15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Møbler til stue – kombinere sofa, salongbord og teppe

rund-sofa-lite-bord-innebygd peis

Illoft er synonymt med perfeksjon. Obligatorisk Møbler til stue tradisjonelt er sofaen, bordet og teppet av høy kvalitet. De er av stor betydning i våre hjem, stuen er rommet der vi bruker mesteparten av tiden vår for å slappe av, kanskje etter soverommet eller for å spise.

Kvalitetsmøbler til stuen

Blå-sofa-sett-grå-teppe-glass-bord

Hva er typisk for Møbler til stue fra Illoft? Du kan si at dette er de komfortable sofaene, de elegante salongbordene og de koselige teppene. For produsenten Illoft er materialets første kvalitet, den smakfulle designen og de innovative beslutningene spesielt viktige. Uvanlig og samtidig originalt, intimt og veldig koselig, det er det de er Møbler til stue by Illoft style – her presenterer vi deg noen interessante designkombinasjoner. Produsenten har inspirert av de italienske tendensene og utviklet flotte interiørverk som stadig forbløffer mange designere over hele verden.

Møbler til stue – tradisjon og fremtid hånd i hånd

behagelig lenestol sidebord

Selskapet ble grunnlagt i 1994 av Giorgio Saporiti. I dag har den et veldig godt rykte over hele verden og har tiltrukket svært viktige kunder – fra kjendiser, til politikere, til store selskaper og også kunder som bare ønsker møbelkombinasjoner av kunst og interiør. Giorgio har oppnådd noe helt ekstraordinært – det Møbler til stue å lage fra A til Å – alt du trenger for et hus eller kontor. Alt ble gjort av ham.

Italiensk stil i stua

brun stue innvendig sofasett

Alle Møbler til stue er laget i Italia. Samlingen er resultatet av det totale samarbeidet mellom noen av de beste designerne i verden som har jobbet på Illoft – et profesjonelt team som bringer sine interiørdesignideer og inspirasjon til verden på en original måte. Merket Illoft kan lett gjenkjennes, som alle møbler i en stue. De fleste produktene er opprettet basert på spesifikke forespørsler fra kunder. Det er sikkert at 100% av møbleringsalternativene er av høyeste kvalitet. Illoft er uten tvil et symbol på den uttrykksfulle, ønskelige italienske stilen.

Flerfargede lenestoler og enfarget teppe 

fargerik-moderne-lenestol-hvitt teppe

Kombinasjon av lignende sofaer i forskjellige farger

oransje-blå-lenestol-svart teppe

Interessant design sofa

fargerik-sofa-hvitt-teppe

Art studio design av Illoft

kunstverk-mørk lenestol

Moderne stue i loftsleilighet

Hjørne-lenestol-med-puter-trekantet-bord

Teppe til stue med interessante figurer

hvitt-lilla-teppe-interessant-bord

Fargerikt sammenleggbart bord 

Spisebord-fargerikt-interessant

Lilla sofa med puter

Utsikt-hav-rund-lenestol-lite-salongbord

Previous Post
Kjøkkeninnredning – Tradisjonelt, men med en moderne vri
Next Post
Bygg din egen kjøkkenøy – tips og instruksjoner