15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stue fliser – 20 moderne interiørdesign ideer for stue

Stue fliser veggfliser-gulvfliser-grå-moderne

Stuen er området i leiligheten hvor du kan slappe av fra den lange dagen og tilbringe tid med familien om kvelden. Derfor bør dette rommet være komfortabelt, men stilfullt innredet og invitere deg til å dvele. I tillegg til møblene spiller gulv- og veggdesign også en viktig rolle. Stue fliser skape en hjemmekoselig atmosfære i stuen og kan brukes både som gulv og til veggbekledning.

Stue fliser til gulv eller vegg

Stue fliser grå-vegg fliser-gulv fliser-oppholdsrom

Tiden da fliser utelukkende ble brukt til kjøkken og bad er allerede tidligere. Stue fliser har erstattet tepper og laminater i moderne hjem og nyter stadig større popularitet. Enten som et praktisk gulvbelegg eller for en elegant veggdesign, muliggjør flisene individuell utforming av stuen. Du finner mange flotte leveideer og nyttige tips for å dekorere stuen din med fliser nedenfor.

Stue fliser – keramikk eller naturstein

Stue fliser antrasitt-gulv fliser-vegg fliser-mørk

Når du velger fliser til stuer, kan du velge mellom keramiske og natursteinfliser. Keramiske fliser er gulvbelegg laget av fajanse, steintøy eller porselen steintøy og er den vanligste typen fliser. Steingodsfliser er best for et glassgulv. Vegg- og gulvfliser av naturstein er også populære i stuemøbler, ser veldig elegante ut og tilbyr et bredt spekter av materialalternativer.

Gulvfliser i stuen

Stue fliser hvit-gulv fliser-møblering-hvit

Designalternativene for stuen med fliser er mange. Du kan velge mellom enkle, mønstrede eller blanke gulvfliser og innrede stuen i henhold til din personlige stil. I tillegg til det vakre utseendet, tilbyr fliser også et praktisk valg for oppholdsrom fordi de vanligvis er lette å ta vare på og slitesterke.

Ulike flisformater for stuen

Stue fliser gulvfliser-stein utseende-moderne interiør

I tillegg til de mulige fargene og mønstrene for stuefliser, er det også forskjellige formater tilgjengelig. Gulvfliser i forskjellige former og størrelser kan kombineres vakkert med hverandre og tilbyr derfor mange designalternativer for stuen.

Gulvfliser til stuer med treutseende

stue-fliser-tre-utseende-moderne-møbler-ideer

For å gi din egen stue den populære hjemmekoselige effekten av tre, trenger du ikke nødvendigvis å legge et tregulv. I stedet kan du velge stue fliser med treutseende og dermed skape en naturlig atmosfære i din egen leilighet.

Trefliser for mer komfort i stua

stue-fliser-tre-se-stue-spisestue-minimalistisk

Trefliser er fliser laget av keramikk eller porselen steintøy som etterligner tre og dermed kombinerer de praktiske egenskapene til gulvfliser med elegansen og komforten i tregulv. De kan kombineres med interiør i enhver møbleringsstil og sørger for komfort i alle stuer.

Mønstrede stuefliser som en aksent

stue-fliser-viktoriansk stil-mønstret-gulvfliser

For flisene i stuen kan du velge et mønstret design for å sette vakre aksenter i rommet. Gulvfliser med blomster eller grafiske mønstre er perfekte for minimalistiske stuer fordi de fungerer som et blikkfang under de monokrome møblene.

Marmor gulvfliser for et stilig hjem

stue-fliser-marmor-fliser-monokrom-møbler

Hvis du leter etter en beslutning av høy kvalitet for gulv i stua, så har du kommet til rett sted med marmorfliser. Stue fliser laget av marmor eller med et elegant marmor utseende ser edelt ut og er spesielt holdbare og robuste.

