15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innred en moderne stue i grått, beige eller hvitt

Innred stuen moderne-asiatiske-aksenter-peis-med-grå-deco

Hvis du har bestemt deg for den moderne møbleringsstilen, kan du også være takknemlig for noen innredningstips og ideer. For selv om den moderne innredningen ikke er vanskelig å implementere, mangler du noen ganger fantasi og fantasi for å komme med de riktige fargene og fargekombinasjonene, dekorasjonene eller møbelkombinasjonene. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg med noen tips og har satt sammen noen møblereksempler for dette formålet som illustrerer hvordan du kan designe en moderne stue i de klassiske fargene grå, hvit og beige. La deg inspirere av stueidéene når du møblerer stuen din, og sett raskt og enkelt sammen det perfekte stuearrangementet der du vil føle deg hjemme med familie og venner.

Innred en moderne stue komfortabelt i grått, hvitt eller beige

Innred stue moderne-inspirasjon-hus-skråtak-skinn-lenestol-grå-sofa

En komfortabel fordeling av møblene spiller en viktig rolle i enhver møbleringsstil. Sitteområdet med stuen sofaen er ikke bare fokuspunktet i hver stue, men bør også være lett tilgjengelig og muliggjøre hyggelig samtale med øyekontakt og utsikt over fjernsynet eller peisen. Resten av plassen kan deretter fordeles rundt den – hyller, skjenker og sidebord, som alle er utstyrt med stilige dekorasjoner for romdesign for å gjøre rommet mer hjemmekoselig. Dette skal ikke overdrives. Hvis du vil sette opp en moderne stue, kreves subtile aksenter med liten dekorasjon i stuen, som på ingen måte ser kitsch ut.

Innredning av stuen – tips om tre av de mest populære hovedfargene

Innredning av stuen moderne-grå-aksent vegg-veggpaneler-innredning-ideer

Fargene grå, beige og hvit er anbefalt og spesielt populære for moderne interiør. Dette er nøytrale toner som på den ene siden får frem de moderne designene på møblene perfekt, og på den andre siden gir det beste grunnlaget for fargede aksenter, som i likhet med dekorasjonene bør brukes mer diskret. Vi har satt sammen noen eksempler på disse tre hovedfargene nedenfor.

Innredning av stuen i grått

Innredning av stuen moderne-mørk-grå-sofa-fargerik-teppe-aksent-farger-stue møbler

Uansett om du vil sette opp en stor stue eller et ganske lite rom, er fargen grå uten tvil en av de mest populære og bør derfor vurderes. Hvilken nyanse du velger er en smakssak. Flere kan også kombineres med hverandre. For å unngå en altfor monokrom og monoton innredning, bør andre farger også brukes. Disse kan være andre nøytrale nyanser, men også lyse farger som brukes som aksenter.

Innredning av stuen moderne-aksent vegg-mørk grå-minimalistisk-design

For eksempel, design en grå aksentvegg fra veggmaling, tapet eller naturstein, velg en grå sofa eller andre møbler og gi rommet prikken over i -et med et teppe som et grått eller farget stiltilbehør. Fargede sofaputer ser fantastiske ut på en grå sofa. Her bør imidlertid ikke mer enn to kontrastfarger velges. Annet hjemmetilbehør som gardiner eller dekorasjoner kan også brukes til optimistiske blikkfang. Bruk veggmalerier eller sett en aksent med en lenestol i en annen farge, og bruk møbler til et dekorativt og samtidig nyttig formål.

Innredning av stuen moderne-grå-møbler-laminat-gule-aksenter

Spesielt hvis du skal sette opp en liten stue, er det lurt å enten bruke den grå fargen litt mer sparsomt eller å velge lysere nyanser som får rommet til å se mer romslig ut. Hvitt bør ikke mangle, fordi fargen reflekterer lyset, noe som får rommet til å virke større også. Ellers har du et fritt valg. Men siden grå skal være hovedfargen din, bør den stort sett dominere. Finn den rette balansen og møbler med moderne møbler med enkle design.

