15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Møblereksempler for stuer – 30 gode ideer og tips

Stuen er utvilsomt mye mer enn bare en komfortabel sofa overfor TV -en. I den moderne leiligheten er dette rommet mer som et tilfluktssted, hvor du føler deg komfortabel og kan nyte fritiden hjemme med familien. Enten du vil flytte inn i en ny leilighet eller renovere stua, kan du gjerne kontakte oss Møblereksempler for stuer se på.

Møblereksempler for stue tre-stue møbler-peis

Her finner du vakre møbleringsideer samt nyttige tips om møblering og design av stuer. la deg inspirere!

Møblereksempler for stue – innred et stort rom

Møblereksempler på stuemøbler-moderne-interiør-lyst

Størrelsen på stua spiller først og fremst en viktig rolle i innredningen. Store rom gir fri design når det gjelder farger og materialer som brukes i interiøret. Du skal ikke bekymre deg for at veggfargen du velger får rommet til å virke mindre, eller at sofaen du ønsker ikke passer inn i rommet. I de romslige stuer kan du virkelig slippe damp mens du møblerer og enkelt realisere dine egne koselige ideer. Sørg for at rommet ikke ser rotete ut. Til tross for møbleringsfriheten, bør du strukturere rommet riktig og velge passende møbler. Du er velkommen til å plassere voluminøse møbler i en stor stue, ettersom altfor enkle møbler ville gå seg vill i et slikt rom. Slik at stuen din fortsatt ser koselig og innbydende ut, er det fornuftig å sette opp separate oppholdsrom. Kanskje du kan bruke en romdeler eller forskjellige gulvbelegg for å skille en sittegruppe, spisestue eller lesehjørne. Den riktige belysningen og vakkert arrangerte dekorasjoner bidrar også til et harmonisk helhetsbilde.

Møblereksempler for stua i den lille leiligheten

Møblereksempler for stue-idé-liten-leilighet-stue møbler

Designet på en liten stue er uten tvil en mye større utfordring. Her bør du tenke plassbesparende og stole mer på multifunksjonelle møbler. Stuemøbler med lagringsplass, vegghyller med flere oppbevaringsområder og funksjonelle skjenker bidrar til å optimalisere den begrensede plassen. Med smart planlegging og strukturering kan du få rommet til å se større ut og skape ekte rommirakler. Kast bort alt som tar verdifull plass. I butikker kan du for eksempel finne et elegant salongbord med et ekstra oppbevaringsrom eller til og med en krakk med praktisk oppbevaringsplass. I en liten stue er det viktig å skape en viss klarhet slik at rommet ikke ser kaotisk ut. Ved innredning av en liten stue er riktig fargedesign av stor betydning. Lyse og rolige toner får rommet til å virke vennlig, lyst og automatisk større.

Innred stuen & design – alt som må vurderes

Ideer til innredning av stue – 29 moderne eksempler

Moderne stue – 105 møbleringsideer for stuen din

Møblereksempler for stue med åpent kjøkken

Møblereksempler for stue åpent kjøkken-spisestue-liten leilighet

Små leiligheter er ofte designet med en åpen stue, hvor kjøkkenet, spisestuen og stuen er i et åpent oppholdsrom. I dette tilfellet er en koselig hjørnesofa perfekt for stua, fordi den ikke tar så mye plass i rommet og kan plasseres i hjørnet av rommet. En stue med åpent kjøkken skaper en helt spesiell atmosfære og får utvilsomt rommet til å se moderne og friskt ut. Den åpne stuen fremmer også kommunikasjon med familie og venner.

Sett opp en liten stue med et arbeidsrom

Møblereksempler for stue grå-sofa-teppe-nøytrale farger

I den lille leiligheten kan stue og arbeidsrom enkelt arrangeres i et felles rom. Velg et hjørne med nok dagslys til studiet, og innred det med et passende skrivebord. Hvis det ikke er nok plass til en sofa, kan du designe stuen uten sofa. Hvis stua din er full av en stor sofa, er det flere alternativer som ikke gjør rommet mindre koselig. Den lille stuen ser mye større og mer luftig ut hvis du klarer deg uten sofaen og arrangerer en rund lenestol i stedet. Krakker eller en ottoman er flotte møbler som får rommet til å se mer romslig ut. En vindusbenk ville være et unikt sted å sitte med en naturlig lyskilde, hvor du komfortabelt kan lese favorittboken eller arbeidet ditt.

