15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hold innebygde søppelkasser utenfor synet – moderne ideer for kjøkkenet ditt

innebygd søppelbøtte skyver kjøkken eklektisk tregulv benkeplate i rustfritt stål

Å plassere den innebygde søppelbøtta på kjøkkenet kan til tider være en skikkelig utfordring. Mesteparten av tiden prøver vi å skjule søppelbøtten på et passende sted uten å påvirke rommets visuelle integritet. Det er flere måter å skjule en innebygd søppelbøtte på kjøkkenet. Imidlertid avhenger den ideelle løsningen ofte av budsjettet og utformingen av kjøkkenområdet. Vi tror sterkt på at det er noen ting som er best å være ute av syne. Når noen kommer for å besøke, vil du definitivt ikke at søppelbøtta skal fange oppmerksomheten først. Så det virker logisk og estetisk tiltalende å stuve den innebygde søppelkassen. I tillegg betyr et slikt designalternativ for kjøkkenet at du ikke vil kaste bort dyrebare kvadratmeter i det.

Å holde kjøkkenavfall i skapet under vasken viser seg ikke alltid å være en god idé. I denne guiden har vi noen praktiske tips og triks for å skjule innebygde søppelbøtter som du kan prøve hjemme. La oss først nevne noen grunner til at du ikke bare skal legge søpla et sted på kjøkkenet.

Innebygd søppelbøtte – praktisk løsning for kjøkkenet ditt

innebygd søppelbøtte kreativ hus design tips søppelbøtte skjul interiør stilig hvit grønn søppel

Rester som er igjen i mer enn en dag begynner å stinke og kan tilføre en ubehagelig lukt til hele kjøkkenområdet. Dette gjelder spesielt for innebygde søppelbøtter som du ikke kan dekke ordentlig i skapet eller andre steder på kjøkkenet. Mange oppbevarer søppelbøttene i et skap for å forhindre at deres nysgjerrige kjæledyr kommer inn. Med en riktig plassert innebygd søppelbøtte vil dine pelskledde venner ha det vanskelig å komme seg inn i søppelkassen.

innebygd søppelkanne kjøkkenskap ombygging av interiørdesign kjøkken ideer skuff rengjøringsmateriell

Hvis du har bestemt deg for en pedalbøtte, har du sannsynligvis allerede lagt merke til at dette alternativet er ganske ubehagelig og uhygienisk. Du kan oppbevare en søppelbøtte med lokk bak døren. Da må du åpne og lukke kjøkkendøren hver gang du vil kaste noe. Behovet for å gjøre dette skjer nesten alltid når hendene blir skitne eller klissete. Sluttresultatet blir for eksempel peanøttsmør eller røre, som ikke er ideelt. Å prøve å finne en søppelbøtte som passer inn i skapet ditt, er ikke alltid en lett oppgave. Denne må tydeligvis være liten, og det er ikke spesielt nyttig for daglig bruk.

innebygd søppelbøtte kreativ husdesign tips søppelsekker søppelbøtte skjul skapdør

Eksterne søppelsekker eller andre plastbeholdere er heller ikke optimale varianter. Fremfor alt ser disse stygge ut og begrenser også alternativene. Tross alt må du få mest mulig ut av lagringsplassen i matlagingsområdet. Du kan også maksimere gulvarealet ditt ved å bruke en innebygd søppelbøtte. Så du finner også plass til andre viktige ting som rengjøringsmidler, gjenbrukbare bæreposer eller annet kjøkkenutstyr. Riktignok får en innebygd søppelbøtte deg til å glemme å avhende den nå og da. Det er ikke veldig hyggelig hvis det står fullt i skapet en stund. Med en frittstående søppelbøtte er det vanskelig å gå glipp av når det renner over, noe som gjør at du minner deg om å kaste det.

