15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Omdesign kjøkkenet – praktiske ideer for kjøkkenoppbevaring og bestilling i kjøkkenskapet

redesign kjøkken ideer praktisk kjøkken lagring kjøkken øy uten veggskap åpne hyller funksjonelle inventar og beslag

Kjøkkenrenovering er ofte en konstant kalibrering mellom det du vil ha og det plassen tillater når du redesigner kjøkkenet ditt. Det er imidlertid noen oppgraderinger eller tilleggsfunksjoner du bør vurdere hvis du vil lage mer plass eller systemer for kjøkkenutstyret ditt. Hvis du vil få mest mulig ut av kjøkkenplassen din og redesigne kjøkkenet, er det på tide å lure skap, skuffer og øy med noen plassbesparende ideer.

Tenk på de små kriker og kroker for å skape nok plass og orden i kjøkkenskapet eller pantryet. Kjøkkenområdet ditt kan føles friskt, organisert og helt klart takket være gjennomtenkte lagringsalternativer. I denne guiden har vi noen forslag og eksempler som du kan vurdere før du gjør en ombygging eller redesigner kjøkkenet ditt.

Omdesign kjøkkenet – uttrekkbar skuff under kjøkkenvasken

redesign kjøkken ideer praktisk kjøkken lagring kjøkkenutstyr uttrekkbar skuff tre vaskemidler oppvaskmiddel

Plassen under vasken kan være en Bermuda -trekant. Oppbevar tingene dine der på egen risiko. En uttrekkbar skuff kan være en god løsning for å holde denne normalt rotete delen ryddig og ryddig. Å redesigne kjøkkenet ditt vil gjøre det lettere å finne og ta tak i vaskemiddel eller håndsåper som du beholder der.

Innebygd søppelbøtte med skuff

redesigne kjøkkenideene praktisk kjøkkenoppbevaring kjøkkenutstyr skuff innebygd søppelbøtte søppelbøtte

En praktisk innebygd søppelbøtte under kjøkkenvasken kan vanligvis også være veldig funksjonell. Tross alt kan nesten alle av oss være utstyrt med en slik på kjøkkenet. Frittstående søppelbøtter kan også være et godt alternativ, men disse må tilpasses pent hvis du skal bygge om kjøkkenet ditt. I det følgende eksemplet viser vi imidlertid igjen et uttrekkbart skuffeskap med søppelkasser, fordi denne varianten er enda mer funksjonell og praktisk. Organisasjonssystemet har to dype vinger der søppelbøttene og gjenvinningsbeholderne er diskret og praktisk plassert.

Egendefinert bestikkeske

redesigne kjøkkenideene praktisk kjøkkenoppbevaring kjøkkenutstyr uttrekkbar skuff trebestikkbrett bestikkinnsats

Du kan sikkert finne og kjøpe en passende bestikkinnsats for en skuff laget av tre, bambus eller med lokk hos Ikea eller andre møbelbutikker. Men hvis du redesigner kjøkkenet ditt, må du innlemme det i designet og tilpasse det til dine behov. Dette lagringsalternativet kan til tider føles som en nødvendig luksus. Med nok rom som er produsert og behandlet kvalitativt, kan du holde kjøkkenutstyret, bestikket eller krydderne klare i en pent delt skuff ved siden av vasken.

Skap under kjøkkenbenken eller benkeplaten

Re-design kjøkken ideer praktisk kjøkken lagring kjøkken øy funksjonelt utstyr utstyr ryddig i kjøkkenet krakk

En kjøkkenøy kan ikke bare spare plass. Faktisk bør deres primære funksjon være å gi deg en større arbeidsflate og bedre kjøkkenoppbevaring. Med optimaliserte versjoner er det tilstrekkelig plass og skap på hver side, selv der du kanskje har installert sitteplasser. Det er derfor tilrådelig å bruke hver kvadratmeter potensiell lagringsplass. Du kan lage et eventyrland for lagring i ditt eget kjøkkenområde, for eksempel ved å bruke skapdører med rabatter. Disse skjuler ekstra lagringsplass for varer som sjelden brukes.

Omdesign kjøkkenet – funksjonelle enheter

redesigne kjøkkenideene praktisk kjøkkenoppbevaringsalternativ

Å skape orden i kjøkkenskapet er ikke alltid en lett oppgave. Det moderne kjøkkenutstyret sikrer mer komfort og funksjonalitet på samme tid, spesielt hvis du må redesigne et lite kjøkken. I stedet for å velge en fullversjon av kjøkkenskapet, kan du for eksempel konsentrere deg om det viktigste. Begrens deg derfor bare til kjøkkenutstyret du trenger. Avhengig av husstanden din, kan du velge enheter som ikke tar så mye plass, men som fremdeles er multifunksjonelle.