Møblereksempler på stuer i moderne stil

innredning-eksempler-stue-moderne-innredning-svart-stue-vegg

Hvis du vil redesigne stua, er det første du bør gjøre å velge innredningsstilen. Stilen spiller en viktig rolle i valg av møbler, gulv- og veggdesign, samt i belysning og dekorasjon i rommet.

Innredning av stuen på en moderne måte – hva du skal passe på?

innredning eksempler-stue-brun-toner-teppe-levende vegg-tv

Blanke overflater og subtile farger er perfekte for en moderne stue. Klassiske fargekombinasjoner som svart og hvitt, brunt og beige eller hvitt og brunt gir gode møbleringseksempler for stuer. Edle materialer, mye lys i interiøret og minimalistiske møbler taler for en moderne innredningsstil.

Møblereksempler for en moderne stue i en liten leilighet

innredning eksempler-stue-lite-rom-blå-aksenter

For å innrede en liten stue på en moderne måte, bør du velge møbler og dekorasjon for rommet med presisjon. Stol på funksjonelle møbler, for eksempel et salongbord med lagringsplass og en fleksibel veggenhet med en elegant skjenk. Lagring horisontalt er alltid en utmerket idé i rom der ledig plass er begrenset. En innebygd garderobe med mange hyller og låsbare rom kan bokstavelig talt bruke hver centimeter opp til taket. Alt som ville se rotete ut, kan bare stues bort med et enkelt møbel. I en mindre stue trenger du ikke å klare deg uten flotte dekorelementer på grunn av plassmangel. Velg for eksempel høyere bilder som strekker rommet visuelt. Bilder som tar en stor del av veggen får rommet til å virke mer romslig.

Møblereksempler for stue og soverom i ett rom: Funksjonelle og stilige ideer for ettromsleiligheten

Liten stue, stor sofa – slik kan du effektivt sette opp sofaen i rommet!

Sett opp en 20 kvm stor stue – oppsettseksempler og smarte designideer

Møblereksempler for stuer i landlig stil

møbler eksempler-stue-land-stil-møbler-ideer

Hvis du ønsker å designe din egen stue i den populære landlige stilen, har vi noen eksempler og innredningstips for deg. Landstua er preget av naturlige farger og tradisjonelle mønstre, som sammen skaper et harmonisk helhetsbilde. Blomstermotiver og naturelementer er alltid et godt valg i huset. Duker og gardiner med blomstermønstre ser flotte ut og skaper en innbydende atmosfære. For ønsket herregårdsteft kan du kombinere materialer i brune toner med mange hvite og pastellfarger. En stue i landlig stil har gamle våningshusmøbler av naturlig tre, hvis overflate ser grov ut og viser tegn til bruk. Materialer som pels, bomull eller lin er typiske representanter for denne innredningsstilen.

Landsted stue idé i hvitt

møbler eksempler-stue-stue møbler-hvite-ideer

Den klassiske ullhviten er perfekt for en stue i landlig stil. I kombinasjon med et elegant mønsterteppe og mange innendørs planter kan stuen bli smakfullt innredet. Pasteltoner og friske aksenter i lyse farger er også en del av landstedet og kan brukes til innredning. Du kan også oppnå en stue i landlig stil med individuelle dekorative elementer. For eksempel, ordne bordet med små tinnskåler eller plasser kobberobjekter i rommet. Plantepotter laget av leire eller sink er også veldig dekorative. Hvis du vil trylle frem en dekorasjon som er så naturlig som mulig i ditt eget hjem, kan du bruke sesongdekorasjon direkte fra naturen. Engblomster om sommeren eller fargerike dekorative gresskar om høsten er passende dekorasjoner for stua på landet.

Møblereksempler for stuer med rustikke elementer

møbler eksempler-stue-rustikk-interiør-tre-bjelke-tak

Naturlige elementer laget av tre er perfekte for en rustikk stue. Trebjelker i taket i kombinasjon med tregulv og møbler i jordfarger skaper en koselig atmosfære i rommet og inviterer deg til å dvele.