Kombiner hvite marmorfliser i stuen

stue-fliser-marmor-fliser-gulv-hvit-svart-sofa

Hvis du bestemmer deg for marmorfliser i stua, bør du også tenke nøye på innredningen i stua, fordi de ikke kan kombineres med alt. De populære hvite marmorflisene kombineres best med møbler i nøytrale farger som hvit, svart eller grå. Mørke møbler som en svart eller mørk grå sofa skiller seg ut på det hvite marmorgulvet og representerer vakre møblerideer for et minimalistisk interiør.

Store stuefliser som gulv

stue-fliser-grå-møblering-grå-rød-aksent farge

Fliser i stort format gir et lite rom en ny dybde og er derfor en populær idé for innredning av små leiligheter. For interessante aksenter i store rom kan de derimot også kombineres med mindre gulvfliser.

Ideer til gulvfliser i stua

stue-fliser-dekorative-form-beige-gulvfliser

I dag er det et stort utvalg av størrelser, mønstre og former for vegg- og gulvfliser. I stedet for store fliser i stuen kan du velge fliser i en uvanlig form. Med en passende fargekombinasjon kan du designe gulvet i stua som et høydepunkt i rommet.

Stue fliser for å dele store rom

stue-fliser-grå-inndeling-stor-stue

Gulvbelegget kan vanligvis hjelpe til å dele store rom visuelt. Hvis for eksempel fliser brukes som gulv i stuen, kan spisestuen skilles visuelt fra den med et annet gulv. Et annet alternativ ville være å bruke gulvfliser i forskjellige farger, mønstre eller størrelser for de forskjellige områdene.

Gulvfliser i åpen stue

stue-fliser-grå-åpen-stue-tremøbler

Hvis den åpne stuen ikke er for stor, kan det samme gulvbelegget være gunstig for hele rommet. På den ene siden er det uavbrutte gulvbelegget lettere å rengjøre, og på den annen side blir ikke hele boarealet ødelagt, og det ser til slutt større ut.

Sett aksenter i rommet med veggfliser til stuen

stue-fliser-dekorativ-aksent vegg-moderne-interiør

Når du snakker om stuefliser, mener du ikke bare gulvfliser. Veggfliser kan brukes til å sette vakre aksenter i stua som har en positiv effekt på atmosfæren i rommet. Mens veggfliser legges på kjøkkenet og badet på grunn av deres funksjonelle egenskaper, har de heller en dekorativ funksjon i stua.

Moderne veggedesign med stuefliser

stue-fliser-vegg-fliser-tregulv-kombinere

Med en veggdesign med fliser kan du lage en aksentvegg i stua uten å kjøpe hele veggpaneler. Veggfliser med mønstre og i forskjellige farger samt små mosaikkfliser kan brukes til å lage kreative design.

Marmorfliser til veggen

stue-fliser-marmor-vegg-fliser-svart-gulv-fliser

Flisene i stuen kan brukes både på gulvet og på veggen, og sammen kan de understreke hele rommet. Veggfliser i hvitt marmorutseende kan kombineres med mørke gulvfliser og sikre et unikt romdesign.

Veggedesign i treutseende

stue-fliser-vegg-gulv-tre-utseende-naturlige toner

Fordommen råder fremdeles om at fliser ser ubehagelige og kalde ut i stua. Imidlertid skaper de populære vegg- og gulvflisene i treutseende faktisk en koselig atmosfære som inviterer deg til å dvele.

Stue fliser til gulv og skillevegg

stue-fliser-gulv-rom skillelinje-veggfliser-beige

Veggfliser har mange tekniske fordeler i forhold til tapet eller grov gips fordi de er mye lettere å rengjøre. Bortsett fra veggen og gulvet, er stuefliser perfekte som kledning for en romdeler, som raskt kan omdannes til et blikkfang i rommet.

Kombiner tre og keramiske fliser i stuen

stue-fliser-gulv-fliser-vegg-fliser-kremfarget-tre

Designalternativene for fliser i stua er uendelige. Du kan kombinere forskjellige utseende, farger, størrelser eller mønstre med hverandre og gjøre stuen veldig individuell og unik.

Previous Post
Moderne tepper og veggbelegg fra Kyle Bunting
Next Post
Bygg et dukkehus selv og organiser et lekeområde på barnerommet