Integrerte hvitevarer

redesign kjøkken ideer praktisk kjøkken lagring kjøkken øy funksjonelt utstyr utstyr innebygd oppvaskmaskin oppvaskmaskin

En kjøkkenøy med integrert oppvaskmaskin på den ene siden, som er bygget i form av en skuff, ville for eksempel være en passende variant for dette. Slik oppvask lar deg ikke bare utnytte plassen optimalt, men bevarer også kjøkkenets enkle design. På denne måten løser du også problemet med overheng, for eksempel store glass og potter. Videre unngår du å bøye deg, noe som kan være en lettelse for ryggproblemer.

redesign kjøkken ideer praktisk kjøkken lagring kjøkken øy funksjonelt utstyr utstyr innebygd kjøling funksjon skuffer

I den andre enden av øya er det to innebygde skuffer som fungerer som kjølerom. Dette gjør det enkelt å lage frokost raskt på en dynamisk morgen. Disse gir også nok ekstra kjølerom for lagring av mat som en storfamilie bruker daglig.

Bruk varmeskuffer

redesign kjøkken ideer praktisk kjøkken lagring kjøkken øy funksjonelt utstyr utstyr innebygd oppvarming skuff

Dette kan virke som en ekstravaganza, men når du må mate flere barn som er engasjert i forskjellige aktiviteter, blir det mye lettere å planlegge måltider. På grunn av de motstridende tidsplanene til de små, kan en oppvarmingsskuff bli din lojale kjøkkenhjelper over tid.

Walk-in pantry

omforme kjøkkenideer praktisk kjøkkenoppbevaring kjøkkenutstyr pantry holdbare produkter lagre kjøkkenutstyr

Ikke hvert kjøkken har plass til et eget pantry, men hvis det ikke er tilfelle for deg, kan et walk-in pantry være en verdig investering. Du kan få dette bygget i en passende nisje og utstyrt det med vinglass, holdbare produkter og frittstående kjøkkenutstyr, for eksempel.

Et vaskerom

redesign kjøkken ideer praktisk kjøkken lagring kjøkkenutstyr vaskerom kost kost skap kjøleskap trapp

Hvis du vil inkludere et vaskerom i kjøkkenplanleggeren, kan du utstyre et passende hjørne under trapperommet med kosten og andre husholdningsartikler. I gangen ved siden av kjøkkenet kan du eventuelt installere to dører som et kosteskap kan skjules bak. Med riktig belysning er du godt utstyrt for din daglige rutine.

Hyller uten skapdører

Omdesign kjøkkenet Ideer praktisk kjøkkenoppbevaring kjøkken øy uten veggskap åpne hyller funksjonell enhet servise oversvømmet med lyst rom

Når du redesigner kjøkkenet ditt, prøver du i utgangspunktet å legge til noe nytt. Av denne grunn får du teknisk sett ingen ettermontering på et kjøkken uten veggskap. Imidlertid kan et stilig interiør uten veggenheter også være et praktisk alternativ.

redesign kjøkken ideer praktisk kjøkken lagring kjøkken øy uten veggskap åpen hylle funksjonell rustfritt stål innox støpejern gass komfyr

Du kan også redusere kostnadene ved kostbar kjøkkenoppbevaring betydelig, samtidig som du får rommet til å se fint ut. Åpne kjøkkenhyller holder også det daglige kjøkkenutstyret godt tilrettelagt, og glassfat gir kjøkkenområdet en lys og luftig atmosfære. Du kan også oppbevare kjøkkenutstyret ditt innen rekkevidde med en slik hylle i tre eller rustfritt stål.

redesign kjøkken ideer praktisk kjøkken lagringsalternativer kjøkkenvask egg komfyrt kjøkkenutstyr kjøkkenutstyr

Nye kjøkkendesignideer praktisk kjøkkenoppbevaring kjøkkenutstyr uttrekkbar skuff trebestikkeske bestikkinnsats bambus krydderholder

Omdesign kjøkken ideer praktisk kjøkken oppbevaring kjøkken øy uten veggskap åpen hylle funksjonell rustfritt stål gryte lokk kran

redesign kjøkken ideer praktisk kjøkken lagring kjøkken øy uten veggskap åpen hylle funksjonell rustfritt stål ovn kjøleskap benkeplate

Previous Post
Lag karnevalsdekorasjoner – 7 vakre DIY -ideer med ballonger
Next Post
Kattedrakt for jenter – enkle instruksjoner for et søtt kattedrakt for barn