15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne spisebord i massivt tre skaper en varm atmosfære i rommet

moderne-massivt tre-spisebord-tregulv-scanidnavian-stil-hvitt-kjøkken

Møbler laget av massivt tre blir mer og mer populært, så det er ikke rart at massivtrebordene får stadig større popularitet. Mange design lover den riktige modellen for enhver smak. Moderne spisebord i massivt tre inspirerer fremfor alt med sin perfekte stabilitet og høy robusthet mot ytre påvirkninger. Enten i stuen, spisestuen eller på kjøkkenet, et massivt trebord passer i nesten alle rom i leiligheten eller huset. De er nå tilgjengelige i store, små, runde og typisk kantete, for uttrekk eller som et sidebord. Det er klart hvem som velger et slikt bord, har mange fordeler.

Spisebord i massivt tre har en positiv effekt på romklimaet

moderne-massivtre-spisebord-stue-kjøkken-stort-moderne-mot-grå

Som allerede nevnt har bord laget av massivt tre mange store fordeler. I motsetning til mange andre produkter, lover massivt tremøbler en spesielt lang levetid og ser feilfri ut selv etter flere års daglig bruk. De enkelte modellene er enten laget av massivt eller massivt tre, slik at enkeltdeler ikke kan være laget av kryssfiner eller annet fiberplate. I tillegg må de enkelte delene av bordene bygges sammen på en slik måte at naturlig luft og fuktsirkulasjon fortsatt er mulig. Fordi alle bord av massivt tre puster, noe som betyr at fuktighet suges inn så snart luften er for fuktig og denne fuktigheten slippes ut igjen så snart luften blir for tørr. Porene i treverket blir derfor ikke lukket av for mye lim.

Spisebord i massivt tre i skandinavisk stil 

moderne-massivtre-spisebord-hvitt-design-minimalistisk-eames-sidestol

Et spisebord i massivt tre påvirker romklimaet på en spesielt positiv måte. Fordi ikke bare fuktigheten er optimalisert, men også sigarettrøyk eller kjemiske damper, som ble brukt under rengjøring, transporteres utenfor neste gang rommet blir ventilert. Luften i det respektive rommet er spesielt ren, slik at mennesker som har pusteproblemer spesielt setter pris på møblene i massivt tre. I tillegg blir hjemmehygienen betydelig forbedret av den antibakterielle effekten av de enkelte møblene, noe som er spesielt populært blant allergikere.

Spisebord i massivt tre – høy kvalitet og moderne

moderne-massivt tre-spisebord-bord-stoler-møbler-sett-puristisk-minimalistisk

Bord av massivt tre trenger imidlertid ikke nødvendigvis å brukes i leiligheten eller huset, men kan også brukes i hagen. Også her kan du tåle tung tilsmussing og ulike miljøpåvirkninger uten problemer. Så det er ikke rart at flere og flere velger å kjøpe et bord av massivt tre. Hvis du leter etter et produkt som passer deg, bør du se deg rundt på Internett. Butikker som moebilia.de tilbyr et fantastisk utvalg som er imponerende.

Spisebord i massivt tre med et rustikt utseende 

moderne-massivtre-spisebord-rustikke-stoler-polstring-beige-rustikt-teppe

Spisebord i kjerneved i bøk

spisebord i massivt tre kjerne bøk 6 stoler firkantet wendy modell

Spisebord på eik på balkan

Viking spisebord massiv oljet eikeplank stor

Bordplate i massivt tre og ben i rustfritt stål

moderne bord massivt tremøbler bordplate eik rustfritt stål Javerno

hyggelig furu

massivt tremøbler moderne spisebord furutre rektangulært

Casa moderne spisebord i massivt tre, varm atmosfære

Casa spisebord massiv bordplate rustfritt stål moderne

moderne massivt tremøbler spisebord eik rustfritt stål Casa

moderne massivt tremøbler bord gigantiske eik sorte elementer stoler

Previous Post
Trendy miljøvennlige møbler fra Desiree
Next Post
Lag dine egne julekort med knapper – 28 gode ideer