15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

10 spiseborddesign flotte blikkfang fra Cattelan Italia

spisebord-design-moderne-treplate-krom-fotstoler-skinn-beige

10 fantastiske Design av spisebord fra Catellan Italia, som raskt kan bli et blikkfang i stua. Hvis et av nyttårsforsettene dine har vært å sitte rundt bordet oftere med familie, venner og naboer, er våren sannsynligvis den beste tiden for å få det til. I denne artikkelen har vi noen flotte spisebord for deg. Len deg tilbake, nyt følgende eksempler på moderne og fantastiske spisebord og bli sentrum for oppmerksomheten i nabolaget ditt med et av dem og et andre hjem for naboene dine med festene dine. Enten du har en stor leilighet eller et koselig hus, vil du alltid ha nok plass til et spisebord. For det er alltid en god grunn til en koselig middag. Så nå 10 fantastiske spisebord fra Cattelan Italia som vil tiltrekke seg oppmerksomhet og forbedre interiøret i hjemmet ditt på en fabelaktig måte.

De vakre Brera spiseborddesignene

spisebord-design-moderne-speil-finish-overflate-reflekterende-glass-brera

Krystallhengende lys-spisebord-bord-stoler-i-hvitt

Dette spisebordet, med sine slanke linjer og flotte finish, er en viktig nevner for mange interiør- og spisebehov. Enten du planlegger en overdådig middag eller en koselig spillkveld med familien, Design av spisebord som denne vil ikke svikte deg. Den har plass til flere eller færre mennesker.

Den glamorøse Eliot – spisebordsdesign

spisebord-design-moderne-tre-plate-base-stål-ekstravagant-eliot

Hvilken bedre måte å underholde på enn et rundt bord. Hvis du blir bedt om å sette deg ned ved et rundt bord, får du følelsen av å sitte ved siden av alle. På denne måten har du imidlertid muligheten til å chatte med alle og bli bedre kjent med fremmede. rund Design av spisebord tilbys i to fargevarianter.

spisebord-design-moderne-ekstravagant-tre-plate-stål-føtter-eliot

Den flinke Valentino

spisebord-design-moderne-ekstravagant-glass-plate-oval-base-svart-valentino

Glasspanel-tepper-metallgulv

Noen ganger trenger du et bord som utstråler vår karakter for å formidle til våre gjester hva vi holder på med uten å si et ord. Ingen kan gjøre dette bedre enn et unikt glassbord med sin symbolske gjennomsiktighet. Å velge glass har flere fordeler. For eksempel får det rommet til å virke større. Et glassbord skaper en frisk effekt og støtter essensen av det du serverer. De av oss som bukker under for skomote vil med glede oppdage at selv skoene vi bruker skiller seg ut under bordet.

 Kirk for singler

Bokhylle-i-hvitt-glass-topp-plaststoler

Du foretrekker kanskje å spise alene og bekymre deg selv. Da er dette bordet akkurat for deg. Det viser at et bord ikke trenger å bety ensomt for en person, så lenge det er skreddersydd for dine behov. Enten du vil spise frokost, lunsj eller middag eller jobbe litt imellom, passer dette bordet til dine interesser og din smak. Det er ideelt når du har begrenset plass.

Bokhylle Grønn stol i metallben

Fantastiske spisebord – den utmerkede Zenith

moderne-anheng-lampe-spisebord-design-metall-kunst-bolle

Lag en kontrastfull skjønnhet i stua med et firkantet bord. Det er ikke så vanlig som langstrakte, rektangulære eller runde bord, men det er på ingen måte fordi det er upraktisk. Spesielt med denne kontrasten mellom metall og glass. Glassets sarte utseende i kombinasjon med bordbenene i stål gjør det firkantede bordet enda mer imponerende.

En inspirasjon fra moderniteten fra midten av forrige århundre

Hvit-bord-ben-oval-spisebord-mørke gardiner

Hva ville du tenkt om å bringe stilen tilbake fra midten av forrige århundre? Disse to tabellene vil hjelpe deg med å implementere denne ideen. Begge har sine egne egenskaper og setter individuelle aksenter med sin klassiske stil.

Hengende lampe-spisebord i naturstein-oval form

Maisonette krystallpendellampe ovalt spisebord

Fantastiske spisebord – uformelle og kunstneriske

Plaststoler-uformell-stil-mote-møblering-spisebord

Hvis du er kjent for cocktailpartiene dine, glem din vanlige praksis og velg dette bordet som lar deg kombinere mat og drikke og skape en feststemning i de koselige omgivelsene i hjemmet ditt.

Vis beina dine

Vegghyller-hvitgrå kombinasjon-sølvblank spisebord

Taklampe-spisebord-Cattela-Italia-Design

Spisebord-design-anheng-lampe-ben-i-gjensidig retning

Et bord trenger ikke alltid å ha fire ben for å oppfylle sin funksjon. Gi dette flotte bordet sjansen til å bevise for deg at det kan stå på egne bein. Dens industrielle design vil fylle rommet ditt med et sofistikert, robust utseende.

En gjennomsiktig skjønnhet

Blank metall-anheng lys-metall ben-glass topp-spisebord

De sultne vil ikke bare grådig vente på det kommende måltidet, men vil også ære dette bordet, som forener ulike medier til et visuelt vakkert stykke. Forsiktighet anbefales til de som har tenkt å stjele denne skjønnheten. Fordi fingeravtrykkene kan bli funnet raskt.

avlange-metall-ben-med-glass-plate-tregulv

Spisebord-design-Cattela-Italia-bordbord-gulvlampe

Previous Post
Et TV -tavle skaper en moderne teft i stua
Next Post
Gravplanting om høsten – ideer for passende dekorasjon med blomster