15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Multimediaunderholdning hjemme – 2 oppsettalternativer

Underholdning hjemme møbler-stue-kolonne høyttalere-tre-veggbekledning-lav-brett-svart-tre

Multimedieindustrien blir mer og mer uvanlig. Fra overdådige lydsystemer til skive-tynne TV-skjermer til et fullstendig smart nettverk av alle enheter i huset, er knapt noe umulig. de Høydepunkter fra CES i Las Vegas vise at det fremdeles ikke er grenser for kreativitet. For mange er perfekt hjemmeunderholdning en integrert del av hjemmet deres. Det eneste valget som gjenstår er om det skal integreres i hjemmet på en diskret og elegant måte eller på en unik og uvanlig måte. I dag gir vi deg noen ideer om hvordan du kan integrere hjemmekinosystemet elegant i stua – for en skikkelig god stemning og den beste multimediaunderholdningen hjemme.

Hjemmeunderholdning hjemme – teknologien er iøynefallende iscenesatt

Underholdning hjemme stue-industriell-design-murvegg-tre-svart

Hvis du er glad i moderne teknologi og liker å vise hva du eier, kan du sette multimediaunderholdningen i rampelyset. Hjemmekinoanlegg som f.eks fra den tyske produsenten Teufel er forutbestemt for det. Kolonnehøyttalere er moderne og praktiske på samme tid. De kan enkelt integreres i enhver møbleringsstil og forblir til stede på grunn av sin imponerende høyde på 62 eller til og med 112 centimeter.

hjemme-underholdning-hjem-hvit-kolonne-høyttalere-møbler-lys-tre-lav-brett

Surround-lydsystemer er et spesielt blikkfang i stua, og høyttalerne deres er imponerende når det gjelder størrelse og design. I dag er det et stort antall høyttalere hvis membraner ikke lenger er skjult bak et grilldeksel. Den rene teknologien blir vist ut og får hjertene til mange musikkelskere til å slå raskere. Om lyden er forskjellig fra høyttalere med deksler, avhenger av modellen. Noen forbrukere synes bokser høres tydeligere og lysere ut uten deksel. Dette er imidlertid ikke bevist.

hjemmeunderholdning-hjemmemøbler-stue-høyttaler-posisjon-vegg

For å få frem hjemmekinoanlegget perfekt, bør du innrette møblene i stua med fjernsynet og høyttalerne ved siden av. Sofaer og lenestoler skal vende mot teknologien, og umiddelbar nærhet til systemet skal være fri for andre iøynefallende gjenstander. Avhengig av om lyd eller bilde er i forgrunnen, bør størrelsen på høyttalerne og flatskjermens dimensjoner tilpasses hverandre, og ytelsen bør også tilpasses størrelsen på rommet. Originale kinoseter understreker særpreget til en filmelsker. I tillegg kan du bringe enda mer ekstravaganse inn i stua med en innrammet TV -skjerm. Her er 15 flotte ideer for skjermrammer.

Den beste underholdningen hjemme uten problemer med kabler – alt er pent skjult

Hjemmeunderholdning hjemme møbler-mørkt tre-hjørne peis-ved lagring

Hvis det iøynefallende hjemmekinosystemet er for særegent for deg, bør du falle tilbake på spesielle mediemøbler. De smelter sammen med elektronikken for å danne en enhet, slik at høyttalere og skjermer knapt merkes. Blu-ray-spillere, konsoller og høyttalere kan lagres i spesielle skuffer og skapdeler med en WLAN-gjennomtrengelig front. De er beskyttet mot støv og skjult for syn. Det finnes også kommoder med løftesystemer som enkelt kan skjule flatskjermen inne i møblene hvis det er nødvendig.

Hjemmeunderholdning hjemme-møbler-sofa-integrert-høyttaler-ryggstøtte

Hvis du liker det fancy, men likevel subtile, bør du vurdere en multimediasofa. Multimediasofaer integrerer teknologien i møbeltrekkene. Høyttalere, lyssøyler og små skjermer som kan brettes ut gjør sofaen hjemme til et moderne multimediasenter – uten å måtte sette opp høyttalere eller andre enheter i rommet. Avhengig av hva du har lyst til, kan du skjule teknologien eller iscenesette den imponerende når du bruker den. Siden de fleste sofaene har Bluetooth eller Wi-Fi, spiller ikke det irriterende rotet av kabler langs skinnene en rolle. I tillegg kan du ordne alle møbler, inkludert dekorative elementer, etter din smak og uavhengig av hjemmeunderholdning.

hjemmeunderholdning-hjemmemøbler-lyst-tre-matt-hvitt-glass-hyller-flatskjerm-TV

hjemmeunderholdning-hjem-flat-TV-veggmontert-stue

hjemmeunderholdning-hjem-vegg-flat-TV-beige-hvit-stue

hjemmeunderholdning-hjemmemøblering-stue-beamer-høyglans-hvite-møbler

Previous Post
Pianobord – bord i eiketre med skjult piano av Georg Bohle
Next Post
Kinesiske spisepinner – hvilke kreative ting kan du gjøre med dem?