15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

30 ideer til stuevegger: mal og gjør det moderne

Stue vegger ideer -maling-grå-effekt-farge-gul-aksenter

Når det gjelder dekorasjon, er stua det viktigste rommet i huset. Det er her gjestene blir underholdt og familien kan sitte sammen, så rommet må uttrykke smaken til leilighetseieren og til og med snakke for hans eller hennes personlighet. de Stue vegger ideer er mange, og du bør ikke begrense deg til å velge en passende farge. Ta en titt på disse eksemplene på moderne veggedesign, så ser du det selv.

Stue vegger ideer – veggdesign med farge

Stuevegg ideer maling-lilla-aubergine-hvite-møbler

Veggfargen er avgjørende for romfølelsen. Og siden farger kan skape forskjellige stemninger, må du være oppmerksom på effekten. Velg to forskjellige nyanser av en farge, for eksempel krem ​​og sjokoladebrun, og kombiner dem i et ensartet fargevalg. En vegg malt i en kontrastfarge er en fin måte å virkelig vise frem møblene og hjemmetilbehøret. Den auberginefargede aksentveggen, som du kan se i eksemplet, står i en sterk, men visuelt tiltalende kontrast til den hvite sofaen, sidebordet, vegghylle og planter.

Stue vegger ideer med tapet

Stue vegger ideer tapetsering-bladløs-baume-Wohnkueche

Bakgrunn er alltid en fin måte å skjule feil i veggene, legge til farge og tekstur og harmonisk blande elementer i stua. Tapettrender har imidlertid endret seg mye gjennom årene. Bedre å bruke subtile farger og enkle design. Fototapetene med individuelt utvalgte motiver blir mer og mer populære og ser veldig moderne ut. Hvis du vil ha en spesielt moderne veggdesign for stuen din, så er 3D -veggpaneler, trebekledning og fasader i natursteinutseende en veldig original idé.

originale veggpaneler av tre

stue-vegg-ideer-moderne-tre-veggpaneler-hvit-hyller-ledet

Veggpaneler er en rask og interessant løsning når det gjelder å dekorere veggene. De er ikke bare laget av forskjellige materialer, men er også tilgjengelige i alle farger og forskjellige mønstre. Paneler kan brukes til å skjule ujevnheter på vegger perfekt, noe som i verste fall kan understrekes med en veggmaling eller tapet.

olivengrønn veggmaling

stue-vegg-maleri-ideer-oliven-grønn-aksent-vegg-hvit-vegg-hyller-indirekte-tak-belysning

Denne aksentveggen, som en lys olivengrønn ble valgt for, er diskret, men veldig vakker. Bortsett fra gardinene, er det det eneste fargesprutet i dette rommet. Møbler, gulv og tilbehør, samt dekorasjoner, har alle en nøytral farge som hvit, beige eller grå. Møblene i kombinasjon med den grønne veggfargen ser harmoniske og koselige ut.

interessant veggdesign med blomsterpynt

stue-vegg-tapet-ideer-foto-vegg-ornamenter-motiver

Denne veggdesignen, som består av dekorative blomstermotiver, er et ekte blikkfang. Den overdådige designen erstatter en veggenhet og fungerer også som en effektiv dekorasjon. Det passer perfekt med den brune fargen på resten av veggene. Det faktum at fjernsynet også er satt opp på denne veggen og sittegruppen er rettet mot det, betyr at du alltid kan nyte veggedesignet.

svart -hvitt fototapet “bylys”

Stuevegger ideer tapet-foto-tapet-svart-hvitt-bylys

Selvfølgelig kan du også markere området bak sofaen. Fototapeter blir ofte valgt for dette, som man kan designe et bestemt tema med. Bilder av storbyer er moderne og derfor fantastisk egnet for moderne innredning. Et svart -hvitt fototapet ser også veldig elegant ut.

fargerike vegglister

Stue vegger ideer - tapetsering - fargerike - striper - hvit - møbler

Veggedesignen med striper i forskjellige farger gir et snev av dynamikk til denne lille stuen. Resten av rommet er helt hvitt. Forresten, den enkleste måten å oppnå et stripe -utseende tilbys av bakgrunnsbilder som ganske enkelt kan festes til veggen. Dette sparer deg for tidkrevende og kostbart malerarbeid.

Strappy mot murstein

stue-vegg-tapet-ideer-murstein-vegg-optikk-svart-hvitt-møbler

Murstein mot murstein er veldig populært i disse dager, både innendørs og utendørs. De kan legges veldig enkelt sammen med lim og finnes i veldig forskjellige farger og design. Den vakre strukturen på stroppene kan også understrekes av nedadrettede spotlights.

skrå striper i 3 farger

stue-vegg-maleri-ideer-vertikale-striper-lilla-krem-sølv

Hvis du vil gi de fire veggene et veldig personlig preg med farger, har du flere alternativer å velge mellom. Geometriske mønstre ser spesielt effektive ut. Forøvrig er to- og tretonede vegger ikke bare egnet for fargerike barnerom.

