15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kreativ stuedesign på budsjett – 16 innredningstips

Kreativ stuedesign-møbler-bilde-vegg

En kreativ stuedesign er mulig selv med et lite budsjett. Med enkle midler og ideer som vanligvis ikke koster mye, kan en stue utformes individuelt og lekende på kort tid, slik at den gjenspeiler menneskene som bor der. Uansett hvor stort det faktiske rommet er, kan det utformes for å være funksjonelt og koselig. Med de neste 16 eksemplene beviser vi dette faktum, og vi avslører noen få innredningstips som sikkert vil hjelpe deg med utformingen av leiligheten.

Kreativ stuedesign, skandinavisk stil: bor i hvitt

Kreativ stuedesign - hvit skandinavisk sofa

Den skandinaviske livsstilen er for tiden en av de mest populære møbleringsstilene. Det er minimalistisk, funksjonelt, avhengig av uttrykksfulle kontraster og naturlige materialer. Fokuset er på den lyse, vennlige atmosfæren, og derfor er alt mulig designet i hvitt. Selv om den skandinaviske stilen virker redusert, mangler det ikke et individuelt og koselig preg. Den enkle innredningsstilen inneholder alt en moderne person kan ønske seg. I tillegg er de skandinaviske møblene bygget for å være veldig bærekraftige og robuste, noe som gjør det til en langvarig investering.

Kreativ stuedesign med enkle midler: klinkerstein

Kreativ stuedesign -klinker-industriell-vintage

Veggdesignet i stua er noe som kan tilføre området et leken preg og mer karakter. Trenden i 2017 er klinker- og skifermotiver som enten er igjen i sin naturlige tilstand eller i hvitt. Effekten for en strukturvegg kan ikke bare oppnås med de riktige konstruksjonene, for eksempel steinpaneler eller veggbekledning, men også med et fiberduk tapet med stein eller klinker. Bakgrunnsbilder av høy kvalitet er preget av den meget gode kvaliteten på bildet og kan lett forveksles med det faktiske materialet.

Kreativ stuedesign med vintage møbler

Kreativ stuedesign - vintage møbler

Vintage betyr gammelt, men det er veldig populært akkurat nå og har etablert seg som en aktuell trend. Det koster ikke mye heller hvis du har øye for det. Effekten kan også oppnås på et stramt budsjett. Flotte møbler, lamper og alt hjemmetilbehør finner du på loppemarkeder eller samler støv på loftet og venter bare på å bli gjenopplivet. Selvfølgelig må de gamle redskapene fornyes, oppdateres og muligens restaureres – mye arbeid som hver hobbyhåndverker absolutt kan gjøre. Fremfor alt kreves kreativitet, fantasi og tålmodighet for dette.

Kreativ stuedesign: minimalistisk med karakter

Kreativ stuedesign - minimalistisk - hvit - skandinavisk

I den minimalistiske livsstilen legges det stor vekt på det klare livskonseptet. Imidlertid er det slett ikke lett å oppnå effekten, fordi du må konsentrere deg om det vesentlige og helt klare deg uten hjemmetilbehør. Minimalist bør ikke forveksles med bar eller upersonlig. De få møblene av høy kvalitet i nøytrale farger setter spesifikke aksenter og skaper en følelse av bevegelsesfrihet. Svart-hvitt-kunstfotografier og hjemmetekstiler av høy kvalitet er stort sett smakfulle detaljer.

Kreativ stuedesign med uvanlige lys

kreativ-wonhzimmer-design-lamper-lys-loft

Belysning er en uatskillelig del av moderne interiørdesign. Funksjonelt planlagt, kan det kreativt dele boarealet inn i områder, sette aksenter, skjule ugunstige hjørner og også fungere som dekorasjon. I rom med stor takhøyde kan du dra nytte av den ekstra romhøyden og stole på kunstige, hengende lys. Kabellys er for tiden en het trend og kan enkelt designes individuelt.

