15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan innrede spisestuen i landlig stil – 50+ ideer og inspirasjoner

spisestue moderne innredning i landlig stil med trestol hjemme tilbehør ideer

Huset på landet har vært en av de mest populære boligtrendene i årevis og finnes i mange leiligheter. Så mye som denne stilen ser ut til å ha falt ut av vår moderne og digitale verden, er den virkelig passende. Har du lyst på noe nytt i dine egne fire vegger? Sett opp spisestuen i landlig stil for å gi den en følelse av ro og hygge. Les videre og la deg inspirere av de mange ideene vi har satt sammen for deg!

Hva er typisk for en landlig spisestue?

landstil benk spisestue innredning ideer inspirasjon deco ideer planter

Hvis du setter opp et rom i en tematisk stil, må du undersøke grundig på forhånd hvordan ønsket utseende kan oppnås. På denne måten kan du sette passende aksenter i rommet og skape et interiør med karakter og sjarm. I en spisestue i landlig stil dominerer for eksempel møbler av tre og nøytrale farger, men disse fremheves av vakre teksturer og dekorasjoner. Jo nærmere den kommer naturen, jo mer vellykket har du satt den opp! Rommet er spesielt innbydende og vil gi deg fred og sikkerhet – akkurat det du trenger etter en hard dag på kontoret!

Hva definerer en spisestue i landlig stil?

landstil moderne hvitt spisestue innredning ideer glass stol trebord

Landstilen er koselig og rustikk og er basert på tradisjonelle former som er inspirert av naturen. Gamle bondeskap, spisebord av naturlig tre, benker og stoler av rottingfletverk, lær og tekstiler med en sterk struktur som bomull og lin er typiske eksempler. Ekte herregårdsmøbler er flotte håndverk med utskårne detaljer som viser alderen – spor etter bruk og grove overflater er ønskelig. Fargepaletten er dempet og også så naturlig som mulig. De brune tonene er kombinert med pastellfarger og hvitt. Dette understreker det beherskete, ukompliserte utseendet og gir plass til vakre dekorasjoner.

Innredning av spisestuen i landlig stil – tips!

landlig stil i spisestuen innredning ideer trebord levende trender

Den perfekte spisestuen i landlig stil utstråler alltid en sjarmerende varme og hygge. Derfor er dette også et sted i ditt eget hjem hvor du umiddelbart føler deg trygg. Definisjonene på hva som menes med landstil varierer imidlertid fra person til person. Av denne grunn kan du utstyre rommet etter dine egne ønsker med individuelle mønstre og design uten at det mister hjemmeligheten.

landlig stil moderne spisestue satt opp trebord trestol leilighet interiørdesign ideer

Det er imidlertid noen grunnleggende spørsmål du må stille deg selv før du ombygger spisestuen i landet. Det første og viktigste spørsmålet er størrelsen på rommet – jo mer plass du har, jo færre begrensninger har du. Hvilke møbler vil du sette opp? Hvilken farge skal veggene males i? Og hva slags materiale skal gulvet være laget av? Mange av disse spørsmålene må behandles, spesielt når en fullstendig renovering finner sted.

Spisestue landlig stil taklampe dekorasjon ideer leilighetsinnredning

Møblene i en spisestue i landlig stil er den viktigste delen og bidrar til grunnstemningen. Siden spisebordet er fokuspunktet, bør det også velges nøye. Bestem deg for noe rustikt og spenstig, slik at du kan nyte det lenge. Stolene skal være komfortable og gjerne i fargen på spisebordet.

Den riktige belysningen for din spisestue i landlig stil

landlig stil spisestue tak lys ideer stearinlys

Belysning spiller også en stor rolle. Siden en spisestue i landlig stil skal utstråle en følelse av varme og sikkerhet, er det selvfølgelig viktig at du bruker et varmt og ikke for sterkt lys. Riktig belysning kan også gjøre spisebordet i fokus. I løpet av dagen bør man passe på å sikre at mye dagslys kan trenge gjennom vinduene, da dette alltid skaper en koselig atmosfære. For spisestuer i landlig stil, velg metalllamper som henger enten på sidene eller like over bordet. Du har valget mellom konvensjonelle taklamper eller en lysekrone hvis du vil ha noe mer overdådig.

Å male veggene i spisestuen din i landlig stil

landlig spisestue satt opp ideer tregulv trebord leilighet rustikk

Å spise bør alltid være forbundet med fred og sikkerhet, og derfor bør du bruke lysere nyanser. Naturlige, organiske farger fungerer spesielt godt – velg myk beige, krem ​​eller til og med grå. Lett malte vegger setter tonen i spisestuen i landlig stil. Malte fliser eller murstein er også typiske – uttrykksfulle elementer som skaper mye varme og hygge.

landlig stil spisestue moderne ideer møblering leilighet benk tre

En herlig måte å markere veggene i spisestuen i landlig stil ville være det såkalte eksponerte murverket. Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, bør du imidlertid være forberedt på mye arbeid og skitt, avhengig av behandlingen. Innsatsen er definitivt verdt det – det vil understreke rommets opprinnelige karakter på en unik måte. Hvis mursteinene ikke blir behandlet, er resultatet mer et industrielt utseende, og du har kombinert to stiler i en. Og hvis du synes utseendet er pent, men vil spare deg for alt arbeidet, har vi en løsning for deg – det er også mange imitasjoner som etterligner utseendet på en murvegg!

