15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stueinnredning for TV -nytelse: Slik integrerer du TVen stilfullt i rommet!

Stueinnredning TV posisjonstips sofa

Stor, flat, med et moderne design: TV -en har blitt hjertet i stua og setter ofte tonen i interiørdesign. Følgelig er kravene til TV -møblene og henge- eller parkeringsplassen større enn noen gang før. På den ene siden bør den tilgjengelige plassen brukes på best mulig måte, og på den andre siden trenger ikke atmosfæren i stua å lide. Vi gir deg nyttige tips for innredning av stuen din: Finn ut hvordan du finner riktig posisjon for TV -en, hvordan du effektivt skjuler kabelrøret og hvordan du setter TV -apparatet i rampelyset.

Stueinnredning for TV -nytelse: Plasser TV -en riktig i rommet

Stueinnredning TV -nytelse familie -TV

Mer enn 90% av tyske husholdninger eier en TV, og ifølge studier er den i stua til rundt 94% av de spurte. Slik at stuen blir et funksjonelt TV -rom, bør TV -apparatet først plasseres riktig. Ekspertene anbefaler å plassere TV -en sidelengs mot vinduet slik at lyset ikke faller direkte på skjermen. På denne måten er det ingen irriterende refleksjoner og refleksjoner. I beste fall kan forekomsten av dagslys reguleres med gardiner, gardiner eller persienner slik at rommet kan mørkes om ønskelig. Den optimale avstanden mellom fjernsynet og personen som sitter er fire eller fem ganger bildehøyden på enheten. Avstanden fra gulvet avhenger av sittehøyden på sofaen og er mellom 80 cm og 1,20 cm. Denne avstanden er lett på ryggen og garanterer at du kan sitte komfortabelt og se favorittprogrammene dine hele dagen.

Stueinnredning: integrer fjernsynet stilfullt i interiøret

Stue møbler TV sett vegg enhet moderne avstand sofa

Slik at stuen ikke bare er funksjonelt, men også stilfullt innredet, bør du integrere fjernsynet effektivt i interiøret. Vi hjelper deg med noen få levende tips som vil gjøre oppgaven din mye enklere:

1. Sittegruppe sofa og lenestoler, i stedet for å ordne fra to sofaer. For eksempel kan du sette opp et fleksibelt sittegruppe bestående av en hjørnesofa og to lenestoler. Når møblene vender mot hverandre, danner det et kommunikasjonssenter i stua, hvor familien kan sette seg ned og chatte om kvelden. Hvis lenestolene er på linje med TV -en, kan alle se på TV komfortabelt.

Stueoppsett fjernsyn TV -program sjekk kvinne internett

2. Sidebordet er et plassbesparende, men samtidig veldig funksjonelt møbel. Han holder fjernkontrollene, mobiltelefonen og nettbrettet innen rekkevidde. For at du ikke skal gå glipp av en interessant film, kan du også sjekke TV -programmet på Internett. På tvtoday.de Du kan for eksempel finne ukens TV -høydepunkter tydelig oppført.

Stueinnredning TV del av veggenhet

3. Skjul TV -kablene. De sammenfiltrede kablene kan raskt forsvinne bak dørene på en veggenhet eller bak veggpaneler og ikke lenger forstyrre helhetsbildet.

4.. Integrer TV -apparatet i fargeskjemaet og livsstilen. I minimalistisk og puristisk interiør kan svart TV utfylle det monokrome fargekonseptet. Med føtter i det industrielle utseendet, kan den plasseres frittstående som en aksent i rom i loftstil. I vintage eller shabby chic interiør kan du få det til å forsvinne mellom malerier og plakater. Bildeveggen gir ikke bare muligheten til å vise familiebilder i stort format, men er også en smart måte å skjule fjernsynet på. På denne måten blekner det i bakgrunnen og lar kunsten på veggen gjøre sin store inngang.

Stueinnredning Tv romdesign tips moderne valnøtt tremøbler

Previous Post
Crossfit -trening – Tren fornuftig og forbedre din generelle kondisjon
Next Post
Lag bokmerker selv med gode ideer og instruksjoner