15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

5 stue trender for det nye året – Hva kommer i stua din?

Innredningstrendene for 2020 gjenspeiler sosiale diskurser på en leken måte: For eksempel er miljøbevissthet erobring av stuedesign, fordi naturlige materialer er på vei oppover. Forbruksdebatten kommer også til uttrykk i en moderne, minimalistisk innredningsstil.

moderne stue drar nytte av naturlig lys - møbler i svart og hvitt

I tillegg til disse to eksemplene, er det mange flere nyheter i dagens trendy stuer. Noen ganger er det vanskelig å finne din egen stil ut fra de mange mulighetene. Er du fan av puristiske stuedrender? Foretrekker du varme, naturlige fasiliteter? Eller elsker du overdådige innredningsstiler i lyse farger? Et såkalt moodboard hjelper, Finne ideer til stua. Fremfor alt hjelper det å finne ut hvilken type institusjon du er.

Stua trend svart og hvitt ser moderne og minimalistisk ut

I tre trinn til ditt personlige humørbrett:

1. Ta en titt på ulike innredningskataloger og kutt ut det du liker.

2. Bruk risspiker eller tape for å feste bildene til et korkbrett eller pappbrett.

3. Hvilke farger dominerer på humørbrettet? Hvilke materialer er flertallet av møblene og dekorative gjenstandene som vises? Med denne analysen kommer du veldig nær din personlige smak.

Du bør også finne ut om de siste innredningshøydepunktene. Vi introduserer deg for fem stuedrender fra i år.

1. Minimalisme

Stua trend minimalisme i kombinasjon med skandinavisk estetikk i grått og hvitt

Marie Kondo viste hvordan det ble gjort – og grunnla dermed ikke bare en livsfilosofi, men også en interiørdesignfilosofi: behold det som gjør deg glad og kast det som er unødvendig ballast. Minimalisme er alt raseri og ting som altfor lange, tunge gardiner, statuer og feiende malerier hører stadig mer til. Selve stuemøblene reduseres også til det viktigste.

Tyskerne skaper plass. Så du kan dekorere leiligheten din med gjenstander som ikke bare skaper en hyggelig atmosfære praktiske egenskaper egen. Dette inkluderer designerklokker, vakre speil og lamper.

Et par komfortable og funksjonelle møbler, Puristiske vegger og myke fargeaksenter gjør en minimalistisk stue til en oase av velvære. de Skandinavisk estetikk, som er basert på prinsippene om minimalisme og funksjonalitet, vil fortsette å dominere bransjen de neste årene. Konseptet vil imidlertid bli utviklet trinnvis og tilpasset individuelle behov.

2. Naturmaterialer

Møbler og dekorasjoner laget av naturlige, bærekraftige materialer

I år er økologisk bevissthet tydelig, ikke bare i den politiske diskursen som blant annet ledes av Greta Thunberg og Luise Neubauer, men også i den moderne innredningsstilen. Forbrukere ber i økende grad om møbler og dekorasjon laget av naturlige, bærekraftige materialer. En trend som blir moderne igjen i denne sammenhengen er Wiener flette. I dag er ikke bare stoler, men også skapdører, sidebord og dekorative gjenstander utstyrt med flettet arbeid laget av stammen i rottingpalmen. I tillegg er tilbehør laget av tre og plantefibre veldig populært.

3. Art Deco som et blikkfang

Art Deco stue -trend - fløyel og gull er typisk

Akkurat i tide for 2020, gylne tjueårene Flytter inn i stua vår – i hvert fall av og til som et elegant blikkfang. Art Deco krydder dagens livsstil med en klype dekadens. Bruk av passende materialer som fløyel, marmor, gull og krom samt geometriske vintage -mønstre bør ikke mangle. Enten du dekorerer stuen din med en buet fløyel lenestol, med blomsterveggdekorasjoner eller en uttalelseslampe er opp til deg.

4. Lys og indirekte belysning

Et lyst rom ser større ut - om ikke med dagslys, så med kunstig belysning

Faget lys spiller også en stor rolle i stua trender i år. Jo mer naturlig lys som faller inn i rommet, jo mer moderne ser det ut. Derfor, i nye bygninger i dag, ofte Panoramavindu ønsket. Et lyst rom ser større ut – og hvis denne effekten ikke kan oppnås med dagslys, kan du hjelpe med kunstig belysning. Det er her trenden til indirekte belysning inn i det nye året. Møbellys, bakgrunnsbelysning for TV -en og veggspots er bare noen av de mange mulighetene. Bruke apper og Smarte hjemmesystemer belysningen kan også styres intelligent.

5. Lyse, naturlige farger

Lyse tak og vegger får rom til å virke større og vennligere,

Lyse tak og vegger får rom til å virke større og vennligere, og derfor er de fortsatt trendy. I tillegg har beboerne muligheten til å bruke lyse vegger fargede aksenter å sette i form av veggtatoveringer og bilder. Disse kan byttes når som helst – variasjon er garantert.

Når det gjelder fargevalget, erklærte trendinstituttet WGSN fargen Neo Mint for å være årets farge. Den kjønnsnøytrale pastellskyggen smelter godt inn i moderne romkonsepter og utstråler en positiv, kraftig aura.

Du bestemmer selv hva din personlige stuedrend er

Uansett hvilke stuedrender bransjen genererer – du bestemmer hva som kommer inn i stuen din. Du kan finne verdifull inspirasjon ved hjelp av kataloger og en spasertur gjennom interiørbutikker. Hvis beslutningen er vanskelig for deg, vil du sikkert finne din personlige stil ved hjelp av et humørbrett.

Finn din egen stil for stua med et humørbrett

Previous Post
Moderne i midten av århundret: 5 ideer for å bringe retrostil i hjemmet ditt
Next Post
Kombiner lange bluser: slik er klassikeren designet for enhver anledning!