15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Steinvegg i stua som et sterkt uttrykk for tidløshet

Steinvegg i stuen peis-gråvendt murstein-vegg-tv

En steinvegg i stua gir hvert interiør et spesielt preg og skaper en umiskjennelig atmosfære. Slipt, grovt eller polert, det er alltid et spørsmål om personlig smak. I dag har vi utarbeidet et lite bildegalleri med fascinerende rom der steinveggen tar en ledende rolle i designet. La følgende ideer inspirere deg!

Steinvegg i stua – materialene

steinvegg-stue-hvitvendt murstein-peis-tregulv

Det er virkelig mange måter du kan dekorere, kle opp og pryde stueveggene dine. I dag, når arkitekter og designere alltid står overfor nye utfordringer og fokuserer på det moderne og det enestående, er en slik steinvegg i stua tydelig stiv, nyskapende og tilbyr en koselig og samtidig imponerende luksuriøs atmosfære. For interiøret er kalkstein, hard stein eller murstein festet til veggen som slipt, polert eller knust. Hyggelig, innbydende, landlig eller minimalistisk touch vil invitere deg inn i dette området.

 Steinvegg i stua – samspill mellom stein og tre

steinvegg-stue-fliser-stein-se-grå-mørkt-tregulv

En dynamikk mellom tre og stein er det aller første som slår deg når du kommer inn i en stue med steinveggbekledning. De som elsker den landlige teftet kan imponerende støtte og understreke det gjensidige forholdet mellom disse to naturmaterialene. Ta for eksempel senket tak med trepinner og der treet ender, begynner steinveggen i stua. Stedet for peisen eller der LED -TV -en er installert, er vanligvis kledd med steinpaneler. Lyse versjoner i rågrå eller med rødaktige aksenter på mursteinen gjør interiøret lysere eller demper lyset i spisestuen. Tidløse og holdbare steiner fra naturen er hovedkonseptet hos en av de største produsentene i Tyskland Mörz naturstein brukt.

steinvegg-stue-glass-skyvedører-glass-salongbord-tak-betong utseende

Stone er et flott og fascinerende byggeelement som imponerer med sin eleganse og naturlighet. En veggdesign med steiner kan endre stuen din fullstendig. Steinveggen gir en enkel stue en elegant og rustikk teft. En steinmur gir deg muligheten til å bringe naturen inn i ditt eget hjem. Steinvegger i stua minner sterkt om en rustikk og koselig hytte, men ser alltid representative og edel ut. Hvis du vil implementere dette unike utseendet i dine egne fire vegger, har du flere designalternativer.

steinvegg-stue-grå-steinbrudd-stein-åpen-peis

En steinmur er et absolutt høydepunkt på alle måter. Uansett om du bruker naturstein eller bruker veggpaneler i forskjellige design, vil steinveggen være et flott blikkfang i hjemmet ditt. For at du skal kunne nyte steinveggen lenge, er det tilrådelig å velge produkter av høy kvalitet. Før du installerer en steinvegg, bør du først vurdere hvilken atmosfære du vil skape i stuen din. Du har muligheten til å dekke et stort område med stein eller bare sette aksenter og dekorere bare en del av veggen med den.

Minimalistisk og tidløs med en steinvegg 

Couchtissch-laget-massivt tre-svingbar-lenestol-laget-skinn

Hvis du vil sette en fin aksent på et mindre område, er naturstein i en mørkere farge spesielt egnet. Hvis du bestemmer deg for å designe en hel vegg med stein, må du strebe etter et harmonisk helhetsbilde og tilpasse resten av møblene. Hvis du vil sette iøynefallende elementer med stein, er sterke farger veldig egnet for dette. Jo mer iøynefallende de utvalgte steinene er, desto mer attraktiv blir steinveggen. Hvis du derimot vil ha en enkel og behersket vegg med stein, gir de lyse natursteinene en god løsning.

