15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vegg med skrivebord som arbeidsplass i stua

Stue-skrivebord-tre-design-veggmalerier-hjørne-sofa-lys grå

Hvis du ofte jobber hjemmefra, trenger du selvfølgelig et hyggelig arbeidsområde som garanterer nok plass. I en leilighet eller et mindre hus er det ofte ikke nok plass til et ekstra skrivebord, enn si et helt kontorrom. Her kommer de universelt populære multifunksjonelle møblene og spesielt de Vegg med skrivebord for å spare plass og er nyttig samtidig.

Vegg med skrivebord – hvit høyglans

veggenhet-skrivebord-skinn-svart-krakk-napol-arredamenti

Det er flotte, moderne design for veggenheten med et skrivebord. I tillegg til hyller, lagringsplass for fjernsynet og muligens skap, er bordplater integrert der, som kan brukes fantastisk til arbeid. Du er velkommen til å få laget en av modellene for deg eller få den endret i henhold til dine ideer.

Moderne veggenhet med skrivebord

Oppbevaring vegg-skrivebord-stue-design-store-TV-hyller

En bar vegg er alltid det beste valget for en veggenhet. På denne måten kan du raskt skape en hjemmekoselig atmosfære, og du har også nok plass til å bygge i skrivebordet. Denne veggenheten med skrivebord kombinerer den moderne grå fargen med tre og passer fantastisk til den like grå sofaen.

Veggenhet ide i hvitt

stue-skrivebord-vegg-betong-utseende-stue-interiør-moderne

Du kan få frem en moderne veggenhet med et skrivebord i hvitt ved hjelp av en vegg i en annen farge. Du kan for eksempel understreke det moderne utseendet med en grå vegg i betong.

Minimalistisk stue -idé

levende vegg-skrivebord-trend-idé-hvite-møbler-sofa-skinn-svart

Den hvite veggenheten med et skrivebord ser også veldig imponerende ut på en hvit vegg. Legg til litt variasjon med en mørk sofa eller farget tilbehør. En moderne kubeformet krakk brukes til å sitte ved skrivebordet.

Stol til skrivebordet

veggenhet-skrivebord-enkle-elegante-tallerkener-hvit-grå-sofa

Type sete du velger for skrivebordet avhenger i utgangspunktet av høyden det ligger på. Du er også velkommen til å få laget en stol spesielt for veggenheten med et skrivebord, slik at den matcher stilen perfekt.

Designet av Zalf

stue-vegg-skrivebord-zalf-design-modell-lyse-møbler-inspirasjon-belysning-laminat

Denne moderne veggenheten med skrivebord har flott belysning. Bordplaten støttes på den ene siden av hyllen, mens den andre er på bena. Tilstrekkelig lagringsplass er ønskelig, fordi ikke bare tilbehør til stua må finne plass her, men muligens også forskjellige dokumenter.

Skrivebord med flytende effekt

stue-vegg-skrivebord-zalf-canape-solseng-skrivebord-lampe-vegg-farge-grå

I moderne interiør er møbler med flytende effekt veldig trendy og populære. Bruk et slikt design for veggenheten med et skrivebord. Ikke lowboard kan utformes slik, men også skrivebordet, som i dette eksemplet.

Veggenhet av Napol Arredamenti

levende vegg-skrivebord-napol-arredamenti-lagring-plass-hyller-idé-kontor-stol-moderne-brun-hvit

En flott fargekombinasjon for veggenheten med et skrivebord er brun og hvit. Så du kan kombinere det moderne med det tradisjonelle. Veggenheten er optisk atskilt i et verk og et underholdningsområde.

Alterno fra Mobilificion Giacomo

veggenhet-skrivebord-alterno-minimalistisk-stol-svart-teppe

En stor fordel med den moderne veggenheten er at veggen kan brukes på forskjellige nivåer samtidig. Av denne grunn, hvis det er lite plass, er det en god idé å integrere skrivebordet for å spare plass.

Alf Uno veggenhet med skrivebord

veggenhet-skrivebord-alf-uno-gul-stol-moderne-lowboard-mørk grå

Kombiner to farger for veggenheten med et skrivebord. Her kan du se et attraktivt eksempel i svart -hvitt. Denne gangen brukes en krakk i industriell stil for å sitte.

Vegg med mange skap

stue-vegg-skrivebord-innredning-idé-praktisk-rundt-teppe-dyp haug

En veggenhet med et skrivebord trenger ikke nødvendigvis å bestå av åpne hyller. Hvis du foretrekker å låse alt, velger du skap. Du kan fortsatt bruke skapflatene til å sette opp dekorasjoner.

Uregelmessige design

Vegg med skrivebord hvit-moderne-hylle-idé

Det flotte med den moderne veggenheten er at den vanligvis består av uregelmessige design. Du har muligheten til å leke med hyller og skap og montere dem forskjøvet. Dette skaper unike modeller for veggenheten med skrivebord, som du kan designe etter din smak og avhengig av fordelingen av resten av møblene. På denne måten kan til og med hjørnedesign lages.

Lite skrivebord

Veggsenhet med skrivebord multifunksjonell-idé-teppe-abstrakt

Hvis du ikke skal tilbringe for mye tid ved skrivebordet, kan det også lages i en mer kompakt størrelse, som i dette eksemplet. Området foran veggenheten i nøytral farge er prydet med et farget teppe.

Hyller i veggenhet

Vegg med skrivebordsmøbler-idé-hyller-krakk-grå-hvit

Fordelen med hyller i veggenheten med et skrivebord er at de ikke bare kan brukes til å sette opp dekorasjoner. Du har også viktige bøker du trenger for arbeidet. I tillegg ser et hus med mange bøker mye koseligere ut. Så ikke gjem dem i låste skap.

Vegg med skrivebord

Vegg med skrivebord, TV-skuffer, beige-aksentert stue

Her kan du igjen se et godt eksempel på en lys veggenhet med et skrivebord og hvor vennlig og elegant et slikt design ser ut. Ved første øyekast ser det ut til at skrivebordet står ekstra. Men også her er den integrert i veggenheten.

Previous Post
Halloween festdekorasjoner vil glede barna dine
Next Post
Bor med pastellveggfarger – fargetrend i stua