15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinere stuen med andre sitteplasser – 10 ideer

stue sofa lenestol-brun-lampe-idé-veggpanel

Ingen stue kan klare seg uten sofa. Men noen ganger kan det være en fordel å kombinere dette med flere sitteplasser som lenestoler, ottomaner eller stoler for å skape flere sitteplasser for gjestene på den ene siden og et enda mer komfortabelt interiør på den andre. Hvilken måte du bruker Stue sofa Du kan finne ut i denne artikkelen hvordan du kan kombinere det med andre sitteplasser og polstrede møbler. Vi har satt sammen noen koselige og vakre eksempler på hvordan du kan plassere sofaen i stuen, og som du også kan implementere i stuen din.

Stue sofa ideer med puffer

stue sofa puffer-skinn-sitteplasser-lyseblå-teppe-peis

Hvis du leter etter en plassbesparende variant for å lage flere sitteplasser i tillegg til stuen, er puffer det riktige valget. De gir det lille rommet en ekstra komfort, men er også egnet for en stor stue. De kan også enkelt oppbevares under salongbordet. Puffene er ikke bare et godt alternativ for gjester.

Stue sofa for den lille sittegruppen

stue sofa strikk-puff-blå-design-m; bel-deco-trapp-tre

Puffene er også ideelle for å legge ned bena, som et sidebord eller til og med som en erstatning for komfyrbordet i kombinasjon med stuen. Og deres dekorative kvalitet skal ikke undervurderes. Denne strikkede puffen tilpasser seg for eksempel fantastisk til stuen sofa og teppe når det gjelder farge og tar ikke unødvendig plass ved siden av skjenken.

Kombiner sofa og osmannisk

stue sofa ottomansk polstrede møbler-idé-lyst-interiør

En lignende variant er å kombinere sofaen med en osmannisk. Dette tar mer plass, men til slutt er det like praktisk som puffen. En annen fordel er at den raskt kan bringes til ønsket posisjon. Så den kan stå alene eller brukes som forlengelse for stuen.

Matchende farger eller i kontrastfarger

stue sofa hjørne sofa-farget-skinn-krakk-gul-grønn

Hvis du fremdeles leter etter en sofa i stuen, kan du også lete etter en med en ottoman som er utstyrt med et trekk som matcher sofaen. Hvis du allerede har sofaen til stua, kan du også bruke kontrastfarger eller andre nyanser for å sette interessante fargeaksenter. Lave ottomaner kan også enkelt oppbevares under høyere salongbord.

En sofa og lenestoler

stue sofa original-vegg-stoler-glass-salongbord

Lenestoler er mer komfortable, da de kan settes opp og flyttes etter behov og tar ikke mye plass. Plasser dem i rette vinkler mot sofaen i stuen og side om side, eller velg områdene diagonalt overfor sofaen. Det avhenger igjen av ledig plass. En enkelt stol kan også være et flott tillegg.

Kombiner flere møbler

stue sofa puffer-leilighet-innredning-inspirasjon

Sofahjørnet kan også settes sammen av forskjellige polstrede møbler og andre sitteplasser. Her ble for eksempel en hjørnesofa kombinert med en lenestol og en puff. Puffen fungerer som en fargekontakt, mens fargen på stolen matcher sofaen og teppet. Resultatet er et harmonisk anlegg med en sofa i stua.

Krakk og sofa til liten stue

stue-sofa-krakk-svart-skinn-komfort-stol-takbjelker

Hvis du har en lenestol med en matchende krakk, kan du bruke dette møbelet til å utfylle sofaen i stuen. Skill stolen og krakken for dette formålet. Om nødvendig kan du enkelt plassere krakken ved siden av stolen og sette bena opp. Ellers er det bare å sette opp beina når du ligger på sofaen.

Hvit krakk som matcher sofaen

stue-sofa-krakk-hvitt-skinn-moderne-parkett

Du kan plassere krakken overfor stuen eller på begge sider. Tenk bare på hvordan trafikken i rommet blir minst forstyrret. Det hele er også en estetisk ting, så du kan ganske enkelt prøve hvor du liker avføringen mest. Heldigvis er de ikke vanskelige og enkle å flytte.

Kombiner to sofaer

stue-sofa-rød-canapé-striper-mønster-sidebord

Hvis setene nevnt ovenfor ikke er nok for deg, har du også muligheten til å kombinere to identiske sofaer med hverandre ved å sette dem opp i rette vinkler. Som et alternativ er en sofa og en kanapé også egnet her. Hvis stua er liten, plasser sofaene med ryggen mot veggen for å spare plass.