Innredning av stuen – ideer i skandinavisk stil

møbler eksempler-stue-skandinavisk-møblering-mint grønn-sofa

Den skandinaviske innredningsstilen har hatt stor popularitet de siste årene og passer perfekt til den urbane livsstilen. Lyse farger og naturlige materialer brukes i interiøret og en edel interiørdesign lages. Skandinaviske møbleringsideer er perfekte for lyse stuer, slik at en god stemning kan fremkalles i rommet.

Møblereksempler for stuer i skandinavisk møbleringsstil

møbler eksempler-stue-nøytrale-farger-møblering ideer

Det skandinaviske interiøret er preget av naturlige materialer i kombinasjon med lyse farger og mye hvitt. Hvis du vil innrede stua i skandinavisk stil, kan du bruke treelementer som dekorasjon eller bruke matchende tremøbler i innredningen.

Møblereksempler for stuer med forskjellige sitteplasser

møbleringseksempler-stue-sitteplasser-ideer-møblering-nøytral

Når du har bestemt deg for innredningsstilen, bør du nå vurdere hvilke møbler du trenger for innredningen. Sitteplassene i stua er sentrale. Om en koselig lenestol, en komfortabel sofa eller en elegant gulvpute avhenger av dine egne preferanser. I utgangspunktet virker rom som er tynt innredet mye mer luftige. Hvis det ikke er nok plass i stua til en massiv sofa, er lenestoler og stoler et flott og praktisk alternativ, fordi disse møblene kan plasseres hvor som helst i rommet om nødvendig. Multifunksjonelle møbler som kan brukes som to typer møbler er også praktiske. Hva synes du for eksempel om et moderne salongbord som også kan brukes som krakk??

Finn passende stuemøbler

møbler eksempler-stue-nøytral-mønster-aksenter-vinduer

I tillegg til sittemøblene kan du også trenge et salongbord eller sidebord, samt skap til veggenheten. Skjenker er en god møbleringside som nylig har blitt veldig populær. Velg møblene slik at de smelter inn harmonisk med interiøret. Unngå unødvendige møbler, for eksempel for mange krakker eller vegghyller, som til slutt forblir tomme. Hvis du ønsker å integrere møbler praktisk talt i stuen din, kan plexiglasmøbler være det rette for leiligheten din. En stol eller et lite salongbord laget av den gjennomsiktige akrylharpiksen er skjult og upåfallende og lar andre møbler komme til sin rett.

Møblereksempler for stuer i pastellfarger

møbleringseksempler-stue-farge-pastelltoner-skandinavisk-møblering

Den riktige kombinasjonen av farger og mønstre spiller en avgjørende rolle ved innredning av stuen. Spør deg først om du vil ha et nøytralt eller mer fargerikt interiør. En passende avgjørelse for de som ikke kan velge mellom fargekombinasjoner og nøytralt romdesign, er innredning i elegante pastellfarger.

Innredningstips til stuer – bruk farger riktig

møbler eksempler-stue-grå-beige-kombinere-teppe

Hvis du vil innrede stuen elegant og stilig i nøytrale farger, kan du kombinere grått og beige. Myk krem ​​for gardinene slipper sollyset inn i rommet og skaper derfor et lyst interiør. Et ku -teppe i stua som supplement utstråler hygge og ser spesielt elegant ut i rommet.

Møblereksempler for stuer i svart -hvitt

møbler-eksempler-stue-møbler-svart-hvitt-ideer

Svart og hvitt tilbyr en tidløs kombinasjon for den moderne stuen. I stedet for en strålende hvit, kan du velge en skitten hvit eller elfenben og dermed finpusse interiøret umiddelbart. Kombinert med naturlige materialer ser den populære fargeduoen like vakker og elegant ut.

Stueideer i jordfarger

Møblereksempler-stue-stue design-ideer-jordfarger

Hvis du vil skape en naturlig atmosfære i leiligheten, kan du designe stuen med møbler og veggdesign i jordfarger. Mørk brun, beige og jevn oker gir varme til interiøret og kan vakkert kombineres med naturlige materialer som tre og skinn.

