15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designideer for hvit stue

moderne hvit stue design

Enten du har en moderne leilighet eller foretrekker et vintage design for huset ditt, en hvit stue går aldri av moten. Det ser elegant ut og symboliserer renhet. Selvfølgelig krever en hvit stue mer catering – men hvis du velger det, vil det sikkert skape en koselig atmosfære. Den siste trenden er å innrede hele rommet i hvitt. Designerne synes dette er en moderne, kunstnerisk tilnærming.

Hvit stue – designideer

minimalistisk-stue-hvit

Det er enkelt å designe stuen i hvitt – alt du trenger å gjøre er å male veggene hvite og velge et hvitt gulvbelegg. I hver stue er tradisjonelt mye oppmerksomhet rettet mot sittegruppen. Den hvite sofaen spiller hovedrollen – de er tilgjengelige i mange varianter, former og farger, det rette møbelet for deg hvit stue men å finne det kan være vanskeligere enn forventet. Hvitt skinn eller damask er foretrukne stoffer av møbelprodusenter. Persia-teppe på gulvet øker feel-good-faktoren, mens svarte aksenter som bokhyller med minimalistisk design, abstrakte kunstverk eller lysekroner med fabelaktig design fungerer som dekorasjon.

Hvit stue – designideer

moderne-stue-svart-hvit

EN hvit stue bør bygges med stor oppmerksomhet på detaljer. Det får hele leiligheten til å se friskere ut og gir designet et moderne utseende. Hvit er en variert farge som er veldig egnet for mindre stuer. Hvite vegger får rommet til å se mer romslig og lysere ut. Det beste med dette designet er at det er veldig enkelt å bygge om – du trenger bare en dekorasjon og rommet vil se helt annerledes ut.

Fra Abigail

moderne hvit stue

moderne hvit design stue

røde gardiner som en aksent i stua

røde gardiner-hvite møbler-stue

33 ideer for en ren hvit stue – renhet og eleganse

Previous Post
“Dream” – seng i massivt tre av Ign.Design
Next Post
20 moderne julepyntideer for et godt humør