Skjul søppel i innebygde søppelbøtter

innebygd søppeldunk kreativ ikea hus design tips skuff uttrekk søppel lagring plastbeholder kjøkkenavfall

Avhengig av hvor mye plass du har på kjøkkenet ditt og hvordan rommet ser ut, kan du finne andre måter å gjemme kjøkkenavfallet andre steder, eller til og med dekorere det for å matche møblene. Den ydmyke innebygde søppeldunken får ikke så mye oppmerksomhet som den fortjener. Selv om oppbevaring under vasken er et standardalternativ, er det definitivt en god idé å undersøke flere ideer før du tar en beslutning. Vi oppfordrer til kreativitet og har av denne grunn prøvd å komme med en rekke forskjellige design og konsepter som vi håper du vil inspirere.

Innebygd søppelbøtte som en skjult skuff på kjøkkenøya

søppelbøtte installasjon kjøkkenskap konvertering interiørdesign kjøkken ideer svinge ut skuff vippe ut

Hvis du bruker kjøkkenøya til det meste av forarbeidet under tilberedningen, kan det være nyttig å legge til en søppelbøtte et sted. En uttrekkbar skuff kan komme ut av siden og installeres som en dobbel. Fordelen med en slik plassering er at bruken av kjøkkenbenken blir enklere mens skuffen kan forbli åpen. Det kan til og med være praktisk å ha mer enn én uttrekkbar innebygd søppelbøtte på kjøkkenet. Du kan plassere disse strategisk ved å installere den ene i nærheten av vasken og den andre, for eksempel ved siden av ovnen eller ditt vanlige sted for tilberedning. På den måten trenger du ikke gå rundt og lage rot. Hvis du ikke er en fan av skuffer på grunn av mangel på plass på kjøkkenet eller av en annen grunn, kan du også bruke en utfelt innebygd søppelbøtte.

Separate søppelbøtter for selektiv avfallsinnsamling

søppelbøtte installasjon kjøkkenskap konvertering interiørdesign kjøkken ideer stuve flere ganger kjøkkenvask kjøkkenvask kjøkkenavfall

Hvis du planlegger en endring i forhold til kjøkkenavfallet ditt, kan du benytte anledningen til å bli kvitt søppelet litt mer miljøvennlig også. Resirkulering er enkelt med bare en liten innsats og tid. For dette formålet kan du vurdere separate beholdere for plast, papir og vanlig restavfall. Hvis du velger en uttrekkbar skuff, vil du sannsynligvis ha nok plass til minst to søppelkasser. Du kan til og med gjøre skuffen litt bredere for å få enda mer plass hvis du liker denne ideen.

Tilpass den innebygde søppelkassen til skapet

søppelbøtte innebygde kjøkkenskap ombygging interiørdesign kjøkken ideer skuff dobbel

Søppelbøtter oppbevares vanligvis på kjøkkenet fordi det er der de er mest nyttige. Men hva om du setter en innebygd søppelbøtte i for eksempel spisestuen? Det kan være nyttig, bortsett fra det faktum at denne vil være malplassert og ikke akkurat hyggelig å se på. Dette kan imidlertid løses ved å gjemme beholderen i et lite skap som du kan se på bildet ovenfor.

søppelbøtte installasjon kjøkkenskap remodeling interiørdesign kjøkken ideer rullende flytte mobil

Noen ganger er det ikke lett å velge et permanent sted å legge søppel, men du kan plassere en mobil søppelbøtte på praktiske steder i kjøkkenområdet i stedet. Du kan utstyre den med ruller og flytte den fra sted til sted mens du lager mat, rengjør eller gjør andre aktiviteter. Hvis resirkulering er en del av din daglige rutine, vil det hjelpe å ha et organisert system på plass. Du kan for eksempel holde separate beholdere med etiketter organisert i et av kjøkkenhjørnene. Du kan selvfølgelig tilpasse designet til ditt interiør ved å komme med kule ideer med barna dine.

innfelt søppelbøtte kreative husdesigntips avfallsbeholdere skjuler innvendige stilige etiketter i plastbøtter

Som nevnt ovenfor oppbevarer mange huseiere søppelbøttene i skapene. Denne plasseringen er vanligvis praktisk, men ikke hvis du må bøye deg ned for å kaste noe hver gang. Det er mye lettere å trekke ut den innebygde søppelkassen. Å integrere søppelkassen i kjøkkenøya kan ofte være enda bedre enn å holde den under vasken. Øya trenger ikke engang å være stor. I tillegg kan dette være et omformet skap som er lite nok til ikke å rote på kjøkkenet og fortsatt tilbyr nok plass til todelt avfallsseparasjon.

