberfliser har den egenskapen at de vil erodere over tid. Dette gir dem en spesiell sjarm, som også fungerer veldig bra på kjøkkenet i form av en bakvegg på kjøkkenet. Dette lar deg lage rustikke, shabby chic, middelhavskjøkkener og klassiske kjøkken, hvis utseende til og med er forsterket med kobberfliser.

Kjøkken med bakveggsbekledning av kobberfliser

Bakvegg-kjøkken-land-kjøkken-fliser-kobber-dekorasjon

Kobberbelagte fliser kan også pryde hele bakveggen på kjøkkenet eller bare området rundt komfyren. I kombinasjon med en mørk trebenk, utvider du den varme fargen, mens en kontrastfarge fremhever flisene bedre. Vasker er også tilgjengelige i kobber og kan velges for et slikt design.

Fliser med pynt

Bakvegg kjøkken kobber fliser mønster retro benkeplate.

Kobberfliser som har slike dekorasjoner er spesielt sjarmerende. De er spesielt egnet for landkjøkken. Mønstrene er mulig takket være den meget myke strukturen i kobberet, slik at et stort utvalg av design kan velges for kjøkkenets bakvegg. Du kan se på noen interessante varianter nedenfor.

Tilpasset kjøkkenvegg

Bakvegg-kjøkken-prøve-idé-sprut-beskyttelse-komfyr-design-gass

Du kan også få design laget etter din smak. Bakveggen på kjøkkenet ovenfor ble laget i henhold til eiernes ønsker og imponerer med en unik struktur som nå pryder komfyren. Hele kjøkkenet består av varme farger som utstråler komfort og gjør oppholdet i rommet spesielt hyggelig.

Mosaikkdesign for flisespeilet

bakvegg-kjøkken-aksent-flislagt-speil-metallisk-kobber-mørkt tre

Ikke å glemme er de trendy mosaikkflisene. De består av små elementer laget av glass eller plast, hvorpå en folie med kobberutseende behandles. Mosaikken er spesielt interessant som en aksent på kjøkkenet. For eksempel, marker bakveggen på kjøkkenet i komfyren.

En blanding av farger

bakvegg-kjøkken-benk-barkrakker-brun-hvit-frokostbenk

Bruk kobbermosaikk for kjøkkenets bakvegg for å gjøre et lappekjøkken enda mer fargerikt. Dette kjøkkenet består av trefargede, hvite og subtile grønne skap. Og til tross for de mange forskjellige fargene, er det et harmonisk samspill. Belysningen på avtrekkshetten lar også flislagt område skinne og understreker sjarmen.

Flisespeil med quiltet design

bakvegg-kjøkken-kobber-vattert-komfyr-sprut-beskyttelse-vintage

Uten tvil er dette designet også et skikkelig blikkfang. Det er preget av et quiltet mønster, slik vi kjenner det fra dyner, som utstråler en spesiell hygge. Denne aksenten er kombinert med lys murstein. Begge materialene danner en unik bakvegg i kjøkkenet i landlig stil. Kobberet ser ut som et kunstverk.

Kjøkken splashback ideer med paneler

Bakveggen på kjøkkenpanelene-kobber-moderne-elegant-metall

Veggpaneler til kjøkkenet av kobber er også tilgjengelig i forskjellige versjoner. Øverst har du modeller med en enkel overflate og rektangulær form som kan flyttes hvor som helst for å lage interessante mønstre. Enkle paneler for kjøkkenets bakvegg er egnet for både moderne og retro kjøkken.

Hamret kobber

Bakvegg-kjøkken-hamret-kobber-komfyr-landlig stil-idé

Hvis en glatt kobberplate er for vanlig for deg, bare velg paneler laget av hamret kobber. Du kan se hvordan dette kan se ut i eksemplet ovenfor. Paneler er spesielt enkle å ta vare på fordi de har få eller til og med ingen skjøter. Selv den ujevne overflaten på det hamrede kobberet kan rengjøres raskt og enkelt. Den perfekte varianten for kjøkkenets bakvegg!

Bølgelignende kobber

bakvegg-kjøkken-kobber-bølge-design-vask-design

Eller hva med et slikt bølgedesign? Mønsteret gir kjøkkenets bakvegg en interessant struktur og kan løsne litt på atmosfæren, spesielt i enkle kjøkken. De utstående elementene skal være godt avrundet slik at flislagt område enkelt kan rengjøres.

Sett aksenter på kjøkkenet

Bakvegg-kjøkken-øy-kobber-ekstraktor-buffet-aksent

Kobber kan komme til sin rett når bare noen få områder er designet med dette materialet. Den lille baren på dette kjøkkenet har en bakvegg av kobber. Siden det er en subtil aksent, kan den dekoreres med annet tilbehør laget av kobber. For dette formålet ble det valgt en kobber avtrekkshette i stedet for en hel bakvegg på kjøkkenet.

Bakpaneler for kjøkken med flammet kobber

bakvegg-kjøkken-flammet-kobber-sprut-beskyttelse-komfyr-kjøkken-øy

Spesielt vakre mønstre i forskjellige fargenyanser kan lages med flammet kobber. For en slik bakvegg på kjøkkenet kan du leke med forskjellige overflatestrukturer. Slik kan kunstneriske flislagte speil skapes, som dette designet som minner om en sol. Vær også oppmerksom på skapdørene, som er fargekoordinert med kobberet.

Moderne kjøkken

bakvegg-kjøkken-moderne-minimalistisk-metall-sprut-beskyttelse-grå-tre

Her er en annen idé for enkle kobberpaneler som ble valgt for kjøkkenets bakvegg i en moderne stil. Det grå treverket blir litt varmere på denne måten. En kjøkkenvegg bak trenger ikke alltid å være mellom over- og underskap. En bar vegg kan også beskyttes på denne måten.

Bakveggen på kjøkkenet med matchende benkeplate

Bakvegg-kjøkken-parkett-innebygd i kjøleskap-kokekar-hengende-kobber-kjøkken bakvegg

Også her er kjøkkenets bakvegg bare en aksent i matlagingsområdet. Dette er imidlertid supplert med en matchende benkeplate for kjøkkenøya. Disse mørkere fargene, som også finnes i gulvet, er en perfekt kombinasjon for det lyse kjøkkenet på landet. Hvis du har en kjøkkenøy med et grytehylle over, kan du også henge kokekar av kobber der.

Previous Post
Høstborddekorasjonsideer – enkle å pusle med
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?