Spisestue landstil veggmaling pusset vegg ideer

Et hjemmekoselig og koselig preg kommer inn i spisestuen i landlig stil, selv med pussede vegger. Gips er et populært veggdekke og passer perfekt til rustikke møbler. Veggenes ufullkommenhet står i kontrast til de unike og vakre møblene og gir dem enda mer verdi. Kalkede vegger som utstråler livlighet er spesielt vakre.

Den riktige dekorasjonen for den perfekte spisestuen i landlig stil

spisestue landlig innredning ideer leilighet møbler benk tre

Denne stilen er ikke akkurat preget av tilbakeholdenhet når det gjelder dekorasjon. Det betyr: her er en vase, det er et bilde. Tallerkener, kanner eller bøker – alt kan brukes til pynt. Tre kunstverk og håndlagde blomstervaser utstråler en eleganse og passer perfekt til spisestuen i landlig stil. Med de rustikke møblene kan du kombinere sesongdekorasjoner med gjenstander fra naturen. For eksempel en bukett med engblomster om sommeren eller dekorative gresskar og hvete, arrangert i gamle tinnskåler eller melkekanner, til høsten. Spesielt med delikate blomsterdekorasjoner kan du sette flotte fargetoner og skape en utmerket kontrast til de solide møblene.

Spisestue landstil dekorasjon ideer symaskin bord

Du kan også dekorere en stor spisestue i landlig stil med tradisjonelle og rustikke elementer som en antikk symaskin som bord, et snurrhjul eller vognhjul. Hjemmetekstiler tar alvorlighetsgraden ut av rommet og sikrer avslappet hygge. Grove linputer eller broderte puter gir litt farge og passer perfekt til den rustikke innredningen. Plassmatter laget av halm og utsøkte duker gjør spisestuen i landlig stil elegant og koselig på samme tid. Et rustikt teppe skaper en koselig atmosfære, spesielt i vintermånedene.

Spisestue landlig dekorere ideer peis leilighet innredning ideer

Hvis du har plass til dette, vil en peis gjøre spisestuen i landlig stil perfekt. Fordi hva sprer mer varme og kos enn en peis? Den skal imidlertid være rustikk og uten for mange dekorasjoner slik at den passer inn i rommet. Og med det har du det perfekte stedet for koselige og glade vinterkvelder med familie og venner.

Landlig stil spisestue buffet vintage skap ideer leilighetsinnredning ideer

Hva er en spisestue i landlig stil uten et av de vintageskapene i bakgrunnen som virkelig satte stemningen i rommet? Velg en trebuffé eller en vakker bod for stolt å vise porselenstjenesten din uten å gå på kompromiss med rommets stil. Du kan også bruke litt maling for å la skapet vise seg hvis du vil.

Ideer for små spisestuer i landlig stil

spisestue i landlig stil, moderne møbler, tremøbler, levende tilbehør

Små betyr ikke alltid mindre. Hvis du bare har en liten plass til spisestuen i landlig stil, bør du vurdere å ha den i lyse pastellfarger. Hvite og mørkede hvite toner er spesielt egnet, ettersom disse fargene får rommet til å se større ut. Når det gjelder gulvet, er det best å velge avlange, rektangulære trefliser. For å maksimere spisestuen kan du ganske enkelt feste en hjørnebenk til veggen. Bruken av rullbare eller sammenleggbare bord kan også gjøre underverker. I den minste spisestuen bør det være plass til et personlig preg, så du bør plassere kjærlig designet tilbehør eller dine egne bilder av hele familien.

spisestue i landlig stil rustikk innredning i trebordbenk

Ideer til dekorasjon av spisestue i landlig stil

Spisestue i landlig stil satt opp moderne leilighetsidéer av trebord

Spisestue landlig innredning rustikk stol trebord

spisestue landlig rustikk trebord benk leilighet innredning ideer

Landstil spisestueinnredning ideer leilighet møbler teppe trebord

Spisestue i landlig stil som dekorerer ideer av trebord

spisestue i landlig stil med hvite møbler, ideer til små leiligheter

spisestue i landlig stil med moderne benketre

Spisestue i landlig stil satt opp trebord tre stol taklampe ideer

Landstil spisestue deco ideer trebord leilighet møbler ideer

innredning i landlig stil spisestue tremøbler hjemmetilbehør møbler leilighet ideer

Landstil hjørnebenk stue møbler ideer taklampe trebord

land stil dekor ideer spisestue trebord leilighet innredning ideer

Spisestue landlig hvit møblert tre spisebord hvite stoler

spisestue landlig stil moderne møbler blå hvite trestoler rustikk leilighet

spisestue landstil moderne trebord benk leilighet innredning ideer

spisestue landstil dekorere ideer tremøbler ideer taklampe

Spisestue landlig stil satt opp tretabeller trender

spisestue landstil taklampe leilighetsinnredning ideer

spisestue landstil taklampe ideer trebord leilighet møblering ideer

Spisestue landlig buffé trebord hjemmetilbehør innredning ideer

Spisestue i landlig stil moderne møbler ideer tremøbler

landlig stil spisestue benk taklampe leilighet rustikk innredning

spisestue i landlig stil, moderne innredning, hvitt hjemmetilbehør

Innredning av en spisestue i landlig stil kjenner ideer

spisestue i landlig stil møblering ideer moderne hjørne benk liten leilighet ideer

møbler ideer landstil spisestue trebord leilighet innredning inspirasjon

taklampe spisestue landlig innredning ideer moderne leilighet

Previous Post
Topp sminke trender for 2021 inspirert av filmfestivalen i Cannes 2021!
Next Post
Husflid med 2 år gamle barn: Sommer -DIY -prosjekter som oppmuntrer kreativiteten til barnehagen