15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Natursteinmur i stuen – den naturlige sjarmen til ekte stein

natursteinvegg i stua innebygd hyllebelysning hvit peis

En natursteinvegg utfyller alle fasiliteter. Siden stein er et naturlig materiale, er det ikke to steiner som er nøyaktig like og kombinasjonene er uendelige. Steinen tilbyr et stort utvalg av alternativer for innredning. En Natursteinvegg i stuen skaper et naturlig fokuspunkt, fungerer som et bakteppe for møbler og kunst, eller forsterker en peis. Planlegg en natursteinvegg i stuen som matcher din stil og skape et individuelt interiør.

Natursteinmur i stuen – steintyper

natursteinvegg i stuen vinterhage grå canape grønn laminat

Velg steinen. Bestem deg for hva du skal se etter. Ta en titt på våre ideer og eksempler på rom du er velkommen til å etterligne. Glatte natursteinvegger laget av materialer som granitt og marmor gir stuen et elegant, moderne utseende. Legg til tekstur for å dekorere veggene dine med stablet naturstein for en tradisjonell følelse. Bruk elvesteiner for en rustikk tone. Den subtile fargen og teksturen passer til ethvert interiør.

Natursteinvegg i stue og peis

natursteinvegg i stuen akzent skorstein hvit elegante sofaer grå

En natursteinvegg i stuen kan forbedre en vedovn. Omgiv en vedovn fra gulv til tak med stablete, flate feltstein i et tilfeldig mønster. For et strømlinjeformet utseende er det best å la være med peishyllene. Ramm inn brannboksen, legg til en hevet ildsted med glatt skifer, og utvid pipa til taket for et stigende fokus. Bygg en komfyr i natursteinveggen for å gi den et urbant utseende.

Natursteinvegg i forskjellige farger

naturstein vegg i stuen peis idé hvite møbler vindu stort

Natursteinveggen i stuen som en ny aksentvegg: Legg til tre flate hyller ved å forskyve dem. Legg en enkelt keramisk bolle på hver hylle. For en vegg som minner om Toscana, konstruer du en feltsteinmur med tre vertikale rader med tre buede nisjer i hver rad. Fyll nisjene med dekorasjoner og hjemmetilbehør, eller la dem stå tomme. Plasser en polstret sofa mot steinveggen i stua og heng et stort fargerikt veggteppe over den. Det grå i skifer vil markere fargene. Integrer glass i interiøret slik at det skaper en vakker kontrast med steinen.

Effektivt skråtak i stua med natursteinvegg

natursteinvegg i stuen skråtak møbler bjelker

Selv med skråtak, eller spesielt da, ser steinvegger veldig attraktive og koselige ut. Vurder også dekorativ belysning. For dette kan du la lysene skinne fra gulvet eller fra taket på veggen, eller du kan integrere lamper i hyllene, som du muligens kan feste på veggen og på denne måten skape interessante lyseffekter. Selv om de ikke er direkte egnet for god belysning som lesing, skaper slike lyse aksenter en koselig atmosfære og vakre høydepunkter.

Svart natursteinvegg

Natursteinvegg-i-stuen-svarte-kontraster

Akkurat som du kan søke etter ønsket fargenyanse med tapet og veggmaling, har du også et stort utvalg med naturstein og kan skape ønsket effekt med den respektive steintypen. Det er også et stort antall steinformer, alt fra rette kanter til modeller med naturlig utseende. Dette gir deg muligheten til å lage det perfekte mønsteret på veggen avhengig av stilen du ønsker.

Stein for en aksentvegg

Natursteinvegg i peisen i stuen

Om du bare bruker ekte steiner til en del av veggen, til en hel vegg eller til og med til alle fire veggene, avhenger på den ene siden av atmosfæren du vil oppnå. Mens rom helt kledd med stein får et rustikt utseende som minner om en fjellhytte, kan en mindre aksent skape stil og gi variasjon i rommet. Mengden naturstein avhenger også først og fremst av budsjettet. Tenk på hvilke utgifter du er villig til å bruke på veggdesign og hvor du helst vil gå på kompromiss.

Naturstein i uregelmessige former

Natursteinmur i stuen steinsøyler

Unaturlig formede steiner ser spesielt naturlige ut. De brukes ofte til rustikke og middelhavsmøbler. Det betyr imidlertid ikke at de ikke også er egnet for den moderne stilen. Men tvert imot! Kombinasjonen av uregelmessig naturlighet og enkel modernitet skaper en spesielt interessant teft som du nesten ikke kan etterligne.

Kombiner naturstein med fliser

Natursteinvegg-i-stuen-belysning-dekorasjon-idé

Kanskje du er så heldig å kjøpe et eldre hus som ble bygget av ekte stein og veggene du kan fjerne det gamle gipset for å vise den vakre natursteinen. Uansett har du truffet okse og kan spare ganske mye. Likevel bør slike vegger kontrolleres av en ekspert om deres støttesikkerhet, men det gjelder for gamle hus generelt. Akkurat som murvegger nå avsløres, kan du gjøre det samme med alle steiner.

Vegg i naturstein-i-stuen-lys-farge

Smale steiner som ser ut som strimler er veldig elegante og moderne. De skaper et subtilt utseende som er spesielt vakkert som kledning for peiser. Du kan også kombinere steinbekledning med tre, som vist her. Blandingen av naturlige materialer skaper en spesielt hyggelig og koselig atmosfære, som du til og med kan forsterke med litt indirekte belysning.

grå natursteinvegg i peisen i stuen

Vil du lage et monokrom utseende i interiøret? Dette er heller absolutt ikke noe problem med naturstein. Bare velg en grå modell som du kombinerer med hvite vegger og et lyst gulv, samt grå eller til og med svarte møbler. Forøvrig er aksentvegger laget av naturstein også en fantastisk erstatning for stuevegger og, for ikke å si, enda mer attraktive. Heng en TV på veggen, bygg inn en peis hvis du ønsker det, og sett opp et lavbord for lagringsplass. Ingenting mer er nødvendig for en minimalistisk stil!

Naturstein vegg-i-stuen-innebygd peis

Peisinnsatser er spesielt enkle å bruke til din egen peis. Avhengig av modell kan disse bestå helt av glass eller ha en slik metallramme. Uansett kan veggen enkelt kles med naturstein for å gjøre et spesielt vakkert inntrykk. Lei en murer eller prøv det selv. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er!

Vegger i naturlig stein i stuen

Naturstein-vegg-i-stuen-hvite møbler

Naturstein-vegg-i-stuen-beige-sandstein-fliser

Natursteinvegg-i-stue-brun

Natursteinvegg i stuen retro tapet

Natursteinmur i stuen sandstein

Naturstein vegg-i-stue-peis-lesehjørne

Natursteinvegg-i-stuen-hyller-dekorasjon-ideer

Vegg i naturstein i stuen

grå-naturstein-vegg-i-stue-

Natursteinvegg i stuen trepanel

Natursteinvegg i stuen belysning idé

svart-natur-stein-vegg-i-stue-

Natursteinvegg-i-stue-kombinasjon-moderne-møbler

elegant-aksent-vegg-naturstein-vegg-i-stue-

Natursteinvegg i stuen TV med sandstein

Naturstein-vegg-i-stuen-rustikt utseende

40 veggfarger og veggdesignideer 2014 – elegant utsmykning av hjemmet ditt

Previous Post
Moderne i midten av århundret: 5 ideer for å bringe retrostil i hjemmet ditt
Next Post
Kombiner lange bluser: slik er klassikeren designet for enhver anledning!