Møbleringseksempler for stuer med fargetoner

innredning eksempler-stue-farge-aksenter-oransje-blå-mønster

Farge er alt raseri når det gjelder innredning, og den kan brukes til å sette sterke og lekne aksenter. Du kan til og med bruke frekke fargekombinasjoner som oransje og blått eller grønt og gult i interiøret. Kombiner videre med forskjellige mønstre og motiver og design rommet etter dine egne preferanser.

Sett opp en fargerik stue

møbler eksempler-stue-farge-ideer-hjørne-sofa-lite-rom

Du kan bruke møbleringseksemplene for stuer i morsomme fargekombinasjoner som inspirasjon for utformingen av dine egne fire vegger. Ikke stopp med en accentfargesofa, og gjør stuen til en fargerik oase.

Møblereksempler på stuer med tepper

møbler eksempler-stue-farge-blå-sofa-teppe

Polstrede møbler som lenestoler og sofaer i slående farger kan vakkert kombineres med et matchende teppe. Du bør tilpasse fargene og mønstrene på teppet til møblene og avrunde helhetsbildet med passende dekorasjoner, for eksempel putevar og veggdekorasjoner.

Persisk teppe i den moderne stuen

møbler eksempler-stue-mørk-vegg-teppe

Hvis du vil lage en moderne stue iøynefallende, kan du kombinere elementer fra forskjellige møbleringsstiler. Særlig populær er møbleringseksempler for stuer i moderne stil med persisk teppe som høydepunkt. En slik blanding av stiler skaper en spesiell atmosfære i rommet og sikrer en innovativ interiørdesign.

Møblereksempler for stuer med mønstertepper

møbler eksempler-stue-teppe-striper-mørke-møbler-aksenter

Interiøret i stuen kan avrundes med et matchende teppe. Eksempel på tepper er det perfekte tilskuddet til en moderne stue. Striper, chevron og rutete mønstre kombineres perfekt med monokrome møbler og regnes som det spesielle i stua.

Veggdesign i stua – velg veggfarge

møbleringseksempler-stue-møblering-grå-liten-leilighet

Veggedesign spiller en avgjørende rolle i å dekorere alle rom i hjemmet, og stuen er intet unntak. Du kan velge mellom veggfarger, bakgrunnsbilder, veggbelegg og forskjellige dekorasjoner. For å finne den riktige veggfargen til stuen, bør du vurdere funksjoner som størrelsen på rommet, vindusposisjonen og mengden lys.

Møblereksempler for stue med tapet

møbler-eksempler-stue-vegg-design-geometrisk-mønster-grå

Veggene i stua kan utformes etter ønske med tapet. Ulike farger, mønstre, motiver, selv landskap og bilder kan dekorere veggene dine ved hjelp av tapet. Tapeter i stuen med geometriske motiver på nøytral bakgrunn er spesielt populære.

Møbler ideer til en fargerik stue

innredning-eksempler-stue-moderne-farge-striper-innredning

Møblereksemplene for stuer med lekne fargeaksenter kan kombineres med et fargerikt veggedesign. Fargerike striper på veggen skaper en god atmosfære i hverdagen og er perfekte for stua til en familie med barn.

Lysideer til stua

møbler-eksempler-stue-farge-fargerike-aksenter-gulvlampe

Riktig belysning er et annet viktig aspekt når du designer stuen. Lyse veggfarger i kombinasjon med et hardt, direkte lys skaper en arbeidsatmosfære og er ganske uegnet for stua. Et mykt lys, derimot, slår på avslapningsmodus og passer perfekt inn i stuen som et tilfluktssted.

Møblereksempler for stuer med indirekte belysning

innredning eksempler-stue-minimalistisk-grå-indirekte-belysning

Indirekte belysning er den foretrukne lyskilden for den moderne stuen. LED -strips kan installeres i hjørner og i taket ved å avgi et subtilt lys i rommet. Den indirekte belysningen kan kombineres perfekt med innfelte spotter og elegante gulvlamper.

Innred stuen din og tilpass den

møbler eksempler-stue-farge-rosa-aksenter-møbler ideer

For å gi din egen stue et personlig preg, kan du avrunde interiøret med valgfri dekorasjon. Dekorative gjenstander, grønne stueplanter og vakre veggmalerier eller bilder er perfekte for dette. Bruk våre møblereksempler for stuer som inspirasjon og design ditt eget oppholdsområde elegant og stilfullt.

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!