15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorasjon for stue – vakre ideer og verdifulle dekorasjonstips

Dekorasjon til moderne teppe veggmaleri plakat

Med en passende dekorasjon kan du gi siste hånd til hvert rom i leiligheten og dermed skape en hyggelig atmosfære. Spesielt når det gjelder stuen, lyser det riktige hjemmetilbehøret og dekorative gjenstander opp rommet og gir et individuelt notat i interiøret. Dekorasjonen til stuer bør ikke nødvendigvis være i form av elegante veggmalerier og vakre husplanter. Selv en original veggdesign eller stilige møbler kan brukes til dekorasjon. I denne artikkelen finner du de forskjellige mulighetene samt mange verdifulle tips for en vakker stueinnredning. La deg inspirere av ideene våre og design et stilig oppholdsrom!

Grunnleggende tips for en vakker dekorasjon for stue

Dekorasjon for stue farger-veggdekorasjon-ideer

Når du møblerer en stue, er det viktig å velge den rette farge som det aller første trinnet i interiørdesign. Imidlertid undervurderer mange det faktum at veggfargen bestemmer dekorasjonen og innredningen av stuen. Selv med maling kan du fremkalle en stemningsfull dekorasjon for veggene og spesifisere tonen for resten av dekorasjonene. Fargeaksenter i stuen er fortsatt en populær dekorasjonside for dette området, fordi de gir rommet et atmosfærisk preg og frisker opp hele interiøret.

Dekorasjon for stue dekorative-vegg-design-tapet-strips

Bakgrunn kan også være veldig dekorativ i stuen og gi rommet et individuelt preg. Med et vakkert mønster tapet som dekorasjon for stuen, kan du gjøre rommet stilig og sette det opp i den stilen du ønsker. I dette tilfellet er det bare noen få flere dekorative gjenstander som er nødvendige for å harmonisere med tapetet og stuedesignet er klart.

Dekorer hjemmet ditt kreativt – 50 ideer for et lite budsjett

76 ideer til pallemøbler eller hva du kan bygge av euro -paller

Gjør-det-selv levende ideer: unike møbler og dekorasjon

dekorasjon-stue-skandinavisk-stil-innredning-grå

Et annet aspekt som er avgjørende for stueinnredningen er det Innredning stil. Ulike dekorative elementer passer godt til en moderne, skandinavisk eller landlig stil, så du bør bestemme det før du begynner å dekorere. I noen situasjoner er en blanding av stiler imidlertid også mulig i interiøret, men bare hvis de enkelte elementene kombineres godt med hverandre.

dekorasjon-stue-stil-møbler-deco-bokhylle-lenestol

Alle som tror at bare boligtilbehør er egnet som dekorasjon for stuer, tar feil. Til og med noen stilige Møbler som pynt er tilstrekkelig i stua til å skape en koselig atmosfære. I tillegg til sofaen og salongbordet er det andre møbler som er veldig dekorative i dette området. En stilig bokhylle, for eksempel, utstråler komfort og varme og kutter derfor en flott figur for å dekorere stuen. Ikke bare bøker passer på den, men også små dekorative gjenstander og tilbehør.

Stue dekorasjon med tekstiler

dekorasjon-stue-tekstiler-sofa-puter-polstring-farge aksenter

De forskjellige tekstilene i stua spiller en viktig rolle i å skape en vakker romlig effekt. De rette Gardiner eller gardiner påvirke atmosfæren i rommet og er av sentral betydning for et koselig romdesign. Du kan enten utfylle fargepaletten i rommet pent, eller angi atmosfæriske aksenter. Det samme gjelder for Polstring, tepper og pynteputer, valgt for sittegruppen. Dekorative putetrekk til sofaputene har lenge vært ansett som en billig dekorasjon for stuer, noe som gir interiøret en individuell karakter.

dekorasjon-stue-teppe-mønster-wanbild-piano

Kan dekorere stua Tepper Mangler heller ikke, fordi de skaper en hjemmekoselig følelse og avrunder hele interiøret på en vakker måte. Vintage tepper i et moderne interiør er for tiden veldig på moten og setter store høydepunkter for interiørdesign. Mønstertepper eller myke minitepper gir også stuen varme og sørger for større komfort, spesielt i den kalde vinteren.

Veggdekorasjon til stue

dekorasjon-stue-vegg-vegg-kunst-ideer

Veggdekorasjonen er en viktig del av dekorasjonen til stua. Spesielt i en stor stue Veggmalerier eller andre veggdekorasjoner mangler definitivt ikke. De får de bare veggene til å se vakrere ut og får dem straks til å lyse. Dette kan også påvirke den generelle effekten av rommet. Med avlange veggdekorasjoner, for eksempel, virker veggene større og rommet mer åpent. Veggmalerier kan også løsne atmosfæren når det gjelder farge og sette atmosfæriske aksenter. Dermed ser hele stua mer behagelig ut og inviterer deg til å dvele og slappe av.

dekorasjon-stue-peis-vegg-dekorasjon-vegg-klokke-dekorasjon-tips

I tillegg til veggmalerier er andre veggdekorasjoner også tilgjengelige hvis du vil dekorere veggene i stuen vakkert. EN speilene For eksempel er det en populær dekorasjonside for en liten stue fordi den reflekterer rommet og til og med får den til å virke større. I tillegg ser et veggspeil veldig elegant ut i interiøret og forsterker atmosfæren umiddelbart. Hvis du derimot vil gi stua et nostalgisk preg, så fungerer dette best med en vintage veggklokke. Området over peisen eller sofaen er ideelt for dette. Herlig Veggklokker tilbys for alle møbler og passer derfor til alle møbler. Stilige, selvlagde varianter kommer også til sin rett i stua.

dekorasjon-stue-vegg-dekorasjon-dekorativ-vegg-design

I tillegg til tapet og veggmaling, tilbyr forskjellige Veggpaneler en annen måte å dekorere veggene på i stua. Et slikt dekorativt veggdesign kan ha et naturlig utseende og dermed gi rommet et utseende av høy kvalitet. Veggpaneler med et stein- eller treutseende er spesielt populære og passer fantastisk godt til både moderne og klassisk innredede stuer. En dekorativ veggdesign kan også oppnås med et 3D -tapet, som gir rommet struktur.

