15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Smarte kjøkkenutstyr med app -tilkobling – 10 husholdningshjelpere

Smarte kjøkkenapparater termometer-måltid-temperatur-regler-idevices

I dagens verden av internett og smarttelefoner er det mer og mer rom for ny teknologi i våre husholdninger. Slike innovasjoner kan gjøre hverdagen lettere og mange husarbeid, for eksempel rengjøring av hus, blir kansellert. Smarte kjøkkenutstyr erstatte det tradisjonelle kjøkkenutstyret i mange leiligheter rundt om i verden. Her presenterer vi noen innovative enheter som sparer lange timer på kjøkkenet og gir mer tid til familie, venner og hobbyer.

Smarte kjøkkenapparater gir oppskriftsideer

Smarte kjøkkenutstyr gadget-mobil-app-tilkobling-benkeplate-oransje-kokk

Ved første øyekast ser denne enheten ut som et vanlig kjøkkenbord. Men den har mange egenskaper som sikkert vil imponere deg. Benkeplate fra Orange Chefs kan bruke apptilkoblingen til å komme med forslag til middag, gi deg ideer til en sunn matbit etter treningen eller bare hjelpe deg med matlagingen for å få oppskriften riktig. Designet er kompakt og trenger bare litt plass til lagring.

Smarte kjøkkenapparater – et must på alle moderne kjøkken

Smarte kjøkkenutstyr innovasjon-oppskrift-forslag-benkeplate-oransje-kokk

Denne smarte gadgeten er spesiell fordi den også kobles til andre enheter via WiFi. Det kan være i kontakt med en treningssporing, blender eller gryte. Dette gjør den enkle blenderen du har hjemme smart også. I tillegg vil Countertop sende en melding på smarttelefonen med den valgte oppskriften og fullstendige instruksjoner for utførelsen.

Kjøkkenutstyr med app -tilkobling er praktisk og nyttig

Smarte kjøkkenutstyr digital-kjøkken-termometer-nyttige-enhet-idevices

Det digitale kjøkkentermometeret fra iDevices kobles til smarttelefoner og nettbrett via Bluetooth. Så du kan se temperaturen på maten fra 40 meter unna. Ikke mer ventetid på kjøkkenet.

Smarte kjøkkenapparater er enkle å bruke

Smarte kjøkkenutstyr kjøkkentermometer-digital-mobil-app-idevices

Det innovative kjøkkentermometeret er også tilgjengelig i en mindre størrelse og er veldig billig. Batterilevetiden er 150 timer. Alt du trenger å gjøre er å velge kjøtt og temperatur og slappe av. Når maten er perfekt tilberedt, vil du motta en melding, og du kan servere den.

Få 10 minutters søvn med den apptilkoblede kaffemaskinen

smart-kjøkken-apparater-kaffemaskin-høyteknologi-kaffebønner-valmue-hell-over

For alle kaffeelskere presenterer vi kaffemaskinen Poppy Pour-Over. Med et elegant design laget av glass ser det veldig stilig ut. Dette kaffekunstverket gir igjen mulighet for eksterne innstillinger via en mobilapp. Sender deg fortsatt et varsel når kaffebønnene eller filtrene går tom.

Smarte kjøkkenapparater er elegante og praktiske på samme tid 

smart-kjøkken-hvitevarer-hell-kokt-kaffe-glass-karaffel-valmue-hell-over

Karaffen i dobbelt glass forbedrer elegansen til denne kaffemaskinen og viser den sterke fargen på den bryggede kaffen. Dessverre er denne modellen fremdeles vanskelig å finne i butikken, men et hyppigere utseende er planlagt i nær fremtid.

Smarte kjøkkenutstyr i henhold til dine preferanser

smart-kjøkken-apparater-te-te-infuser-transparent-elegant-design-teforia

Uansett om du foretrekker kaffe eller te, har et utvalg kjøkkenutstyr i nettverk et passende utvalg for enhver smak. Den smarte enheten vi presenterer her, oppnår tilberedningen av den perfekte koppen te. Teforia er unikt designet og skaper en sensuell opplevelse når den brukes.

Smarte kjøkkenutstyr – din eneste jobb er belastningen

smart-kjøkken-apparater-te-infuser-forberedelse-te-raskt-enkelt-tilberedning-teforia

En teknologi fra Intel styrer bryggingen og tillater tilkobling til smarte enheter via Wi-Fi og Bluetooth. En spesiell konfigurasjon av innstillingene gjør at tedrikkeren kan lage kaffe med 65 prosent mindre koffein om ettermiddagen, for eksempel.