Stue satt opp i hvitt

stue-innredning-moderne-nøytrale-farger-grønn-aksent-sofa-puter-vindusfronter

De som liker det spesielt lyst eller ønsker å innrede små stuer, kan bruke hvitt. Det er selvfølgelig en risiko for at atmosfæren blir for steril. En kombinasjon med andre farger anbefales derfor sterkt. Det trenger ikke nødvendigvis å være lyse farger, selv om disse definitivt gir en interessant pepp til møblene i stua. Hvis du vil at det skal være spesielt enkelt, kan du også bruke grå nyanser i stedet og dermed forbli tro mot det monokrome utseendet. Hvite møbler kan fremheves fantastisk med en grå aksentvegg. Det blir litt mer ekstravagant med en farget vegg. For en mer subtil effekt er det imidlertid best å bruke hjemmetilbehøret og dekorasjonene.

stue-innredning-moderne-hvit-beige-teppe-møbler-veggmaleri

Hvis en varm atmosfære foretrekkes fremfor å kjøle grå, kan en veldig lys beige velges som en aksent, som heller ikke avviker så mye fra hvitt. Enten du bruker denne fargen til veggedesign eller foretrekker å sette opp en hvit stue og komplementere innredningen med beige aksenter, er det helt opp til deg å bestemme. Det som imidlertid er sikkert er at rommet ditt garantert vil se veldig stilig og elegant ut.

stue-innredning-moderne-innredning-ideer-hvit-glans-gulv-teppe-svart

På grunn av dette er hvitt veldig populært for stuedesign. Den lyse fargen passer for alle typer stuer, det være seg med store vindusfronter eller med mindre naturlig lys, der triks må brukes for å få rommet til å se større ut. Enkelheten i moderne møbeldesign forsterkes av fargetonen, slik at minimalistiske og moderne innredningsideer kan oppnås uten problemer.

Design stue i beige

stue-innredning-moderne-beige-stue-tilbehør-aksent veggstein

Det er ingen hemmelighet at du kan skape en varm atmosfære med beige, og det har vi allerede nevnt. Dette betyr at fargenyansen ikke bare kan brukes som aksent for variantene nevnt ovenfor, men også som hovedfarge. Mange tør ikke nødvendigvis bruke de moderne møblene av frykt for at det kan resultere i en ubehagelig og kald stemning. Imidlertid er det ingen slik risiko med beige toner. Så du kan sette opp en hovedsakelig beige stue og kombinere brune toner, men også velge mer nøytrale møbler i grå eller vanlig hvit.

stue-innredning-moderne-farger-bland-nøytral-stilig-elegant-leilighet

Også i dette tilfellet kan du velge naturstein hvis du vil gjøre stuen moderne. Det spiller ingen rolle om det er for gulvet eller en aksentvegg. Beige hjemmetilbehør, dekorasjoner eller møbler skaper et hyggelig samspill mellom moderne aksenter og kan kombineres med andre farger. Fordi det er nettopp fordelen med nøytrale farger – de matcher alle andre farger og kan enkelt suppleres med nye farger og tilbehør over tid, når du har brukt de gamle.

stue-innredning-moderne-beige-elegant-metall-møbler-sofa-lenestol

Enten beige tilbehør og dekorasjoner med en grå sofa, en beige sofa med hvite gardiner og dekorasjoner, en grå aksentvegg med beige møbler eller en stue i beige med fargede aksenter spiller ingen rolle. Resultatet vil definitivt være vennlig, stilig og moderne på samme tid og skape perfekt bokomfort.

Innredning av et rom – en blanding av nøytrale farger

stue-innredning-moderne-grå-nyanser-tapet-gardiner-beige

Som du sikkert allerede kan gjette etter alle eksemplene, passer disse tre nøytrale fargene også perfekt med hverandre og kan derfor brukes sammen til moderne møbler og ulike dekorasjonsideer for stuer. Denne varianten er perfekt for alle som absolutt ønsker å forlate den med et nøytralt og relativt fargeløst interiør ved innredning av stuen.

Innredning av stuen moderne-hvit-grå-idé-art-deco-parkett

Det betyr imidlertid ikke at en fjerde farge ikke også kan brukes i dette tilfellet, noe som får rommet til å se mer livlig ut. Alt avhenger av effekten du vil skape. På grunn av de tre grunnleggende fargene du har, har du imidlertid alltid muligheten til å gjøre endringer som ikke krever en omfattende renovering og som også kan implementeres kostnadseffektivt takket være hjemmetilbehør og dekorasjoner.

Previous Post
45 ideer for spisestue design med de høyeste designstandardene
Next Post
Tinkervindubilder med barn om sommeren: 3 enkle ideer med instruksjoner!