Finn riktig sted

innfelt søppelbøtte kreativ husdesign tips skuff utfellbar spisestue skjul

I stedet for å bare velge noen få områder for å beholde din innebygde søppelbøtte, kan du bare finne det mest praktiske og praktiske stedet uten å bekymre deg for hvordan det ser ut. Du kan dekke søppelbøtten med et lokk og få det til å ligne et skap eller en søt oppbevaringsboks. Dette praktiske alternativet gir enkel betjening og fremfor alt et ukomplisert konsept, slik at du ikke trenger å sette ting sammen selv.

Moderne design og konsepter

innebygd søppelbøtte kreativ ikea hus design tips skuff uttrekkbar 2 rom

Det er ikke mye du kan bruke plassen under kjøkkenvasken til annet enn en slags oppbevaring. Siden du også trenger plass til en innebygd søppelbøtte, er valget ofte allerede tatt. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan justere kjøkkenavfallet ditt under vasken. IKEAs Variiera-kasser bruker en glidemekanisme og kan integreres i uttrekkbare skuffer.

innfelt søppelbøtte kreativ ikea hus design tips skuff uttrekkbar søppelbøtte plastbeholder

Mange av de moderne innebygde søppelbøttene er designet for å passe inn i skap eller skuffer. Designene deres er rene, minimalistiske og er perfekte for miljøbevisste husholdninger, for eksempel der de sammen med de riktige kjøkkenmøblene kan lage en stor, oppbevart søppeldunk for hjemmet ditt. Noen modeller kan betjenes manuelt eller automatisk. De er integrert i huset og er tilgjengelige i forskjellige størrelser. Du kan kombinere disse som du ønsker, basert på kjøkkendesignet ditt.

Skjuler søppelbøtter fantasifullt

innfelt søppelbøtte kreativ ikea hus design tips kjøkkenavfall kjøkken benkeplate helle søppel

Enkel å installere og veldig praktisk, noen innovative design sikrer perfekt orden på kjøkkenet. Du kan få slike innebygde søppelbøtter installert inne i skapet. I dette tilfellet er åpningen på kjøkkenbenken og gir direkte tilgang ovenfra. Disse systemene er også utstyrt med løpeskinner for mer bekvemmelighet under avhending.

innfelt søppelbøtte kjøkken tre urteplanter skjærebrett

Et annet eksempel på moderne innebygde søppelkasser er denne beholderen, som også er integrert i benkeplaten. Du kan bare skyve søppelet inn mens du tilbereder maten. Det er et lokk som dekker søppelbøtten, og som du praktisk talt kan legge til side for å avsløre den innebygde søppelkassen. Det er et smart designet arbeidsområde for kjøkkenet som til og med har en innebygd urteplanter. Etter at du er ferdig med å kutte og skrelle, tørker du bare restene rett inn i den innebygde beholderen med en enkelt bevegelse.

installasjon søppeldunk kreativ hus design tips kjøkkenavfall søppel kompost resirkuler null mat

Søppelbøttene integrert direkte i kjøkkenbenken er verdt og verdt en investering, spesielt hvis du er typen som lager mat hver dag. Hvis du virkelig vil resirkulere og være miljøvennlig, kan en innebygd søppelbøtte som kan gjøre organisk avfall fra kjøkkenet til gjødsel i bare 24 timer være et interessant forslag for deg. Dette kalles Zera Food Recycler og kan plasseres på ditt eget kjøkken der det kan kompostere det organiske avfallet.

Previous Post
Et TV -tavle skaper en moderne teft i stua
Next Post
Gravplanting om høsten – ideer for passende dekorasjon med blomster