15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan velge det beste enkeltkjøkkenet for dine behov

Enkelt kjøkken i svart og hvitt med stekeovn og gasskomfyr og avtrekkshette

I små leiligheter teller hver kvadratmeter … og kjøkkenet lider ofte av den reduserte plassen. Men et enkelt kjøkken eller et kompakt kjøkken passer inn i hver liten kjøkkenkrok og tilbyr alle de ønskede funksjonene til en stor kjøkkenkrok, bare i lite format. Disse små kjøkkenene er perfekte for kontorer, ett-roms leiligheter, ferieleiligheter og poeng med mange alternativer når det gjelder funksjonalitet, stil og størrelse. Her er noen av de viktigste tingene du trenger å vite for å ta en informert kjøpsbeslutning.

Enkelt kjøkken 190 cm hvitt med vask og dobbel kokeplate

Først må du vurdere den ledige plassen, slik at du bare begrenser søket etter modeller som passer inn i det. Avhengig av dine behov og størrelsen på rommet, kan du velge mellom forskjellige modeller velg på Möbel-Vorteilig.de. Minikjøkken er tilgjengelig fra en bredde på 90 cm. På et enkelt kjøkken med 120 – 150 cm er det nok plass til en 2 -brenner komfyr, vask, kjøleskap og lagringsplass. Selvfølgelig bør det være mer plass til større enkeltkjøkken fra 150 cm. Jo mer ønskelisten for komponenter vokser, jo bredere blir det enkle kjøkkenet naturlig. Konsentrer deg om det viktigste og skreddersy utstyrsdetaljene nøyaktig til dine behov og matlagingsvaner. Hva ville du ikke gjort uten? Hva er spesielt viktig for deg? Hver kjøkkenkomponent krever nøye vurdering. I det følgende har vi satt sammen en oversikt for deg over hva du må ta hensyn til.

Liten vask på enkelt kjøkken ikke egnet for store panner

kjøkkenvask

Nesten alle minikjøkken har en vask. Stort sett er disse laget av rustfritt stål og designet på en slik måte at de oppfyller sin grunnfunksjon uten å ta mye plass. Små vasker klarer seg ofte uten den vanlige avløpet. Hvis du har større fat, kan det være vanskelig å vaske dem i typiske vaskestørrelser. Hvis en tilstrekkelig dyp eller litt større vask er viktig for deg, bør du vurdere dette i søket. Kompakte oppvaskmaskiner finnes også ofte i enkeltkjøkken.

Kokeplate

En liten 2-brenner eller keramisk koketopp er også standard i de fleste enkeltkjøkken og har en maksimal bredde på 30 cm. Bare pass på at riper i glasskeramikkfeltet ikke er uvanlig ved intensiv bruk. Så, til tross for mangel på plass, må du ikke plassere noen gjenstander på platetoppen.

Planlegg et enkelt kjøkken med stekeovn, dobbel komfyr, servanter og hvit benkeplate

kjøleskap

Et lite kjøleskap med fryserom er en annen standardfunksjon i pantry -kjøkkenene. Tenk på om det gir nok plass til dine behov. Det integrerte kjøleskapet bør være stort nok til nødvendig mat og drikke, men er vanligvis for trangt til å ha plass til gryter og panner. Med det innebygde kjøleskapet er det viktig å merke seg om det kan fjernes eller ikke. Et flyttbart kjøleskap er lettere å bytte hvis det går i stykker. Så du trenger ikke kjøpe en ny kjøkkenkrok. Det gjør også kjøkkenvarianten mer fleksibel. For eksempel, hvis du noen gang bestemmer deg for å legge til hyller i skapet og bruke det som ekstra lagringsplass.

Tekjøkken med høyglansede fronter, innebygd mikrobølgeovn, innebygd ovn og høye skap

skap

Plassmangel er selvsagt det største problemet med enkle kjøkkenenheter. Imidlertid tilbyr de fleste kjøkkenkroker vanligvis lagringsplass for retter, krydder eller andre kjøkkenutstyr. Benytt høyden på veggene og arbeid med hyller eller skap opp til taket. Hjørnehyller er også en praktisk løsning for små mellomrom. Du kan også henge hyller direkte fra taket eller skru inn små kroker på utsiden av skapet.

stekeovn

En ovn er bare integrert i noen få modeller fordi den krever mer plass. Hvis en ovn er viktig for deg, må du klare deg uten benkeplass eller lagringsplass.

Mikrobølgeovn innebygd i veggen. Enkelt kjøkken plassbesparende løsning

mikrobølgeovn

En mikrobølgeovn er en annen enhet som ikke er standard, men som kan tilføre verdi til noen modeller. Dette er vanligvis en innebygd mikrobølgeovn som installeres direkte under et veggskap.

Oppbevaringsplass

I mange enkle kjøkkenenheter er det nesten ingen hylleplass rundt vasken og koketoppen. Hvis du vil lage mat på de minste plassene, kan du tenke på hvordan du kan skape ekstra arbeidsplass på kjøkkenet. Veggmonterte sammenleggbare bord, uttrekkbare paneler, serveringsvogner og lignende er en skikkelig plassbesparer for små rom.

2-ringers peis i glass, glassspissbeskyttelse, antrasitt, benkeplate, svart armatur

Sprutsikring

Et viktig element som ikke bør overses når du planlegger et kjøkken, er sprutbeskyttelsen. Den beskytter veggen bak kjøkkenet. Vær imidlertid oppmerksom på at en slik sprutbeskyttelse vanligvis ikke er inkludert i leveransen av et kompakt kjøkken. Såkalte sprutbeskyttelsesfilmer, som enkelt kan festes til veggen bak platetoppen, anbefales her. Det flotte med det er at disse foliene kan fjernes uten å etterlate rester når du beveger deg.

Og hvordan skal det perfekte enkeltkjøkkenet se ut? Enkelt kjøkken er tilgjengelig i et stort utvalg av stiler og farger, så det er sikkert den rette modellen for deg. Lykke til med søket!

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!