Kreativ stuedesign med farger: møbeltrekk

kreativ-wonhzimmer-design-møbeltrekk-farger-kobolt-fløyel

Polstring er en måte å legge til litt mer farge i hjemmet ditt uten å måtte gjøre store endringer i designet. Så den gamle sofaen eller den slitte lenestolen kan få et nytt ansikt og bli et blikkfang. For øyeblikket er grønn en fasjonabel farge, og fløyel eller plysj er et trendy stoff som også kan sees på catwalken. Disse trendene flytter inn i leiligheten, og resultatet er rom fulle av stil og eleganse, som utstråler sjarm fra 50 -tallet og gir stilig estetikk.

Kreativ stuedesign med elegante møbler

kreativ-wonhzimmer-design-polstring-fløyel-farge-rosa-iøynefallende

Kreativ stuedesign betyr mye, men fremfor alt hvordan du konverterer ledig plass slik at du har plass til alt og samtidig ikke virker rommet overbelastet. Det er nettopp de balanserte møblene som gir høy komfort. Et blikkfang er nok til å skape en koselig og individuell livsstil. Dette kan være et verdifullt møbel, et hjørne med personlige ting eller et vakkert håndvevd teppe.

Kreativ stuedesign med et lite budsjett 

kreativ-wonhzimmer-design-teppe-tekstil-puff

Hvis du vil ha en kreativ stuedesign, men har et begrenset budsjett, bør du ta hensyn til detaljene. Et enkelt interiør i lyse, nøytrale farger er det perfekte grunnlaget for videre lekne design. Små, men godt dekkede aksenter som er plassert på bestemte steder gir et individuelt preg. Et vakkert vevd teppe skaper et koselig underholdningsområde selv uten et bord i midten.

Lag et koselig lesehjørne i stua

kreativ-wonhzimmer-design-lesing-hjørne-design-lesestoler

Noen ganger er det ikke noe bedre enn å slappe av dypt i en komfortabel lenestol med en god bok. Selv om du ikke er en hyppig leser, trenger du ikke å klare deg uten et rolig sted. Det som gjør et lesehjørne til et favorittsted i stua, er lesestolen. Dette kan være et blikkfang og hjertet av rommet. Armaturen som bringer lyset til rett punkt, når det er nødvendig, bidrar til den koselige atmosfæren.

Kreativ stuedesign: bøker

kreative-wonhzimmer-design-bøker-hyller

Bokhyller og den større versjonen – bibliotekskapene er klassikere som skaper en koselig atmosfære. Lesere og samlere av god litteratur ønsker absolutt å vise frem skattene sine perfekt, og stua er det rette stedet. Modulær eller klassisk, fargerik eller ensfarget, skaper en bokhylle en hyggelig atmosfære som nesten ingen andre møbler. Det bringer orden og de forskjellige bokomslagene setter lekne, fargerike aksenter.

Kreativ veggdesign i stua

kreative-rom-design-vegg-design-blomster-blomster

Dekorativ veggdesign er også mulig uten effektiv gips, fyllstoff eller tapet. Veggklistremerker skaper fantastiske effekter, og hvem som helst kan sette dem på veggen. De er tilgjengelige i kunstneriske design som ser fotorealistiske ut og ser ut som fragmenter av et fototapet. For eksempel disse vårblomstene som ser ut som art decoupage på veggen.

Kreativ stuedesign for lite penger: innendørs planter

creative-wonhzimmer-design-potteplanter-planter

Du kan ta med blomstermotiver direkte inn i leiligheten ved å dekorere stuen med innendørs planter. Det er spesielt viktig å velge plantene slik at deres lysbehov blir tatt i betraktning. Uerfarne vil kanskje begynne med stammer som er lettstelt og som ikke trenger spesiell omsorg under eller etter blomstring, for eksempel.

Friske blomster i vase: kreativ og billig

kreativ-wonh-rom-design-frisk-blomst-vase

Den kanskje enkleste og billigste måten å kreativt krydre stua på er å legge friske blomster i en vakker vase på bordet eller andre steder. Sesongblomster bundet sammen i en ukomplisert bukett har en romantisk effekt og er iøynefallende.

Previous Post
Et TV -tavle skaper en moderne teft i stua
Next Post
Gravplanting om høsten – ideer for passende dekorasjon med blomster