15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Elegant sofadesign av B&B for italiensk teft i stua

Moderne lilla sofa design

Det italienske selskapet B&B fra Italia er for å være fantastisk Sofa design verdensberømte. De vakre møblene er tilgjengelige i et bredt spekter av farger og tekstiler, slik at de kan tilpasses enhver type interiør.

Stilig sofa design i forskjellige kombinasjoner

Sofa design-mørkebrune-BB møbler

Super elegant, klassisk, luksuriøst, storslått eller minimalistisk, stort, lite, tradisjonelt og moderne – det Sofa design av B.&B inkluderer nesten alt. De mest krevende kundene vil definitivt finne noe de liker blant dem. De kreative kombinasjonene av sofaer og flotte dekorasjoner gir hvert rom en følelse av varme og komfort.

Gjør inntrykk med luksuriøs sofadesign

Svart og hvitt interiør i tregulv

At Sofa design er fokus for et rominnredning som skal harmonisere med hele miljøet. Den komfortable sofaen er av stor betydning for suksessen og den generelle atmosfæren i interiøret. Hver av de luksuriøse sofa -designene fra B&B er unik og har sine fordeler. Enten den sterke fargen eller den uvanlige formen er hovedaksenten. For en sterk effekt lager designerne sofaer, krakker og dekorasjoner i forskjellige farger som enten understreker kontrasten eller harmonien.

Multifunksjonelt møbeldesign – rødt sofasett

Sofa sett-rød stue interiør

Den livlige kombinasjonen av rødt, grått, svart og hvitt skaper en mer dramatisk atmosfære, mens de nøytrale tonene i møblene er mer beroligende. Svarte og hvite striper er elegante klassiske mønstre for tepper, tapeter eller møbeltrekk. Den L-formede Sofa design er praktisk og kan utformes som et lesehjørne. Sofaen er behagelig og stor nok til å kose seg etter en lang dag på jobben.

Interiørdekorasjon

elegant stuedesign BB Italia

Mange av disse moderne sofaarrangementene er modulære. Denne funksjonen gjør at de kan arrangeres fritt i rommet. De polstrede høye toppene er definitivt et annet fantastisk møbel fra B.&B.. At Sofa design er så allsidig og vakker at du kan omorganisere den som du ønsker og få et nytt unikt romdesign.

Innred stua med stil 

Hvite sofa-sorte og hvite puter på gul vegg

Moderne interiør i rødt og grått

Rød sofa stue moderne innredning

Klassisk fargekombinasjon – svart og hvitt

hvit sofa-mørkt gulv leilighet innredning ideer

Previous Post
Kjøkkeninnredning – Tradisjonelt, men med en moderne vri
Next Post
Bygg din egen kjøkkenøy – tips og instruksjoner