I lengre rektangulære versjoner

moderne-møbler-med-vegg-kledning-laget av naturstein

Hvis det ikke var planlagt noen steinvegger for byggingen av huset ditt, kan du bruke industrielt produserte teglstein. De er på ingen måte dårligere enn ekte naturstein og etterligner naturstein. I tillegg er de motstående steinene lettere og rimeligere enn naturstein. De er laget av gips av paris, kvartsitt, granitt og skifer og kan pynte opp stuen din med et teglstein eller et naturstein. Du kan også oppnå en steinvegg uten mye innsats og billig ved hjelp av foto- eller motivbakgrunner med et steinutseende. Når du designer stuen med tapet, kan du velge designet selv og lage et flott alternativ til den virkelige steinveggen.

Antikk, grov overflate av steinveggen med landlig teft

Stue-med-veranda-med-møbler-lys-vegg-laget av naturstein

Hvis du har en steinvegg, men ønsker å gjøre leiligheten din mer moderne, kan du oppnå mye med en kombinasjon av materialer i rommet. En steinvegg, omgitt av vegger pusset med sement, ser veldig enkel og elegant ut. Kombinasjonen skaper en kontrast som bidrar til en unik atmosfære. Murvegger med sine forskjellige fargegraderinger ser også tidløst vakre ut. De naturlige røde murveggene gir rommet en koselig og dynamisk teft. Du er også velkommen til å vikle innredningsstilene med hverandre. Rustikke møbler kan for eksempel kombineres med en moderne peis.

Naturstein med en grov overflate og som et polert påskudd

Stue-design-med-murstein-vegg-med-belysning

Steinvegger ser fantastiske ut i kombinasjon med betong eller fliser. En steinvegg i kombinasjon med antikke møbler bringer en hyggelig middelhavsstil inn i stua. Du kan male over en murvegg i hvitt og derved oppnå et mer moderne og enkelt utseende. Hvis du maler steinvegglyset, beholder du strukturen i steinen og lar resten av møblene i stua komme til sin rett. Steinveggene lar deg sette opp et oppholdsrom i en moderne industriell stil.

Veggen kledd med naturstein er et tidløst symbol

Natursteinvegg i stuen

Du kan male en del av steinveggen med lett veggmaling og sette aksenter laget av metall i rommet. Rustikke hengende lamper og metalldekorasjoner kutter en fin figur på steinveggbakgrunnen og gir ønsket industrielt utseende. Ulike andre kombinasjoner etter din egen smak er selvfølgelig mulig fordi steinveggene tilbyr mange designalternativer. Hvis du vil markere den fasjonable steinveggen i stuen, kan du oppnå mye med riktig belysning og sette aksenter. Du kan for eksempel belyse steinveggen med flekker. Veggoverflaten vil utstråle det varme lyset tilbake til rommet.

Lekne vegger og hjørner dekket med naturstein

Steinvegg-i-stuen-røde-møbler

Stein-vegg-dekor-med-sofa-i-symmetriske-figurer

Steinpaneler-med-luksuriøse møbler

rund-hvit-sofa-vegg-dekor-med-steiner-stort-format

rektangulære søyler-senket-tak-med-stein-vegg-dekor

originale-ideer-for-vegg-design-med-naturstein

Naturstein-gips-med-grå-nyanser-av-interiør-spader

moderne-og-rustikk-stue-med-glass-og-naturstein

Minimalistisk interiør-med-naturstein og polstret sofa

luksuriøst-og-moderne-utstyr-med-stein-vegg-og-beige-farger

Luksuriøst design med krone-lysestaker og rødlige murstein

luksuriøs-utførelse-med-naturstein-vegg

Salongdesign med natursteinvegg

kreativ-design-med-vegg-dekor-laget-av-stein-stripete-møbler

Peis-med-stein-vegg-dekor-polstrede-møbler-i-lys-beige

lysegule-møbler-med-stein-vegg-dekor

eklektisk-stue-design-med-naturstein

mørk-blå-med-grå-vegg-laget av naturstein

Murvegg-med-moderne lenestol-foran og peis

Murvegg-med-peis-stue-med-landskap-utsikt

Natursteinvegg i stuen

Natursteinvegg i stuen

LED-TV-vegg-roterbar-i-en-vegg-laget av naturstein

Lys-med-tre-og-naturstein

senket-tak-med-tre-og-naturstein-vegg-dekor

Previous Post
Hvite leilighetsmøbler for et minimalistisk interiør
Next Post
100 hageideer for skapelse og design med mye innvirkning