Taupe veggmaling og lilla høyglansskap

stue-vegg-maleri-ideer-grå-varm-undertone-lilla-høyglans-skap

Med fargen taupe kan du skape et edelt bakteppe for møbler og tilbehør. Taupe er faktisk en grå nyanse som har en tendens til å bli brun og ser veldig koselig ut. Trendfargen kan kombineres spesielt godt med alle brune toner, mørkerøde toner som bordeaux, samt med gammelrosa og fuchsia. Litt mer friskhet spiller inn når taupe kombineres med ecru eller ullhvit.

Veggbekledning i tre i mellomtoner

stue-vegg-moderne-tre-kledning-høyglans-hvit-barriere

Hvis du vil stole på fargerikt boligtilbehør når du møblerer, bør du heller holde veggen og gulvdesignet subtilt. På denne måten kan dekorasjoner i lyse farger – som sofaputer og gardiner – utfolde sjarmen sin uten at rommet virker overbelastet.

Murstein som vender mot murstein

Stue vegger ideer -moderne mot murstein-stropper-tre-kjøkken linje

Et åpent oppholdsrom er ikke for alle. Med litt planlegging kan imidlertid rommet få bredde og størrelse. Belysningskonseptet spiller en avgjørende rolle i dette. Som regel bør det være et harmonisk samspill mellom flere små lyskilder som er fordelt over rommet.

Lett naturstein og mørkt tre

stue-vegg-ideer-moderne mot murstein-peisinnsats

Lys, kremfarget naturstein passer også perfekt til den moderne innredningsstilen. Ulike farger er det som gjør dette materialet så attraktivt. I kombinasjon med mørkt tre – valnøtt eller wenge – kommer den lyse natursteinen til sin rett.

stue-vegg-ideer-moderne-loft-design-murstein-vegg-dekor

Åpen hemsleiligheter regnes som spesielt elegante i disse dager. Typisk for interiøret er høye tak, murvegger og enorme vindusfronter. Sperrene blir bevisst synliggjort. Det høye taket muliggjør ikke bare innredning med høye skap, men gjør det også mulig å installere flere lys i forskjellige høyder. Spesielt store og ekstravagante lysekroner er også ideelle for høyt tak.

stue-vegg-ideer-moderne-tre-veggpaneler-peis

Ulike fargepaletter kan brukes til visuelt å dele store rom. Gråtoner dominerer i stuen, mens nyanser av krem ​​og naturlige materialer som tre og rotting skaper en avslappet atmosfære i spisestuen. Materialene for veggbekledning står i kontrast til hverandre: moderne kontra naturlig.

Stue vegger ideer moderne-grå-fliser-stein utseende

Porselen steingods fliser er også ideelle som veggbekledning for stuen. Enten det er marmor, stein eller tre – det er mange andre faktorer som bestemmer effekten av veggflisene i rommet. Flisprodusenter tar også opp den moderne trenden og tilbyr flere og flere sementutseende fliser.

stue vegg-ideer-vendt-murstein-brun-peisinnsats

Naturstein har blitt brukt som peisbekledning i århundrer. Dette understreker den opprinnelige kraften til peisen. Dette byggematerialet anbefales også fra et termisk synspunkt. Denne ideen for veggbekledning kan også tolkes på nytt for moderne peisinnsatser. Veggstein, fliser og steinheller bør bare være varmebestandige.

stue-vegg-design-moderne-frittstående-peis-stuing-ved

Ikke bare den frittstående peisen er et blikkfang i denne stuen. Veggen bak har blitt et skikkelig designelement. Veden er stablet og lagret på elegante veggfester i svart stål. Tømmerstokkene er alltid klare til hånden og tjener et dekorativt formål samtidig.

stue-vegg-ideer-moderne-dekorative-vegg-paneler-rød-vegg

moderne-stue-spisestue-hvitt-tak-design-vegg-dekorasjon-fototapet-abstrakt-tekstur

stue-vegg-tapet-ideer-stripemønster-svart-sølv

stue-vegg-tapet-ideer-blonder-mønster-hvit-høyglans-levende vegg

stue-vegg-tapet-ideer-svart-hvitt-abstrakte-motiver

Stuevegger-ideer-tapetsering-fransk-motto-svart-hvitt

stue-vegg-tapet-ideer-pastell-farger-taupe-rosa-blomstermotiver

stue vegg-ideer-hvit-murstein-vegg-lowboard-høyglans-hvit

stue vegg-ideer-tre-kledning-lys-hvit-hjørnesofa

stue vegg-ideer-led-indirekte-belysning-vendt-murstein-tv

Stuevegger-ideer 3d-veggpaneler-svart polstret sofa

Previous Post
Møbler ideer for sittegrupper på kjøkkenet – plassbesparende og koselig
Next Post
Bygg en loftseng selv med Ikea -møbler – design av senger med lagringsplass