15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nye farger for stua – noen trender med potensial

stue-antrasitt-vegg-tre-persienner-tre gulv-ledet-tak farger

Kjedelig og ensformig? Det trenger ikke være. Det menneskelige øye ønsker å bli underholdt og blir med tiden uunngåelig lei av det altfor kjente. Du trenger et nytt ansikt for dine fire egne vegger. Hvert år bør tusenvis av de “gode rommene” mellom Kiel og Berchtesgaden skinne i ny prakt og noen ganger spør designerne sine til hvilke nye estetiske kyster som skal settes ut når det gjelder fargedesign og design. Det er noen få trender i disse dager som har potensial til å bli langvarige estetiske favoritter. Disse fargene har stort potensial!

(K) En musikalsk dans

stue farger materialdesign hjørnesøyler

Farge, materiale og design er de tre viktigste hjørnesteinene som hvert nytt designkonsept er basert på. Den dominerende grunnfargen bestemmer poengsummen, ifølge hvilken møbler og møbler kan skinne dydig som solister.

Når en overgang til sentrum av vår livskultur, stuen, er på plass, er det viktig å spesifisere den grunnleggende nøkkelen, som alle medlemmene i ensemblet må handle etter. Hvis nøkkelen, det vil si den grunnleggende fargedesignen på stuen, er gitt, kan solistene i beste fall sette aksenter som er i stand til å danne og understreke nyanser – men grunnkonseptet er på plass.

Dekorative elementer med integrert infrarød oppvarming er helt hippe og praktiske. Så det er det Heat4All For eksempel bilde, glassbilde og speilovner, som forskjønner leiligheten med vakre motiver og også gir koselig varme i den kalde årstiden.

Mindre er ofte mer

stue-vegg-farge-grønn-hvit-stueplante-grå-sofa

Fargen er en ikke ubetydelig detalj, hvis endring bringer et friskt pust inn i hjemmet vårt. Når en sammenhengende grunnkomposisjon med spesielle farger og kombinasjoner er opprettet, dannes en viss atmosfære. Den former allerede den store, ensartede helheten uten behov for mange tilleggsdetaljer og tilbehør for å se naturlig og harmonisk ut.

Fordi alt som er for mye blir i strid med naturen. Det er derfor fargetrendene de siste årene fokuserer på enkelhet i stedet for å utmatte seg i fargerik monotoni – tro mot en vitenskapelig basert teori om fargepsykologiske effekter, som som kjerne er forranget til mindre grunnleggende farger og stemninger som ledemotiv. Det sier allerede essensielt om karakteren og grunninnstillingen til designeren og har potensial til å farge skildre alle mulige grunnstemninger fra perfekt harmoni til det høyeste følelsesmessige kaoset.

Grå – sensuell askese for estetiske

stue fabrikk ser murstein peis

For eksempel når det gjelder DE siste års trendfarge grå, som har etablert seg permanent i tyske stuer i forskjellige nyanser og graderinger og også er populær i 2017.

Den allsidige kombinasjonen, enten den er som en beskjeden grunnleggende tone for et glamorøst utseende av individuelle møbler, eller ganske enkelt som en definerende veggfarge som utstråler en sjarm av tidløshet og har karakter, bidro betydelig til triumfen til den allsidige fargen.

I denne rollen overtok den fargen hvit, som i mange tiår har gitt tidløs stuedesign en altfor ensformig karakter. På bakgrunn av den ubrutte populariteten til den såkalte “industrielle stilen”, som prøver å gjengi den uttalte grove karakteren til gamle fabrikker og industrihaller, har fargen grå fått sin popularitet. Møbler og tilbehør med betong- og metallutseende passer godt til dette, noen ganger med et brukt utseende som etterligner flere tiår med slitasje – i tillegg til murvegger, industrielle lamper, stål, skinn og betongfliser som Fabrikkfeil formidle og puste berøring av evigheten.

Full av joie de vivre – gule toner for optimister

Ren sensuell glede og optimisme, derimot, puster inn vennlige gule toner, som også imponerende gjenspeiler den positive grunnholdningen til innbyggeren i stua – og også setter trender i 2017. Naturlige pastellfarger i grønt og brunt kan enkelt kombineres med solens farge.

Uansett om det er sand, beige, krem ​​eller lysebrune nyanser – naturlige toner er ikke bare trendy, med dem strekker det et snev av naturlighet gjennom stua. Kan enkelt kombineres med hverandre, og deres samspill skaper en varm levende atmosfære, spesielt i kombinasjon med tremøbler og tregulv som lyse tepper hviler på. Ytterligere ro utstråler dempede grønne toner med en brun og gul komponent, som perfekt utfyller naturen som er dominert av gule toner.

Pasteltoner løsner merkbart nøytrale mellomrom. Den siste chicen er spesielt pastellkombinasjoner av lysere grønne og gule toner med trendy gråtoner – for eksempel vekselvis kombinert med hverandre på de fire veggene. Fargekombinasjonen har også en beroligende og samtidig litt oppkvikkende effekt på kjøkken og kutter en fin figur.

For uforbederlige romantikere og drømmere – nyanser av rose

rose-vegg-farge-romantisk-delikat-effekt

Vegger i roser og gamle rosetoner stiger igjen. Nesten glemt i mange år, uttrykker pastelltoner stadig mer motet til den utadvendte, selvbekjente romantikeren og skaper samtidig en varm feel-good-atmosfære. Likevel utstråler stuevegger i rosetoner også en viss behersket avstand og tidløs eleganse, noe som understreker det allsidige talentet i fargeskjemaet. Rosétoner kan kombineres perfekt med naturlige trematerialer på den ene siden, men også med den kule fabrikkestetikken i den industrielle stilen på den andre siden.

Lavendelfarger og lilla toner for individualister

stue-lavendel-lilla-vegg-design-innebygd peis

Fargene syrin og fiolett opplever også sin renessanse i 2017; de utstråler en kul eleganse og er et sensuelt uttrykk for den grunnleggende holdningen og holdningen til livet til den ekstraordinære beboeren. Ulike lavendelnyanser vitner veltalende om en ganske egensinnig holdning og et snev av ekstravaganse fra fargekomponisten. Enten som en soloopptreden eller spesielt i kombinasjon med grå og grønne toner: lilla og fiolette toner fremstår som dominerende og eksentriske på samme tid. De tillater ikke konkurrenter i lyse farger, i det meste tolereres delikat pastellnyanser. Det samme gjelder møbler og tilbehør, som ganske enkelt og med tilbakeholdenhet bør passe inn i helhetsbildet. Objekter som ser spesielt kule ut kommer til sin rett her i et sølvfarget skinnende metall -utseende.

Bilder:

1: Pixabay © keresi72

2 Pixabay © pozytywnewnetrza

3. Pixabay © spaway

4. Pixabay © keresi72

5. fotolia © Robert Kneschke (# 139924497)

6. © unsplash.com Chris Barbalis

7. Pixabay © sean891

Previous Post
Et TV -tavle skaper en moderne teft i stua
Next Post
Gravplanting om høsten – ideer for passende dekorasjon med blomster