Idee til en stor stue

stue-sofa-elegant-stilig-vegg-enhet-vegg-slett-farger

I en romslig stue kan du plassere de to sofaene i større avstand fra hverandre, men også sentralt. Stuen sofa i midten av rommet ser veldig stilig og moderne ut og får veldig romslige rom til å se mer komfortable ut, ettersom ledig plass er godt fylt. Denne hvite stuen er dekorert med et blått og rødt teppe.

Velg en hjørnesofa

stue-sofa-varme-farger-gulvlamper-sofa-rød-teppe-peis

Hvis du ikke vil kjøpe to sofaer samtidig, er det bare å velge en hjørnesofa som fyller samme funksjon som de to sofaene i rette vinkler. Avhengig av stuen sofa modell, men du kan ha færre seter tilgjengelig. Plasser denne eller kombinasjonen som nettopp er nevnt på to vegger, fri i rommet eller bare sett den ene siden mot veggen og den andre ledig i rommet.

Lenestol som en kombinasjon

stue-sofa-lenestol-sofa-hjørne-design-monokrom-vegg-design

Den gode gamle lenestolen er nok et møbel som ikke burde mangle for mange. Avhengig av hvor mye plass du har, kan du sette opp en eller to lenestoler. Mer virker ganske uestetisk. Ikke plasser den enkelte lenestolen i en rett vinkel, men i en vinkel. Over kan du se hvordan en hjørnesofa kan kombineres med en lenestol som en til og med har en annen farge. Slike lappetepper er moderne og ser flotte ut.

Liten sofa og to lenestoler

stue-sofa-land-hus-moderne-grå-lenestol-parkett

Hvis du har bestemt deg for to lenestoler som du vil kombinere med sofaen i stuen, kan du sette dem diagonalt motsatt og så å si lage en trekantet form for sittegruppen. Sitteområdet ser veldig harmonisk ut når det åpnes mot døren. Dette er et godt tips, spesielt for varianten med lenestol.

Stue sofa, lenestoler og puffer

stue-sofa-plassbesparende puffer-stoler-lenestoler-moderne-design

Her kan du igjen se en kombinasjon av flere varianter. Lenestolen og stuen har en original form og står diagonalt overfor hverandre. Puffene fungerer som sofa og sidebord, men kan raskt brukes til å sette seg ned om nødvendig. Veldig multifunksjonelle møbler med høy komfortfaktor!

Plasser sofaer overfor hverandre

stue-sofa-to-svart-sittegruppe-teppe-vindusfront

To sofaer kan settes opp ikke bare i rette vinkler, men også motsatt hverandre. For dette formålet trenger ikke sofaene nødvendigvis å ha samme design som her. Du er også velkommen til å sette sammen et flott patchwork -design med sofaen i stuen. Du kan også avslutte sittegruppen med en stol, en ottomansk, lenestol eller en puff.

Idee for enhver stil

stue-sofa-motsatt-loslitt-elegant-interiørdesign

Denne ideen for å kombinere sofaen i stuen passer for enhver interiørstil. Lag et harmonisk samspill mellom møbler med lignende farger eller forvandle sittegruppen til et kontrastområde. Selv uten ekstra sitteplasser ser eksemplet ovenfor veldig innbydende ut. Sørg for at gangveiene forblir klare.

Recamiere i stedet for en sofa i stua

stue-sofa-recamiere-sofa-idé-polstret-møbler-møbler

En mer original idé er å bytte ut sofaen med to sjeselonger. Det gjør å se på TV spesielt hyggelig for to personer, fordi begge er i riktig retning. De polstrede møblene kan også settes fantastisk sammen og forvandles raskt til en komfortabel dagseng.

Komfort i stua

stue-sofa-grå-møbler-liggende-design-ideer-rød-skrivebord

Hvis du har nok plass, trenger du ikke å klare deg uten din elskede stue, selv med sjeselonger. Lag for eksempel en sittegruppe foran TV -en og en annen salong foran peisen, som du kan bruke sjeselongen til. Strekk bena, nyt bålet, les en bok sammen eller ta en avslappende prat.

Previous Post
Crossfit -trening – Tren fornuftig og forbedre din generelle kondisjon
Next Post
Lag bokmerker selv med gode ideer og instruksjoner