15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne stuemøbler – 13 ideer fra Italia

Moderne ideer til stuemøbler-levende vegg-svart-matt-tre-E45

Klassisk og elegant, med en stor boks med luksus og med europeisk teft, viser italienske antikke møbler sin ekstra klasse, som kan mangle andre steder i verden. Moderne stuemøbler, som er gjennomsyret av kunst. I dag har vi satt sammen en liste med ideer for kreativ stuedesign med italienske møbler for deg. Dette kan tjene som en idédugnad for deg. Kanskje du vil føle deg inspirert av det og ønsker å innrede ditt neste boareal i italiensk stil? Hvem vet? Ta en titt på bildegalleriet vårt, det er definitivt verdt det!

Moderne stuemøbler fra Euromobil

E45-Veggskap-Cubodieci-Åpne-Hyller-Horisont-Tre

Hele dette rommet er elegant, rent og fint i sin enkle design og med sine glatte overflater. Dempede kremtoner, et snev av blått som en aksent på skapene, men den rike kastanjen er hovedtonen. Den naturlige belysningen og de lyse fargene får dette rommet til å se utrolig romslig og uthvilt ut. Ser du også stjernen i dette flotte anlegget? – Ja, det er den elegante solsengen til høyre, som umiddelbart imponerer oss med sin moderne visjon.

Moderne stuemøbler i lyse farger

Moderne stuemøbler -ideen-Wohnwand-E45-Euromobil

Dette rommet virker kanskje ikke så varmt og innbydende som de fleste andre, men vi elsker den fasjonable stilen. Hele møbelsystemet her kan tilpasses, det kan også være av tre eller lakkert. Vi elsker dette lyset! De rene linjene og de skarpe kantene er i prinsippet ikke typiske for et koselig rom, men i dette tilfellet er det et naturlig utseende.

Moderne stuemøbler med treelementer

Moderne ideer til stuemøbler-stuevegg-matt-hvit-tretone

Et annet rom fullt av beroligende lys og vakre strukturer, komplett med flytende hyller som i vårt første eksempel i dag. Hvitt og naturlig tre i duo skaper en herlig atmosfære og forstørrer rommet visuelt. Her kan du slappe av etter en lang dag på jobben. Den moderne sofaen, de elegante lenestolene som er innbydende og fasjonable på samme tid og et slankt bord i mellom for mer funksjonalitet.

moderne-stor-sofa-brun-Desiree-divani

Desiree Divani

Vi er bare forelsket i dette rommet! Her kombineres italiensk med den tradisjonelle innredningsstilen, på en familieorientert måte og med enorm letthet. Den sjokoladefargede plysjsofaen, de klassiske salongbordene og blå aksentstoler kommer perfekt sammen med en moderne, europeisk teft. Vi liker også kontrasten mellom mørke og lyse nyanser.

moderne-stue-møbler-ideer-fold-sofa-lenestol-verzelloni

Brett sofaen forbi Verzelloni

Denne stuen utstråler maskulin energi. Den mørke sjokoladefargen på veggen er kombinert med klassiske, moderne sofaer i blått, så atmosfæren ser stilig og fasjonabel ut. Vær oppmerksom på de gylne pendellampene i industriell stil! Bare de ser ut til å legge til lyspunkter i rommet her. Hvordan finner du det?

moderne-stue-møbler-ideer-glass-led-hyller-tonelli-design

Tonelli design

Bokhylla fyller oss med misunnelse, i hvert fall litt! Den har multifunksjonelle muligheter til å sette vakre suvenirer og reisesuvenirer på showet, for å organisere andre gjenstander. Samtidig fungerer den også som en interessant aksentvegg i en ellers ganske kald stue. Vi elsker også kombinasjonen mellom det glatte gulvet, det lille sengeteppet og glasshyllene på veggen.

moderne-stue-møbler-ideer-glass-hyller-vitrin-tonelli-design

Tonelli design

Her har vi bare et glimt av stua, ikke hele bildet, men likevel kan vi tydelig se den moderne stilen og den europeiske visjonen om stuemøblene. Disse glassbeholderne er klare til å vise dine beste kunstverk eller fantastiske loppemarkedsfunn. Vær også oppmerksom på leseområdet helt til høyre. Moderne, ja, men også funksjonelt og litt avslappende.

Slapp av lenestol-hvitt trekk-Sinuè-rossin

Sinue av Rossin

Dette er et veldig koselig rom, det fremheves av kremete møbler med en fin og elegant følelse. Moderne i struktur og design, er disse møblene fullpakket med komfort og stil. Vi elsker også hvordan det trykte trekket foran i venstre hjørne matcher den maskuline karakteren til møblene, slanke vegger og gulv.

moderne-stue-møbler-ideer-salongbord-justerbart-ozzio

Vi kunne ikke ta øynene fra dette konvertible bordet, det står høyt på vår liste over fantastiske italienske ideer til stuemøbler. Metallrammen og melaminoverflaten gir den et interessant, moderne og moderne utseende. Om nødvendig kan bordet gjøres større, det kan trekkes ut når det er fest!

tre-skjenk-moderne-innlegg-PORRO-interessant-mønster

Er ikke det et fint møbel? Den kombinerer gammel stil med en stilig, elegant og fasjonabel energi. Tenk bare på alle mulighetene du måtte ha for å bruke disse møblene rundt huset, i stuen, men også i spisestuen!

Slapp lenestol hvit ramme PORRO

Dette er et annet fantastisk alternativ for en liten og sjarmerende aksentstol. Dette setet kan være i skinn, men også i syntetisk skinn. Men den virkelige skjønnheten kommer fra designet: den er delikat, med glatte linjer og avslappet form. Kan du tenke deg å ha et par stoler som dette i hjørnet av din store stue? Det kan være veldig imponerende!

2-seters sofa sebramønster sete Roberto Lazzeroni

Vil du fylle en nisje i stua? Den to-seters sofaen ville passe akkurat for deg. Tilgjengelig i stoff eller i ekte skinn, avhengig av hva du foretrekker. Vi elsker dens petite natur og moderne visjon. Den toseter sofaen er forresten laget av amerikansk kirsebær eller amerikansk valnøtt, så du vet at du får et solid møbel.

Lagringssystem T030 fra Lema, Italia

moderne-stue-møbler-lagring-hylle-skap-grå-bokhyller-håndterlige

Moderne stuemøbler tilbyr lagringsplass på en stilfull måte

moderne-stue-møbler-lagring-hylle-skap-design-italia

Vegghengede langstrakte skap og hyller

moderne-stue-møbler-lagring-hylle-skap-hvit-vegg-farge-rød-design-skapelse

Vegghengte hyller med minimalistisk design

moderne-stue-møbler-lagring-plass-hylle-skap-hvit-vegghengende-minimalistisk-design

Previous Post
Bør du ikke spise noe etter 18.00, og hjelper det deg å gå ned i vekt?
Next Post
Kan kosttilskudd hjelpe mot fett?