Belysning som dekorasjon for stuen

dekorasjon-stue-belysning-anheng-lys-moderne

Nylig har det vært en trend mot å dekorere med lys. Vakre taklamper, vegglamper og gulvlamper med elegant design brukes og fungerer ikke bare som en lyskilde, men også som en stemningsfull dekorasjon for stuen. Å velge riktig belysning avhenger av faktorer som takhøyde og størrelsen på rommet. For eksempel dekorativt Taklampe hovedsakelig brukt i oppholdsrom med stor takhøyde, mens a LED stjernehimmel kan vakkert belyse og dekorere et lite rom med himling. Indirekte belysning kan også fremkalle en god stemning i rommet og tilbyr en moderne møbleringside for stuen.

dekorasjon-stue-belysning-gulv-lampe-fargerikt-teppe

Lysende kropper med en vakker design er ideelle som dekorasjon for stuer. Designer stue lamper passer godt til en moderne interiørdesign stil, mens for et landsted stil interiør Årgang lysekrone fra loppemarkedet er veldig egnet. Med Gulvlamper Du kan også sette vakre aksenter i rommet og skape en vakker atmosfære. Den riktige belysningen sikrer også at resten av stueinnredningen blir vakkert presentert.

Stue dekorasjon med planter

dekorasjon-stue-innendørs-planter-naturlig-atmosfære

Husplanter er en viktig del av dekorasjonen for stuer, fordi de bringer liv og naturlighet inn i stuen. De frisker opp atmosfæren og inviterer naturen inn i dine fire egne vegger. Men hvis du vil dekorere leiligheten med husplanter, bør du sørge for at plantene trenger passende omsorg for at de alltid skal se vakre og livlige ut. For de som ikke har tid til mer kompleks omsorg, er det lett å ta vare på varianter som sukkulenter.

dekorasjon-stue-ideer-innendørs-planter-hjørne-bananplante

Som regel kan nesten hvilken som helst beholderplante integreres i stueinnredningen, men det er noen innendørsplanter som er spesielt egnet for stuen. Eksempler er Palmer, sukkulenter, eføy, heldig bambus, orkideer og mange andre. Den riktige plasseringen av planten spiller også en viktig rolle for dens velvære. Steder som får nok dagslys og frisk luft er best egnet for dette. Ubrukte hjørner i stua kan også dekoreres med vakre plantepotter. På den måten ser hele anlegget komplett ut.

dekorasjon-stue-planter-vertikal-hage-moderne

En annen populær trend i innredning av stuer er vertikale hager innendørs. De gir rommet en naturlig teft og fungerer samtidig som atmosfæriske aksenter. Grønne vegger passer til alle møbler og passer for både små og store stuer. I kombinasjon med naturlige farger for møbler og dekorasjon av naturlige materialer ser en vertikal hage veldig vakker ut.

dekorasjon-stue-blomster-bord-dekorasjon-rosa-vegg-maling

Plantegryter og stueplanter er ikke den eneste måten å dekorere stuer naturlig på. Med sesongmessige Klipp blomster I en vakker glassbeholder kan stuen opprettes atmosfærisk og dekoreres med et friskt element. Blomstene er perfekte som borddekorasjon til salongbordet og kan også fungere som fargeaksenter i rommet. En stuedekorasjon med friske snittblomster kan også endres regelmessig, noe som ikke er tilfelle med større dekorative gjenstander. Dette betyr at stuen kan dekoreres annerledes hver uke.

Små dekorative gjenstander for en hyggelig atmosfære

dekorasjon-stue-tekstiler-sofa-puter-tepper-liten-deco

Når det gjelder å dekorere stuen, er det de små tingene og tilbehøret som legger prikken over i’et. Små detaljer som Vaser, lysestaker, boller og brett Små pyntegjenstander bør definitivt ikke mangle, fordi de regnes som prikken over i’en. Disse bør imidlertid være i harmoni med innredningsstilen og fargeskjemaet i stua og skape et harmonisk helhetsbilde. De små hjemmetilbehøret kan distribueres hvor som helst i stuen, vanligvis som Dekorasjon for veggenheter og sidebord er brukt. I ingen tilfelle skal man overdrive dette. Noen få fine lys, et pent dekorert brett og en vakker blomstervase skaper en koselig atmosfære.

dekorasjon-stue-bilder-mantelpiece-deco-bokhylle-stige

Det er også noen områder i stua som kommer med en i hver sesong sesongdekorasjon som skal dekoreres. Disse inkluderer for eksempel peishyllen eller pipekonsollen, vinduskarmen og eventuelt veggnisjene. På disse punktene kan dekorasjonen presenteres spesielt vakkert i den respektive sesongen. Så du kan forskjønne stuen din om høsten med gresskar og høstløv, om vinteren med grangrener og julemotiver, om våren med vårblomster og påskeegg og om sommeren med maritim dekorasjon.

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!