Fokus – intelligent matlaging 

smart-kjøkken-apparat-brett-tilkobling-app-ovn-matlaging-inne-foto-aeg

Du trenger bare en smart enhet for å dra nytte av moderne innovasjoner. Hver app er optimalisert for smarttelefoner og nettbrett for å nå så mange brukere som mulig. Inne i denne AEG -dampbåten er det et kamera som sender bilder av maten til den tilkoblede enheten via appen.

Innebygd smart dampbåt – et praktisk valg for alle husholdninger

smart-kjøkken-apparater-intelligent-ovn-moderne-kjøkken-procombi-plus-aeg

AEG-dampovnen er en multifunksjonsenhet for installasjon på kjøkkenet, som sikrer jevn temperatur og fuktighet i ovnen. Den har også en vakker design som er egnet for moderne kjøkken.

Moderne stue med et intelligent kjøleskap

smart-kjøkken-apparater-nyheter-musikk-kjøleskap-samsung-familie-hub

Deretter introduserer vi et Samsung -kjøleskap som har en ekstern skjerm og er egnet for musikk, video, radio og til og med TV. Så du har disse fire enhetene i ett. Du kan også legge igjen notater på skjermen for de andre familiemedlemmene.

Smarte kjøkkenapparater er din venn når du handler

smart-kjøkken-apparater-info-kjøleskap-sjekk-innhold-supermarked-samsung

Et kamera er integrert i den indre delen av Samsung -kjøleskapet, som lar deg se på de tilgjengelige og dermed også de nødvendige produktene. Du kan også sette virtuelle etiketter med best-før-datoer på varene.

Kjøkkenutstyrene i nettverk har vanligvis en app -tilkobling 

smart-kjøkken-apparater-husholdnings-vekt-gratis-app-ipad-rød-praktisk-slipp

Slipp – de små husholdningsvektene med en app for tilkobling til iPad gir en ny teknologi innen matlaging. Den inneholder alle de vanlige funksjonene til husholdningsvekter, men også noe spesialutstyr. I tillegg til forskjellige oppskrifter, beregner den de nøyaktige proporsjonene du trenger, selv om du har lagt til mer eller mindre av et produkt.

Disse smarte husholdningsvektene med apptilkobling hjelper til med matlaging eller baking

smart-kjøkken-apparater-husholdnings-vekt-instruksjoner-skuff-teknologi-slipp

De detaljerte instruksjonene på husholdningsvekten vil også hjelpe de ikke så gode kokkene. Det er veldig enkelt, og du kan ikke gjøre noe galt.

Smart og sunt å spise med nyskapende bestikk

smart-kjøkken-apparater-gafler-forskjellige-farger-spise-mat-hapifork

HAPIfork er en innovativ Bluetooth -gaffel som måler hastigheten på å spise. Den kan stilles inn for å gi en vibrerende signal, slik at du bare biter måltidet ditt hvert 10. sekund.

Ekte mat ved hjelp av smarte kjøkkenutstyr for en vakker figur

smart-kjøkken-apparater-smart-gaffel-app-tilkobling-salat-mat-hastighet-hapifork

Den elektroniske gaffelen hjelper til med å kontrollere spising og forbedre matvaner. Etter måling lastes informasjonen opp til en app via Bluetooth eller USB. Så du har allerede kontroll over den virkelige maten din.

Smart panne – din veileder for steking

smart-kjøkken-apparater-smart-stekepanne-fri-app-tilkobling-pantelligent

Smarte kjøkkenapparater nyter stadig større popularitet. Pantelligent stekepanne er igjen koblet til smarttelefonen via en app. Det ser ut som en vanlig panne, men den har teknologi som styrer steking.

Bruk smarte enheter på kjøkkenet for å spare tid

smart-kjøkken-apparat-pan-app-mobiltelefon-instruksjoner-pantelligent

Gratisappen gir deg instruksjoner for en god stek ved riktig temperatur. Med Smart Stekepanne har du den beste sous -kokken hjemme.

Du kan også slå på smarte enheter fra det andre rommet

smart-kjøkken-apparater-vannkoker-smart-apparat-slå på-ikettle

Den første vannkoker i verden er iKettle. Igjen tillater det ekstern tilgang via en smarttelefon. Nå kan du få noen minutter til å sove uten å bekymre deg.

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!